Kocsit rákötöd bikázni, szivató rá, csap kinyit, gyújtás, start. Benzinpumpa csak járó motornál üzemel, ezért csak indítózás közben nyomja a benzint a porlasztókba. Ha csapelzárás után sokáig járattad, akkor kell idő mire feltornássza a cuccot. Nyugodtan tekertesd 10-12 másodpercig, majd azért tarts legalább ugyanannyi szünetet! Nekem legkésőbb negyedik tekerésre elkapja.
Csak szívató, kuplung behúz, gáz nélkül!
Szép napot mindenkinek!
Hát ismételten akadt egy kis gond! Kb 1 hónapja mentem az rf-fel még egy utolsó kört aztán gondoltam lerakom talán egy héttel rá jött egyik ismerősöm, hogy még nem látta a gépet és meg szeretné nézni ha nem gond! Miért lenne gond gyújtás szívató és elsőre indult a gép akkor járattam egy jó ideig elzártam a a csapot és leállítottam! Kb. 3 hét állás után gondoltam most van időm kicsit beindítom hát nem sikerült! Gyertya ki megtakarít vissza ismételten semmi! Na gyertyacsere mert van itthon tartalék, de azzal se akarja az igazat! A vásárlás után elég sokat bajlódtam vele de végül ment pöcre indul de most semmi! Se szívatóval se anélkül! Valaki valami tanácsot, hogy mit tegyek, mert már kezd idegesíteni remélem nem szopok vele mint az elején!
Előre köszönöm a tanácsokat!
Valaki megtudná nekem mondani hogy az RF-eknek milyen alakú a gyári első lámpája, úgy hogy nincs rajta a fej idom? esetleg valaki tudna mutatni képet róla?
Helló érdeklődők hogy van e még valami alkatrészed a motor hoz ha igen akkor kellene nekem egy láb tartó lemez nem tudom hogy hívják az lukacsos ha van akkor hívjál föl köszönöm szépen előre is helló.Tel: 0620/5920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
Sziasztok érdeklődők hogy nincs e valakinek Suzuki rf 600r hez láb tartó lemez nem tudom hogy hívják az a lukacsos tört el ha valaki föl hív akkor meg köszönöm szépen sziasztok.Tel: 0620/5920530
A kékből lett ez, amit ott felétek hirdettek tavaly idomok nélkül?