Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jo volt a tegnapi találkozó és köszönöm J3sus hogy ki probálhatam a motorját
Aztán alázom J3sus motorhangját!
Ha meglesz még adig hogy lesz rá pénzem akkor meg lesz rá 1 bódis titán 3szög kipu is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már várom!Gyüjtök ezerrel!
Sziasztok!képek lesznek a szezonzáróról?:)
Valaki elárulja nekem pontosan mekkora szimering kell az első telókba mert nem akarom még szétszedni viszont motorosboltban mondták ,hogy több fajta is van!(több méret) Meg a hátsókerékbe mekkora csapágyak vannak?vettem már motorolajat+szűrőt+fékolajat+teló olajat!Jönnek az első fékbetétek +a szimeringek+kerékcsapágyak.Úgyhogy a téli nagyszervízre minden elő lesz készítve!
Jó volt ez a kis szezonzáró!

A végén sorry az eltévelyedésért, ma nem voltam túl összeszedett.

Holnap én is hazaingázok, de már nem motorral jövök vissza, úgyhogy motoros formában majd jövőre találkozunk részemről...
Rony tól kaptam életjelet!

Mindenkit pusziltat, csak így kábelen keresztül.
Motort letette pihenni, laptopja megmekkent.
Ha géphez jut jelentkezik majd talán.
Semmi probléma, ha nem viszi el más, akkor a tiéd lesz.
Képesmotoron fent van, de ha aszondod mondjuk: karácsonyra megleped vele a kicsikét, akkor félreteszem nektek.
Öltöny? Melóból mentem, szép lettem volna egész nap öltönybe nem néztek volna hülyének partnerek

Nem mentem, de ez nyílván kiderült.....

Jövőre mindenképp találkozunk, már csak 294-et kell aludni :P
na jóóóffffa tiplizek, mert jól bebasztam, és meek tovább inni
mi dolgom lenne más?
hát akkor nem sokan leszünk
Sziasztok!

Imi,beszéltünk a sportdobról 1-2 hete,mostanra derült ki mennyire tudom megvenni vagy sem..
Sajnos a kocsi elvitte az összes pénzem amit erre szántam volna,azt hittem megúszom egy küszöbcserével,de teljes lakatolás lett belőle,mert olyan szar volt az alja!

Csak szólok,hogy sajnos mégsem aktuális a dolog pénzileg..pedig szerettem volna

Annyi pénzem maradt,hogy elvegetáljak következő fizetésig,sajnos részemről a szezonnak is vége e miatt

Mindenkinek szép kilométereket még a hátralévő kis időre!

Azért nézegetek erre ezután is!
Motoros üdvözlettel!
Krisz
Helló
Nem hozzád került véletlen a volt RF-em?
Gyere utána . nem fogunk kinézni, ha öltönyben jössz
Sziasztok,

sajnos nem tudok menni, mert mire el tudnék indulni, már haza is értetek, de majd jövőre. 1-2 hetet még azért elgurulgatok, ha az idő engedi, utána leteszem pihenni, meg javítgatok rajta ezt-azt, akkor majd kérdezek pár okosat.

üdv mindenkinek
3-tól állásinterjún vagyok, mááááá megin' nem tok menni. Azt hiszem ez az a klub akikkel sosem fogok találkozni
Sajnos autószerelés miatt nem tudok el menni.
én 4 re ott leszek és várok
A nagy pofám ...
Én is kb fél5re érek oda, mert szólít a munka...és nem tudom másképpen megoldani.De jövök....
Én most kérdőre teszem magam. Tudom, én bujtottam fel a tömeget, de sajnos sürgőssé vált egy meló, szóval lehet nem fogok tudni menni.

De ahogy kivettem Jani szavaiból, menjünk 4-re, és megvárjuk az 5kor érkezőket is.

Ha megyek, én szerintem kb. fél 5re megyek, és csak egy rövid tali lesz most részemről.
Majosházás elemekről azt tudom, hogy "kell még velük foglalkozni". Tehát nem 100% passzent, stb., de akinek volt már azt mondta, hogy némi barkáccsal (reszelés, stb.) teljesen passzol, és senki nem mondja majd meg, hogy az nem eredeti.
Holnap akor tuti a talli ? és hánytoh 4 vagy 5 ora?
Szia!
Nem, még nem. De a napokban írok neki, és ha kapok választ szólok.
Felteszem neki a kérdéseket, mennyire "passzentos" stb.
Sziasztok augusztusban vettem egy Rf-400r Pesten. Nincs vele semmi bajom, csak nem tudok rólla semmit! Valaki ismeri Írjon. UJB-933 a frsz. /kék színű/
emptyspace: Ha kiváncsi vagy a farmerra, akkor gyere Campona talira
Megvárunk mindnekit