Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bandira gondolsz?
Szia!

Én ilyenen tanultam, könnyen kezelhető kezes egyszerű gép, nekem tetszet, én 186 cm vagyok, de elég kényelmes volt az üléspozició, és az ülés is. Mivel tetszett, majdnem ilyet vettem, de megláttam az RF-et és ez jobban tetszett . Szerintem jó kis gép, használható.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
Egyik ismerősöm szeretne mocit venni!
A fő gon hogy csak A korlátolt jogsija van!

tegnap kicsit utána néztem én a Bandiból a 250-eset javasoltam! Amitről a bandi klubtagok elég erősen le beszéltek!
Találtam egy ilyen Kawasakit
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-5-4608
795

Ti mit javasolnátok? Vélemény?

Köszi előre is!
Hozzáteszem valszeg egyszeri alkalom, mert havertól lesz. Egyéb eseteket is számításba vettem: 1. Mezőhegyes testvérpár intézi rendszeres készlet van 17 körül párban. Azt állítja 90% és fölötte...
2. Kiskunfélegyháza Ezeknek van honlapjuk is de nem találom (3500- 18000ig darabja [nyilván állapotfüggő]).
Ill. Mezőberény 14 tól 40ig párja, minőség, mintamélység függő, h mennyi. ( bátszi motor.hu) de nekik írni kell, vagy csörögni.
Nekem is az lesz Diablo Corsa. Triumphról kerül le, Sportek m3at tesz fel a tulaj, mert pályázik, vagy fog. Ha minden összejön nekem 10ért első & hátsó lesz! De elkiabálni nem akarom.
Radek, Krisz: ment a mail!
Kösz megkaptam az infót,csá
én is ma rendeltem gumit,bár csak az elsőm gázos,én kipróbálom a pirelli diablo corsa-t 3,8mm használt guma és 9pénz postával..

közben esztergáltatom már a cetírozó állványhoz a tengelyt és a kúpokat gumizni át tudom itthon géppel csak a centír a necces.. de folyamatban van
meg én is ha már gép előtt ülsz
Engem is hívott Pumi, nekem is megvan a pár abroncs péntekre.
Hasonló árban, végül Metzeler Z4-es lesz, az elsőre azt mondta,
hogy nincs mit mondania róla, mert szinte új,
a hátsó legkisebb bordája 4.5mm, de 170-es.
Hát ha 170, hát 170... a lényeg hogy a gumi jó legyen .
Pistabaaa^!

Kaphatok én kódot?
A már ger14 által is kipróbálás alatt lévő, általam is tesztelt, RedOne által ajánlott pumigumi.hu postázza is a gumikat elég (olcsón), így már csak egy gumist kéne találnod.
Pécs, Szekszárd, Baja környéken nem tud valaki véletlenül egy használt gumikkal foglalkozó helyet?
Használt gumi majd ki derül hogy milyen lesz 30 000Ft lesz és pénteken már itt is van RedOne ajánlota remélem minden rendbe lesz
Mennyi papírt kértek érte? Zsír új guminak nem is árt ha szőrös. Vagy (kicsit-)használt gumi?
Nekem pénteken lesz gumis üzlet.
Na meg rendeltem az új gumikat aszt mondta hogy még szőrös kíváncsi vagyok milyen lesz holnap le is koptatom a mostanit akkor holnap nincs találkozó kár de akkor majd jövő hónapba
Karburátor szinkronizálás ottoh XD

www.google.hu" target="_blank">Cikk

Lenne egy költői kérdésem! Az RF-en van gyárilag a szinkron állításhoz csatlakozási lehetőség vagy előtte a szívó csonkra kell fabrikálni hogy legyen?
Ilyen ez a műegyetem: tiszta herevere az egész...
Amúgy köszi, és várom már a mennydörgőt!
Pár napot nem vagyok gép előtt, és máris új honlapot indítotok?
Le a kalappal, nagyon jó lett! Pistabaaa^, nincs mit tanulni az egyetemen, hogy ennyire ráérsz?

Már regisztráltam is, ha lesz egy kis időm, akkor majd írok egy tesztet a 600-asról meg csinálok hozzá pár képet is a hétvégén.
A tali nekem sajnos nem jó még, mert csak jövő hónap elején leszek Pesten 2 kerékkel, addig még BKV....
De amint fent van a gép akkor megmozgatjuk a parkolóházat
Kösziiiiiiiiii!
Dani73: ment a jelszó.

Imi: a VC 61 lováról RedOne nyilatkozott nemrég (közben látom, már válaszolt is). A PSD-ket pedig Adobe Photoshoppal lehet megnyitni, erről küldök majd délután infót neked mailban.
Én írtam valamikor nem is olyan rég, mert rosszul emlékeztem.
Valójában 59 lóerős, most megnéztem még1x a VC blokkos bandit japán videóját,
59 lóerő 12.000 fordulaton és 38.25Nm 10.500-on.

De valahol tutira olvastam 61LE-et és 42.5Nm-t is, de majd átnyálazom a leírásaim,
hogy hol is láttam én ilyet.
Azt hol olvastátok, láttátok, hogy a VC blokk 61 lóerős?
Pistabáá küldi emilben. Vagy talán már küldte is, nézzed meg!

Hát persze, hogy talált.
Szerintem a kééééééket! Talált ?
Ja nem tudom megnézmi a tagokat az Rf.hu-n v.mi kódot követel, pedig már regiztem!
Üdv!