Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elsőfék meg mint a betomfal!
Hali!Tegnap tudtam menni 45km-t a frissen felújított elsőtelóval keményebb beállítással mint tavaly hát ég és föld!Sokkal jobb a mostani!Nem ugy megy egyenesbe mintha tengeren lennék!
Ennyi feliratot találtam rajt.
Biztositék csak az egyik dolgozik, a másik tartalék 30A.
Manualban nincs bent?
Gépem nincs idehaza, nem tudom ott megnézni. Viszont a 4kilós maradékját megnézem mi van ráirva, de az megvan neked is.
és azt megtudod mondani, hogy hány "A" -s kell bele?
Akkori összes SUZUKIn ilyen relé van. Komoly motorboltba biztosan kapsz. Vagy minta után autósboltban olcsóbbat.
Elvittem villamossági szerelőhöz a relét, kimérte és sajnos cserés. Javasolta, hogy cseréljem ki cserélhető relésre, adott hozzá mindent, átkötöttem, aztán ha indítózok egyszer semmi, máskor tekeri, aztán megint sokáig semmi.
Nem volt rajta töltő,
Szia én így jártam egy másik motorommal. Véletlenül nem úgy indítóztál, hogy rajta volt közben az akkutöltő? Akkor nyírja ki a rellét a tulfesz!
Akkor megragadnám az alkalmat, hogy: 400-as Rf-hez keresek indító relét.
Igen :S :(
persze, hagytam szüneteket. Lehet, hogy nem teljesen merült le, csak kicsit már lassabban tekerte, és utána kezdett el kattogni. Ott tartok, hogy az akksi pozitívjától megy a vezeték a reléhez, abban van 2 bizti, azok jók. A relén van 2 pozitív kábel (bejövő - kimenő) ott a kimenőn nem megy át áram. Akkor valószínű cserés....
Mér meg hogy az önindítóhoz megy e nafta! ha nem akkor a reléjét meg kell keresni...
Uhhh nem akarok vész madár lenni ha egy jó aksit le merítettél indítózással akkor ott ki nyírtál valamit :S

Hagytál szünetet indítózások között? Meg mennyi ideig tekertetted?

Bár majd a többiek meg mondják de... az gáz
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok: ma be akartam indítani a motort (valamikor dec. elején volt utoljára), akksit tegnap feltöltöttem beraktam, tekerte a motort de nem kapta el. Amikor már lemerült az akksi csak kattant egyet. Aztán akksit újra feltöltöttem indítanám, de csak kattan vmi a bal oldalon. Eddig fűtés nélküli garázsban állt. Lehet, hogy a hideg miatt? Most behoztam a házba, megpróbálom majd ha átmelegedett. Szerintetek?
Helló, a 400-asomban ilyen volt: 41*54.5 és az a rész ami belemegy a villába az 6mm. Az újnak ez a része 5.5mm. Nem tudom merre laksz, de Nyíregyházán 2300 ft volt a pár.
sziasztok. RF600-hoz porfogonak milyen adatai vannak vagy hogy keressem azt,mert a semeringnek találtam számot,de a porfogora nem.
köszönöm, de már házibarkáccsal megoldottam :D
Nyugalom, holnap nekiállok, és kiszedem. Már előkészítettem a cuccokat. Ötletem meg rengeteg van
Van-van, megoldani megoldjuk, csak reméltem, hogy lesz valami
pofon egyszerű megoldás, amire még nem gondoltunk .
Ne is mond... úgy szidtam magam, hogy nem porszívóztam ki előtte,
pedig általában ki szoktam...
Rezsón melegítsed meg ha nincs légfúvód. Könnyebben elengedi a csapágyat, bár akkor is kell keresned valami sarkos köracélt vagy csavarhúzót kiütni-
Erre van a csapágykihúzó, igaz nem olcsó eszköz.....
Valami flexi dolog végére egy kis gépzsírt és megpróbálni hátha beleragad.....azért ez gáz....
Azér vannak használható ötleteitek.