Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik jóbarátom most papírozott 1 Yamaha FZ6N-t ha gondolod holnapra megérdeklődöm mi mennyibe kerül!
Bocs nem jó sort néztem 550e Lenne amit írtam motort!
Többen írtátok még régebben ezeket a behozott motorokat!
Hogy lehet őket papírozni?
Néztem 450e Ft ért lenne GSX-f 750CCM 2000év 12000Km vel németbe! És lenne ismerős is aki tudna segíteni haza hozni szinte ingyen némi benzin pénzért!
200e ből szerintetek le lehetne papírozni?
igaz ami igaz! Az a főgond hogy öregek és sok kézen át mentek már!
És nem mindenki gondolkodik úgy hogy minden földi jót meg ad a motor élettartama érdekében!
Sokan úgy van vele meg veszik a kihozzák a szalonból 2-3 év 10-15 000Km ig szó szerint szét fingatják aztán jön a következő új!

Csak van aki örül hogy egyáltalán tud valamit a popsija alá tenni!
De valóban ezek a kicsi sorosak neccesek! Valamilyen szinten én is tanultam az RF-emből...

Csak én is mikor vettem nem mertem nagyobbat venni mert nem akarok meg halni... Pedig valami 600-as 80-90Le ig semmi gond nem lett volna! Persze ezt csak így utólag mondva! Meg akkoriba még az RF-ek is nagyon drágák voltak! Vagy csak nekem volt nagyon kevés pénzem na mindegy!

Én szeretem a küszködések ellenére!
Régebben Kawasaki ZXR 400 akartam venni, de lebeszéltek a ZXR 250-400 –as ról is.
Jó motor, a 400 de nagyon nehéz olyat találni /nagy fordulatszám/ ami okés, meg megfizethető. Egy barátomnak volt 400 sokat mentem vele, nagyon tetszet
Tegnap beszéltem vele! Most úgy néz ki megy lerakja nagyra jogsit!
Gyűjtöget még kicsit és Kawasaki E6 -ot szeretne! Nekem se igazából jönnek be ezek a 2 hengeres gépek! Habár egy jó dobbal szép hangjuk van! De nálam a favorit a sor 4 :D az a tuti...
Nem, az ER-5 re, kisbanditon még nem ültem, így véleményem sincs róla, de a kawa jónak tűnt, nem egy sportgép, de szerintem jó.
Csak legyen jóidő, ma egésznapos motorozás tervezek, amolyan télűző túrát .
@prézli150: Kajdacsra simán jövök, nekem az úgyis egy laza délutáni kör, de természetesen a munka függvénye is, amit ennyire előre nem tudok megmondani.
Én is er-5n en tanultam. Tanulómotornak kiváló, könnyen kezelhető, és tényleg nem egy bonyolult szerkezet. Mondjuk én nem vagyok sor2 fan, nekem nem annyira jött át az érzés, de kezdő motornak tökéletes. Az A korlát sztem valahogy biztos megoldható, mert például a GS500ból tutira van korlátos, mert haverom is most vett 1-et. a 124 4t se lenne rossz, de az sztem eléggé gyengécske lenne egy A korlátozottba. Mármint nem leszólni akarom, de szerintem azt eléggé hamar megunná.
Jó reggelt mindenkinek! Ma jöttem először ebben az évben mocival dolgozni! 6-8Celsius van kint kellemes, délután már okés lesz! Napi 60-Km, végéig mosolyogtam a bukóban!
Király! De én beérném a simával is ha fiatal lenne meg kevés km-vel!
Na de nem álmodozok nehogy megsértődjön az RF-em

De szerintem majd egyszer utódnak tökéletes lesz!
Tudom még messze van de aug.13 án lesz 1 kb 90km-es túra a mi szervezésünkben és szeretnék minél több RF-es kolegát látni! http://63kmbk.mindenkilapja.hu...

Túra közben és után kaja pia jókedv szórakozás!
Kajdacs - Tengelic - (vissza Kajdacs) - Pálfa
remélem aki ráér eljön!J3sus már járatos.Tavaly voltunk motorostalálkozón ott.

Ja és a veteránosok ez másik egyesület http://kajdacsimotoros.uw.hu/ azthiszem Júliusban tart motorostalálkozót erre is várnék akit csak lehet!
Jó a klubos oldal de már elolvastam mindent rajta kéne tölteni valami ujdonságot!Pl:felrakhatnátok a balcsi túra képeket vagy ilyesmi!Videókat!
Akkor már inkább a GT, ha már úgyis túrásabbakat kedvelünk / lek (és GSX-F). :P

Ja meg nyilván inkább bordóban - elnézést Imi.
link
Videó róla!
Bocs befejeztem!
Ejha! Szerelmes lettem!
link
Hát pár év és némi spórolgatás aztán ez lesz a következő moci aszem :D gyááá az a lámpa!
azok 2T-sek én négy ütemüt szeretne!
Valószinüleg megy A-ra és vesz valami tuti gépet!
Letsgo, esetleg egy aprillia rs vagy af1? vagy honda nsr?
köszi Pistabá
Azt a cikusz 315e ft ért zsír új :S Ebbe mi lehet!link
Okés értem a dörgést!
link
Ezt javasolták még! kicsit olcsóbba ... Erről mit hallottatok?
Mindenképp valami olyat, ami "értelmes" motor, sok fut belőle és nem az az általános
tapasztalat, hogy "csak azt ne".

Biztosan a 250-es Banditok is jók voltak valamikor, biztosan azokból is ki lehet fogni,
de ennek pici az esélye.
De a kawaának a lapján néztem gyárilag az nem A korlátos! Nem akarok neki olyat amivel baszogathatják mert csajnak lenne aztán nem akarom hallgatni hogy milyen szart ajánlottam neki!
Akkor valami 1 hengeres 4T? HOnda?
250-es Bandittól mindenki csak szabadulni akar... vagy máskülönben miért van
tele velük a Bandit szekció a kereskedős oldalakon ?!
Sor négy... az is pörög ilyen 15000-et meg talán felette, ráadásul
a java nem tapasztalt öreg motoros birtokában van/volt, aki túrázásra használta...
Szóval szerintem 250-es sornégy mindenből felejtős.

Én semmi pénzért nem vennék. Mostani fejjel 400-at se.

ER-5 az jó. Sorkettő 500, egyszerű mint a bot. Suzuki GS500-ból nincs A korlátos ?
Úgytudom abból is akad.