Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma reggel a Hungárián elment mellettem egy fekete röfi. A rendszáma az uborka becézése . Esetleg innen valaki?
Hát én szívok, de ha minden jól megy már nem sokáig és mehet aludni a kicsike.
Sajnos a 60.000km idén már nem lesz meg .
köszi a segicséget nem nagyon szoktam az 1-2st 6000 főlé engedni csak ha sietek de ezek után már akorse nem akarom hazavágni
Lassan váltasz, esetleg válts korábban vagy később kuplung nélkül simán gázelvétellel. 6000RPM felett már szépen engedi kuplung nélkül.
Hála Isten, nem szívok vele mert elindul szépen, sőt meglepően szépen szivató nélkül és megy is egyenletesen nem mint nyáron hullámozva. Csak most már azér jobban tetszene ha kérné a szivatót 10 fok alatt.
Elindítom, adok neki fél szivatót, kijárok a garázsból, és visszanyomom.
Méghogy piros a lelke! BRRRR
Nem váltassz elég gyorsan.

De a helyedben nem gyötörném ilyesmivel a motort.
Az 1-2 sebességet lehet a leghamarabb hazavágni.
Na igen... pont ugyan ezzel szívok én is most. Úgytűnik piros lelke van
az ezüst motorodnak.
Ha szivató nélkül indítom akkor rögtön dörren párat, aztán mintha kevés lenne
neki a nafta, de ha ráadom a szivatót rögtön megszívja magát.
Vagy azonnal szivató nélkül, vagy se így, se úgy...
lenne egy problémám ha az 1 sebeséget 9 ezerig kipörgetem és ot váltok akkor recseg a válto mért vann ez ?
és a többi pedig hang nélkül?
Éccakás reggeleken a 7-10 fokos melegben szebben indul a motor szivató nélkül mint nyári 20 körüliben .
Fogyasztása viszont 6 liter körül alakul mindíg.
Most akkor mi van!?
Csak a rendszámérzékeny tagokra figyelj!
Képfelrakásokhoz, felesleges engedélyt vagy bármit kéregetni bárkitől! Toljad és kész!
Igen, ugyan az mint a 6kilós és nem lila.
Pont tegnap lett kész az első egyengetése, még a felnicsík se sérült meg rajt. Mintha egy brutális gumicsere lett volna csak rajt ahoz hasonló nyomok maradtak a műtét után. Kapott egy használt RoadAttackot, várja a hátsóval, hogy lekopjon a liláról a Z6-os.
Ja, és ki mit szólna, ha az ide feltöltött pályázós képeket betolnánk
RF felhasználónkkal egy Galériába ?

Mint klub évadzáró része jópofa lenne.

A videós nyersanyagot meg feltolom mostmár tényleg valahova,
hogy felhasználható legyen egy videoklipphez.
Imi !
A 400-as felniket meg akarod tartani ?
Multkor én is gyakoroltam a kis sugarú hátsúfékes 8-as az auchan parkolóban.Páran jó hülyének néztek, volt aki mosolygott, de nem jött oda ugatni senki.Pedig az enyém is elég hangos.
Hú, elfelejtettem hogy írtam ide, már mutatom a szenilitás jeleit
A lényeg hogy van egy öreg, akinek nem volt szimpatikus hogy egy nagy üres strandi parkolóban körözök a motorommal civilizált módon, és próbálom fejleszteni hiányos tudásom, aztán először kiabált valamint, majd bejött autóval a parkolóba, én meg erre kimentem, mert ki tudja mit forgatott a fejében. Amúgy veszprémi topik 5054 hsz, csak nem akarom az egészet ide bemásolni
bakker,kompresszoros a rocketIII ? vagy valami speckós turbó az rajta?nagyon durva..
Citadella nem volt rossz. Csak annyiban hogy aszt hittem 4-kor indulnak. Így kb másfél órát vártam. Így Moszkva térnél leváltam.
Durrogás elég brutálisra sikeredett mert szinte folyamatosan küldték a srácok....
Reméljük hamar felgyógyulsz! Képek?