Többen írtátok még régebben ezeket a behozott motorokat!
Hogy lehet őket papírozni?
Néztem 450e Ft ért lenne GSX-f 750CCM 2000év 12000Km vel németbe! És lenne ismerős is aki tudna segíteni haza hozni szinte ingyen némi benzin pénzért!
200e ből szerintetek le lehetne papírozni?
igaz ami igaz! Az a főgond hogy öregek és sok kézen át mentek már!
És nem mindenki gondolkodik úgy hogy minden földi jót meg ad a motor élettartama érdekében!
Sokan úgy van vele meg veszik a kihozzák a szalonból 2-3 év 10-15 000Km ig szó szerint szét fingatják aztán jön a következő új!
Csak van aki örül hogy egyáltalán tud valamit a popsija alá tenni!
De valóban ezek a kicsi sorosak neccesek! Valamilyen szinten én is tanultam az RF-emből...
Csak én is mikor vettem nem mertem nagyobbat venni mert nem akarok meg halni... Pedig valami 600-as 80-90Le ig semmi gond nem lett volna! Persze ezt csak így utólag mondva! Meg akkoriba még az RF-ek is nagyon drágák voltak! Vagy csak nekem volt nagyon kevés pénzem na mindegy!
Régebben Kawasaki ZXR 400 akartam venni, de lebeszéltek a ZXR 250-400 –as ról is.
Jó motor, a 400 de nagyon nehéz olyat találni /nagy fordulatszám/ ami okés, meg megfizethető. Egy barátomnak volt 400 sokat mentem vele, nagyon tetszet
Tegnap beszéltem vele! Most úgy néz ki megy lerakja nagyra jogsit!
Gyűjtöget még kicsit és Kawasaki E6 -ot szeretne! Nekem se igazából jönnek be ezek a 2 hengeres gépek! Habár egy jó dobbal szép hangjuk van! De nálam a favorit a sor 4 :D az a tuti...
Csak legyen jóidő, ma egésznapos motorozás tervezek, amolyan télűző túrát .
@prézli150: Kajdacsra simán jövök, nekem az úgyis egy laza délutáni kör, de természetesen a munka függvénye is, amit ennyire előre nem tudok megmondani.
Én is er-5n en tanultam. Tanulómotornak kiváló, könnyen kezelhető, és tényleg nem egy bonyolult szerkezet. Mondjuk én nem vagyok sor2 fan, nekem nem annyira jött át az érzés, de kezdő motornak tökéletes. Az A korlát sztem valahogy biztos megoldható, mert például a GS500ból tutira van korlátos, mert haverom is most vett 1-et. a 124 4t se lenne rossz, de az sztem eléggé gyengécske lenne egy A korlátozottba. Mármint nem leszólni akarom, de szerintem azt eléggé hamar megunná.
Jó reggelt mindenkinek! Ma jöttem először ebben az évben mocival dolgozni! 6-8Celsius van kint kellemes, délután már okés lesz! Napi 60-Km, végéig mosolyogtam a bukóban!
Tudom még messze van de aug.13 án lesz 1 kb 90km-es túra a mi szervezésünkben és szeretnék minél több RF-es kolegát látni! http://63kmbk.mindenkilapja.hu...
Túra közben és után kaja pia jókedv szórakozás!
Kajdacs - Tengelic - (vissza Kajdacs) - Pálfa
remélem aki ráér eljön!J3sus már járatos.Tavaly voltunk motorostalálkozón ott.
Ja és a veteránosok ez másik egyesület http://kajdacsimotoros.uw.hu/ azthiszem Júliusban tart motorostalálkozót erre is várnék akit csak lehet!
De a kawaának a lapján néztem gyárilag az nem A korlátos! Nem akarok neki olyat amivel baszogathatják mert csajnak lenne aztán nem akarom hallgatni hogy milyen szart ajánlottam neki!
Akkor valami 1 hengeres 4T? HOnda?
250-es Bandittól mindenki csak szabadulni akar... vagy máskülönben miért van
tele velük a Bandit szekció a kereskedős oldalakon ?!
Sor négy... az is pörög ilyen 15000-et meg talán felette, ráadásul
a java nem tapasztalt öreg motoros birtokában van/volt, aki túrázásra használta...
Szóval szerintem 250-es sornégy mindenből felejtős.
Én semmi pénzért nem vennék. Mostani fejjel 400-at se.
ER-5 az jó. Sorkettő 500, egyszerű mint a bot. Suzuki GS500-ból nincs A korlátos ?
Úgytudom abból is akad.
Hogy lehet őket papírozni?
Néztem 450e Ft ért lenne GSX-f 750CCM 2000év 12000Km vel németbe! És lenne ismerős is aki tudna segíteni haza hozni szinte ingyen némi benzin pénzért!
200e ből szerintetek le lehetne papírozni?
És nem mindenki gondolkodik úgy hogy minden földi jót meg ad a motor élettartama érdekében!
Sokan úgy van vele meg veszik a kihozzák a szalonból 2-3 év 10-15 000Km ig szó szerint szét fingatják aztán jön a következő új!
Csak van aki örül hogy egyáltalán tud valamit a popsija alá tenni!
De valóban ezek a kicsi sorosak neccesek! Valamilyen szinten én is tanultam az RF-emből...
Csak én is mikor vettem nem mertem nagyobbat venni mert nem akarok meg halni... Pedig valami 600-as 80-90Le ig semmi gond nem lett volna! Persze ezt csak így utólag mondva! Meg akkoriba még az RF-ek is nagyon drágák voltak! Vagy csak nekem volt nagyon kevés pénzem na mindegy!
Én szeretem a küszködések ellenére!
Jó motor, a 400 de nagyon nehéz olyat találni /nagy fordulatszám/ ami okés, meg megfizethető. Egy barátomnak volt 400 sokat mentem vele, nagyon tetszet
Gyűjtöget még kicsit és Kawasaki E6 -ot szeretne! Nekem se igazából jönnek be ezek a 2 hengeres gépek! Habár egy jó dobbal szép hangjuk van! De nálam a favorit a sor 4 :D az a tuti...
@prézli150: Kajdacsra simán jövök, nekem az úgyis egy laza délutáni kör, de természetesen a munka függvénye is, amit ennyire előre nem tudok megmondani.
Na de nem álmodozok nehogy megsértődjön az RF-em
De szerintem majd egyszer utódnak tökéletes lesz!
Túra közben és után kaja pia jókedv szórakozás!
Kajdacs - Tengelic - (vissza Kajdacs) - Pálfa
remélem aki ráér eljön!J3sus már járatos.Tavaly voltunk motorostalálkozón ott.
Ja és a veteránosok ez másik egyesület http://kajdacsimotoros.uw.hu/ azthiszem Júliusban tart motorostalálkozót erre is várnék akit csak lehet!
Ja meg nyilván inkább bordóban - elnézést Imi.
Videó róla!
Bocs befejeztem!
link
Hát pár év és némi spórolgatás aztán ez lesz a következő moci aszem :D gyááá az a lámpa!
Valószinüleg megy A-ra és vesz valami tuti gépet!
link
Ezt javasolták még! kicsit olcsóbba ... Erről mit hallottatok?
tapasztalat, hogy "csak azt ne".
Biztosan a 250-es Banditok is jók voltak valamikor, biztosan azokból is ki lehet fogni,
de ennek pici az esélye.
Akkor valami 1 hengeres 4T? HOnda?
tele velük a Bandit szekció a kereskedős oldalakon ?!
Sor négy... az is pörög ilyen 15000-et meg talán felette, ráadásul
a java nem tapasztalt öreg motoros birtokában van/volt, aki túrázásra használta...
Szóval szerintem 250-es sornégy mindenből felejtős.
Én semmi pénzért nem vennék. Mostani fejjel 400-at se.
ER-5 az jó. Sorkettő 500, egyszerű mint a bot. Suzuki GS500-ból nincs A korlátos ?
Úgytudom abból is akad.