Most lettem egy 94'-es RF900 tulajdonosa.
Szeretném kicsit "ülősebbé" tenni a gépet egy túrakormánnyal. Érdeklődöm, hogy valaki szerelt-e már fel a motorjára ilyesmit, esetleg ha már volt róla szó a fórumon, akkor merrefelé keresgéljek? Ha valakinek van akkor képet tudna küldeni? Milyen kormányt lehet feltenni, hogy elférjen a fejidomtól?
Köszi a segítséget!
ha jol emlekszem akkor a trafot rogzito csavarhoz rogzitettem az eggyik veget a masikat pedig ahogy irtam az oldaldekli csavart kitekertem egy picit es az ala befogattam a masik veget
szia
nekem a 3kj jog-on csinalt olyan lefulladasos dolgot vagy tizszer szetszedtem darabokra es semmi mire rajottem veletlenul hogy testeles problema van aszem a trafotol vittem egy vezeteket a dekli csavarhoz es megoldodott egybol
köszi a segítséget akor holnap ujra átakaritóm remélem jó lesz mert jőnn a hó és nincs mivell motorozni ja és igy néz ki saját kezem munkája nem a legszeb de elég sok motort legyorsultam velle a végsebesége olyan 130-120km/h volt
Szerintem ez a tipikus eset, amikor az ismétlés a tudás anyja . Jó alaposan át kell fújni sűrített levegővel az összes járatot, ellenőrizd az úszót és a tűszelepet, fúvókák jó helyen vannak e.
Az tuti, hogy benzin probléma, csak meg kell találni, hol akad el
nem Rf-el kapcsolatosan lenne egy kérdésem vann egy yamaha jog om de tavaszal megált és azota nemis foglalkoztam velle de most kedvetkaptam a szerelésre a probléma rá rugok egyet a motora és 5mpig jár a legnagyob fordúlaton és leál de esztis csak akkor csinája ha a karbin keresztűl átőntök egy kis benzint ha esetleg valaki tud segiteni lécci segicsen előre is köszi ja és bocsi hogy esztis itt kérdezem meg de már egy pár fórumba megirtam de ott nem segitenek
Asszem motorral megyek délutánra melózni!
Nincs sok kedvem ilyen melegbe buszozni.
Pont Vasárnap tettem állványra , mondván szilveszteri gurulásig nem fog menni.
Aksit elviszed autóvillamossági szakemberhez, ráköti hasonló műszerre -a terhelővilla már a múlté- mint egy multiméter amin le tudja terhelni amennyire kell, és megmondja jó-e a cucc.
Az egész megvan pár perc alatt.
Csak nyugodtan megvárnak nekem nem sürgős eladni elférnek a szekrény tetején. Most szemezgetek a motorok között ha sikerül vmit vennem akkor elmegyek tavasszal egy RF talira de sajnos nem RF-el. Remélem h azért beengedtek
A hasidomok miatt meg nem kerestelek, ez az én saram, most az
autó elvitte a motorra szánt keretet...
Meglátjuk meglesznek-e még, amikor újra lesz keret a motorra is.
Amióta én olvasom ezt a fórumot, azóta nem volt téma a túrakormány.
Sőt, soha nem láttam még RF-et túrakormánnyal.
Most lettem egy 94'-es RF900 tulajdonosa.
Szeretném kicsit "ülősebbé" tenni a gépet egy túrakormánnyal. Érdeklődöm, hogy valaki szerelt-e már fel a motorjára ilyesmit, esetleg ha már volt róla szó a fórumon, akkor merrefelé keresgéljek? Ha valakinek van akkor képet tudna küldeni? Milyen kormányt lehet feltenni, hogy elférjen a fejidomtól?
Köszi a segítséget!
nekem a 3kj jog-on csinalt olyan lefulladasos dolgot vagy tizszer szetszedtem darabokra es semmi mire rajottem veletlenul hogy testeles problema van aszem a trafotol vittem egy vezeteket a dekli csavarhoz es megoldodott egybol
Az tuti, hogy benzin probléma, csak meg kell találni, hol akad el
Nincs sok kedvem ilyen melegbe buszozni.
Pont Vasárnap tettem állványra , mondván szilveszteri gurulásig nem fog menni.
Az egész megvan pár perc alatt.
autó elvitte a motorra szánt keretet...
Meglátjuk meglesznek-e még, amikor újra lesz keret a motorra is.