Őszinte leszek, a vasárnap mostmár csak és kizárólag 3 dolgotól függ,
mégpedig, hogy a szombati túraversenyen nem perecelek és egyben
túlélem, illetve nem fáj semmim vasárnap reggel.
A harmadig pedig az, hogy meg lesz-e még akkor a motor, mert van
1db. vevőm aki két hete kitart a motor mellett, igaz mondtam, hogy
már nem hirdetem és nem akarom eladni, de mindenképp érdekli,
messziről jön fel, ha elviszi, akkor nagy eséllyel vasárnapig nem
lesz másik.
Sajnos az otthoni "elfekvős" éppen a fényezés előtt áll, még nincs
honosítva és forgalomba helyezve.
Meglátjuk...
Szerintem a legjobb ha Érden a Tescónál találkozunk az mindenkinek jó úgyis mindenki a 6on jön és az idő pontot meg nekem mindegy mert nekem itt van a szomszédba de szerintem 8-9 óra között mert 2 óra kel hogy le érjünk
Mikor indultok vasárnap? És főleg honnan? Ha úgy alakul, akkor jövök.
Persze ez azért merőben függ az időtől, és a hétvégén elfogyasztott pálinka mennyiségétől
Azért ha tudsz, gyere el, jó lenne megint látni hallani a szörnyet! (meg a motort is )
Dome74: szivacs légszűrő megy bele, így egy megfelelő áteresztőképességű szivacsot nyugodtan lehet vágni bele. Ahogy látom, te úgyis krossz fronton erősítesz, szóval biztos akad. De nemrég volt szó itt TwinAir szivacsról is.
Vasárnap sztem csak délután fogok hazaérni, szóval nem hiszem hogy játszik a téma.De ki tudja mi lesz még addig .Az biztos, hogy péntek+szombatot Jászboldogházán töltöm http://www.condorsmc.hu/condor...
Azt meg nézném! Segrakéta meg 20 000 fordulaton az RF után XD
Így is szerintem neki laza 9e fordulat lesz a 80
Habár ez újabb Rs mint ami nekem volt!
Oks meg kérdezem!
Ámen, az 5.0 alá menéshez meg sok sikert! :)
Leányzót kérdezd meg nyugodtan, úgysem fogunk nagyon rombolni lefelé a tavalyiból ítélve. Vagy max. magunk után kötjük. :P
Én holnap csapatok egyet meló után góóó GYŐR most kiderül hogy meg érte szarakodnom a karbival vagy sem :D egy 5 körüli fogyasztásnak örülnék és inkább 5 alatt...
Habár szarakodni meg érte vele mert most normálisan lehet vele motorozni nem ugrál mint egy kecske ha be melegszik városba!
De, egyik haverom viszi mutogatni az etanolos Z750-nét.
Hétvégével kapcs pedig még szerda után (vagy szerda este) jövök dumálni, de én mondjuk szívesen mennék egy olyan tavalyi májusegyeset még mindig Siófokra.
Krisz és Letsgo ahogy látom szintén, Ger jönne, gondolom Imi is. Rednek szurkolok a motorhoz (vagy csak van egy motor "nem elfekvőben" a családnál? :).
Még valaki? J3sus? Ez ugye nem szombat, hanem vasárnap, addigra regenerálódsz! :)
Én Bp-ről mennék, 6-os majd 7-es út, pálya nem játszik, Fehérváron át, szóval ezen az útvonalon könnyen tudok csatlakozni, vagy tudtok csatlakozni - attól függ honnan nézzük. :P
hát őőőő,ha tényleg kicsi lesz a kerülő akkor ok,nekem így is 180km csak oda..
már csak abban reménykedek,hogy lesz a héten fizetés,ha nem akkor is megoldom,de csak jobb lenne..
Akkor a helyet találjátok ki meg az időt és akkor meg kérdezem, hogy akar e jönni...
Viszont ha ő is jön akkor nem lehet pálya mert 50-es nem lehet felmenni a pályára!
Én meg csatlakoznék megint mondjuk Lepsénynél? Vagy Fehérvár benzin függő!
Engem nem zavar, öcsémmel sem megyünk többet, én meg egyébként sem szoktam sietni.
Péntek estig kiderül, hogy tudok-e menni, amint ez kiderül írok ide.
mégpedig, hogy a szombati túraversenyen nem perecelek és egyben
túlélem, illetve nem fáj semmim vasárnap reggel.
A harmadig pedig az, hogy meg lesz-e még akkor a motor, mert van
1db. vevőm aki két hete kitart a motor mellett, igaz mondtam, hogy
már nem hirdetem és nem akarom eladni, de mindenképp érdekli,
messziről jön fel, ha elviszi, akkor nagy eséllyel vasárnapig nem
lesz másik.
Sajnos az otthoni "elfekvős" éppen a fényezés előtt áll, még nincs
honosítva és forgalomba helyezve.
Meglátjuk...