A 400 és a 600 egyezik meg, a 900-nak már más a faridom. Elől viszont szerintem stimmel, legalábbis a kopoltyúkban szinte biztos vagyok. De várj meg még 1-2 véleményt, biztos ami biztos.
hasonló leállásaim nekem is voltak állóhelyben, és menet közben is, a tankolás mindig megoldotta a gondot. Indításnál, mikor még hideg a motor, és leállítás elött már világító lámpával mentem minimum 20 km-t, nekem is leáll már egy közepes gázadásra is, ugyanez meleg motor újrainditásánál nem jelenkezett. Menet közben meg egyszer úgy ált le, hogy 110-es tempónál világító lámpánál kezdett leköhögni, áttettem tartalékra, még 15 km és leált. Áltam kb 1 percet és újra intult elsőre, de csak 80-as tempót tudtam menni, mert nagyobb sebességnél megint ledadogott, 80- és alatta jól ment, viszont ezek a jelenségek csak majdnem üres tanknál jelendkeztek, mondjuk én mindig akkor tankolok, amikor már jelez a lámpa, és mindig teliteszem. Na befejezem a regényemet, a lényeg az, hogy a tankolás ezt a jellegű hibát mindig megoldotta.
Akkor legyen Bakony. Jó helyet úgy értettem, hogy valami olyan jó kis úti cél, hogy na, oda megyünk, fagyizunk egyet vagy ilyesmi.
Félreértés ne essék, én csípem az erdős részeket is, de talán motoros cuccban nem mindenki vágyna órás túrákra (vagy viszünk civil cuccot, csak az is macera).
De én rátok bízom, akik ismerősek arra!
Ja és lehet hozok még egy embert, ha nem gond.
Térképet? Hát a bakonyt ismerem :D De van GPS is :D
Bakony-t Veszprém - zirc - csesznek ez egy út!
Ha Bakonybél akkor Zircnél kell egy balost csűrni :D
Ha Bakonyszentlászló akkor meg Csesznek után kell egy balost tolni és ott is vagyunk!
Bakonyban még én sem voltam, támogatom az ötletet, ha viszonylag korán
indulunk és lesz mivel mennem...
Mondjuk így se adtam még el semmit, hogy előző nap azon szurkoljak, hogy ne
vegyék meg... darabig nem lesz másik , viszont a Fjordot vizsgáztatni kell,
a futóműve meg lengéscsillapítóstul kuka elöl-hátul .
Bakonyba csak jó hely van :D
Profilomnál találsz pár képet múlt hétvégéről...
de van vízesés is! azt kicsit nehezebben találnám meg mert rég voltam ott! :D Meg kb 1órás séta erődbe
nekem is mindegy,csak így tényleg nem sok értelme van Siófoknak..
más
kitoltam a motort ma,gondoltam beindítom,lassan 3 hete pihizik..
mikor letettem se baja nem volt,bár mentem sárga lámpával 39km-t
na ma beindítottam,járt kb 1 percet és le is állt.. nagy nehezen beindult,de mihánt húztam egy gázt le is állt..
öntöttem bele kb 5lityó benzint és meg is javult,viszont nem értem,hogy mitől fogyott ki álltában a benzin belőle?jele sem volt,hogy dadogott volna utoljára,és lötyögött is még benne valamennyi..
szóval jól megszívatott ma a kis szemét
másik érdekesség,hogy újra előjött a dadogás,bár nagyon minimális mértékben 1x-1x de eddig nem volt jellemző..lehet,hogy összefüggés lenne a hosszabb távú állás és e között a megmagyarázhatatlan jelenség között?
Köszönöm szépen!
Az volt benne, azt hittem valami faragott szutyok...
Akkor viszont újra át kell néznem, mert akkorákat torpan, mint atom!
Köszi a felvilágosítást!
Nekem mindegy csak motorozunk tőlem mehetünk a másik irányba is Eger, Kékestető nekem az is jó csak jövő héten vizsga van és lazítás ként jó lenne egyet motorozni
ger14: a Bakonyt javasolta!
Ezt én is felhoztam már! Igaz ide úgy érdemes el menni hogy nem csak a gázt húzzuk...
Mondjuk én most sokat voltam ott az elmúlt 2 hétben... De oda mindig szívesen megyek!
nekem mindegy merre megyünk,én nem ragaszkodok Siófokhoz..
végre az idő is naposnak mutatkozik köpönyegék szerint
bár a motorom lassan 3 hete nem volt beindítva.. tiszta elvonás
hasonló leállásaim nekem is voltak állóhelyben, és menet közben is, a tankolás mindig megoldotta a gondot. Indításnál, mikor még hideg a motor, és leállítás elött már világító lámpával mentem minimum 20 km-t, nekem is leáll már egy közepes gázadásra is, ugyanez meleg motor újrainditásánál nem jelenkezett. Menet közben meg egyszer úgy ált le, hogy 110-es tempónál világító lámpánál kezdett leköhögni, áttettem tartalékra, még 15 km és leált. Áltam kb 1 percet és újra intult elsőre, de csak 80-as tempót tudtam menni, mert nagyobb sebességnél megint ledadogott, 80- és alatta jól ment, viszont ezek a jelenségek csak majdnem üres tanknál jelendkeztek, mondjuk én mindig akkor tankolok, amikor már jelez a lámpa, és mindig teliteszem. Na befejezem a regényemet, a lényeg az, hogy a tankolás ezt a jellegű hibát mindig megoldotta.
600 és a 900 idomzata teljesen megegyezik?
Konkrétan a két oldalbetétre (kopoltyúra) gondolok....
Én egyszer ezt indultam megkeresni, de megeredt az eső és elment a kedvem a gyaloglástól. Majd egyszer.
Szavazzatok :D
Félreértés ne essék, én csípem az erdős részeket is, de talán motoros cuccban nem mindenki vágyna órás túrákra (vagy viszünk civil cuccot, csak az is macera).
De én rátok bízom, akik ismerősek arra!
Ja és lehet hozok még egy embert, ha nem gond.
remélem jó lesz bocsi a google ki nyírta a link beszúrást itt!
www.google.hu" target="_blank">odvasko
www.geocaching.hu/caches.geo%3..." target="_blank">Bakonyszentlászló - Vinye
Egy kis kedv csináló nektek! :D
Bakony-t Veszprém - zirc - csesznek ez egy út!
Ha Bakonybél akkor Zircnél kell egy balost csűrni :D
Ha Bakonyszentlászló akkor meg Csesznek után kell egy balost tolni és ott is vagyunk!
gondolni se nagyon...
indulunk és lesz mivel mennem...
Mondjuk így se adtam még el semmit, hogy előző nap azon szurkoljak, hogy ne
vegyék meg... darabig nem lesz másik , viszont a Fjordot vizsgáztatni kell,
a futóműve meg lengéscsillapítóstul kuka elöl-hátul .
Profilomnál találsz pár képet múlt hétvégéről...
de van vízesés is! azt kicsit nehezebben találnám meg mert rég voltam ott! :D Meg kb 1órás séta erődbe
más
kitoltam a motort ma,gondoltam beindítom,lassan 3 hete pihizik..
mikor letettem se baja nem volt,bár mentem sárga lámpával 39km-t
na ma beindítottam,járt kb 1 percet és le is állt.. nagy nehezen beindult,de mihánt húztam egy gázt le is állt..
öntöttem bele kb 5lityó benzint és meg is javult,viszont nem értem,hogy mitől fogyott ki álltában a benzin belőle?jele sem volt,hogy dadogott volna utoljára,és lötyögött is még benne valamennyi..
szóval jól megszívatott ma a kis szemét
másik érdekesség,hogy újra előjött a dadogás,bár nagyon minimális mértékben 1x-1x de eddig nem volt jellemző..lehet,hogy összefüggés lenne a hosszabb távú állás és e között a megmagyarázhatatlan jelenség között?
Az volt benne, azt hittem valami faragott szutyok...
Akkor viszont újra át kell néznem, mert akkorákat torpan, mint atom!
Köszi a felvilágosítást!
Szerinted 250 ért mennyire jó vétel?
Siófoknak így nem sok értelmét látom, majd lenézünk júni. 12-re.
fékcső cm-re lehet venni!
Szerintetek jó lehet az én fékcsöveim helyére?
Ezt én is felhoztam már! Igaz ide úgy érdemes el menni hogy nem csak a gázt húzzuk...
Mondjuk én most sokat voltam ott az elmúlt 2 hétben... De oda mindig szívesen megyek!
ESETLEG MIT SZÓLNÁTOK BAKONYSZENTLÁSZLÓHOZ?
végre az idő is naposnak mutatkozik köpönyegék szerint
bár a motorom lassan 3 hete nem volt beindítva.. tiszta elvonás