Hála Isten, nem szívok vele mert elindul szépen, sőt meglepően szépen szivató nélkül és megy is egyenletesen nem mint nyáron hullámozva. Csak most már azér jobban tetszene ha kérné a szivatót 10 fok alatt.
Elindítom, adok neki fél szivatót, kijárok a garázsból, és visszanyomom.
Méghogy piros a lelke! BRRRR
Na igen... pont ugyan ezzel szívok én is most. Úgytűnik piros lelke van
az ezüst motorodnak.
Ha szivató nélkül indítom akkor rögtön dörren párat, aztán mintha kevés lenne
neki a nafta, de ha ráadom a szivatót rögtön megszívja magát.
Vagy azonnal szivató nélkül, vagy se így, se úgy...
Éccakás reggeleken a 7-10 fokos melegben szebben indul a motor szivató nélkül mint nyári 20 körüliben .
Fogyasztása viszont 6 liter körül alakul mindíg.
Most akkor mi van!?
Igen, ugyan az mint a 6kilós és nem lila.
Pont tegnap lett kész az első egyengetése, még a felnicsík se sérült meg rajt. Mintha egy brutális gumicsere lett volna csak rajt ahoz hasonló nyomok maradtak a műtét után. Kapott egy használt RoadAttackot, várja a hátsóval, hogy lekopjon a liláról a Z6-os.
Multkor én is gyakoroltam a kis sugarú hátsúfékes 8-as az auchan parkolóban.Páran jó hülyének néztek, volt aki mosolygott, de nem jött oda ugatni senki.Pedig az enyém is elég hangos.
Hú, elfelejtettem hogy írtam ide, már mutatom a szenilitás jeleit
A lényeg hogy van egy öreg, akinek nem volt szimpatikus hogy egy nagy üres strandi parkolóban körözök a motorommal civilizált módon, és próbálom fejleszteni hiányos tudásom, aztán először kiabált valamint, majd bejött autóval a parkolóba, én meg erre kimentem, mert ki tudja mit forgatott a fejében. Amúgy veszprémi topik 5054 hsz, csak nem akarom az egészet ide bemásolni
Citadella nem volt rossz. Csak annyiban hogy aszt hittem 4-kor indulnak. Így kb másfél órát vártam. Így Moszkva térnél leváltam.
Durrogás elég brutálisra sikeredett mert szinte folyamatosan küldték a srácok....
Sajnos a 60.000km idén már nem lesz meg .
Elindítom, adok neki fél szivatót, kijárok a garázsból, és visszanyomom.
Méghogy piros a lelke! BRRRR
De a helyedben nem gyötörném ilyesmivel a motort.
Az 1-2 sebességet lehet a leghamarabb hazavágni.
az ezüst motorodnak.
Ha szivató nélkül indítom akkor rögtön dörren párat, aztán mintha kevés lenne
neki a nafta, de ha ráadom a szivatót rögtön megszívja magát.
Vagy azonnal szivató nélkül, vagy se így, se úgy...
és a többi pedig hang nélkül?
Fogyasztása viszont 6 liter körül alakul mindíg.
Most akkor mi van!?
Pont tegnap lett kész az első egyengetése, még a felnicsík se sérült meg rajt. Mintha egy brutális gumicsere lett volna csak rajt ahoz hasonló nyomok maradtak a műtét után. Kapott egy használt RoadAttackot, várja a hátsóval, hogy lekopjon a liláról a Z6-os.
RF felhasználónkkal egy Galériába ?
Mint klub évadzáró része jópofa lenne.
A videós nyersanyagot meg feltolom mostmár tényleg valahova,
hogy felhasználható legyen egy videoklipphez.
A 400-as felniket meg akarod tartani ?
A lényeg hogy van egy öreg, akinek nem volt szimpatikus hogy egy nagy üres strandi parkolóban körözök a motorommal civilizált módon, és próbálom fejleszteni hiányos tudásom, aztán először kiabált valamint, majd bejött autóval a parkolóba, én meg erre kimentem, mert ki tudja mit forgatott a fejében. Amúgy veszprémi topik 5054 hsz, csak nem akarom az egészet ide bemásolni
Durrogás elég brutálisra sikeredett mert szinte folyamatosan küldték a srácok....