Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint úgy értettem, hogy az új műszerfalnak más a felfogatása.

Valószínűleg maga a konzol az orridomra és az oldalidomokra nézve
ugyan az.
Ha a régi analóg műszerfalas, akkor elvileg ugyan az.
Ha az új digitális műszerfalas, akkor nem.

Az újnak más a felfogatása, és más a műszerfalat körülölelő elemek kialakítása.
Jobbulást, a lényeg, hogy téged jól rakjanak össze, és minden jól működjön, a vas javítható, mégegyszer jobbulást, és jó lábadozást
Sziasztok,

Segítsetek nekem picit. Az RF400(96-os) fejidomkonzolja meg1ezik az RF600-éval? Nekem valami olyasmi rémlik mintha ugyan az az idomszett menne rájuk.
Kakucs ring Kakucson van Ócsa után egy kis falu, közöttük van még Inárcs.
Szevasztok kénytelen vagyok irni mert nem is voltunk a napi listán!Lehet hülyeséget kérdek de kakucs ring melyik városban van? Idén még valahova mentek pályázni ha idő is engedi?
Értem, csak kell 9 biztosított hónap, hogy kapjál bónuszt. Jövő októberi kivonás már nem fér bele.
Március végén meg be kell menni a biztosítódhoz igényelni a következő csekket mert maguktól nem képesek regisztrálni az igényt.
De csak ideiglenes kivonatás van!
Tokmányirodába beírják (forgalmiba), hogy ideiglenesen kivonva, lefénymásol, bescannel, emilen elküld, hogy ne várják az utolsó és első negyedévet......
április 1 a köv. időpont, hogy legálisan motorozhatok
Köszönöm a jó kívánságaitokat!
Most jöttem a kórházból. Nagyon csúnyán eltört és el is mozdult a kulcs-csontom és sajnos a jövő héten kés alá kell feküdnöm.
Szlovákiában történt a dolog, így sajnos biztosítós megoldást meg sem próbálom, mert lenne egyszerű dolog.
2001-ben volt kocsival balesetem, akkor egy biciklis bácsi volt az okozó, most meg biciklis néni. Úgy látszik ezek üldöznek engem.
A motor miatt meg majd megszakad a szivem...

Majd holnap teszek fel képeket a motorról...
jobbulást!nekem is volt már eltörve a kulccsontom,és azt tudom mondani amit imi,hogy jobban jársz ha megmütik,mert akkor egyenesen forr össze.nekem nem mütötték sajnos,igy a bal vállam lejjebb van mint a jobb,de hála istennek nem annyira észrevehetö.mégegyszer jobbulást neked!
Jobbulást kolléga,a lényeg,hogy te egyben vagy..a motort össze lehet rakni!nagyobb baj is lehetett volna,így kell hozzáállni!De nem lett,hála az égnek!

Vigyázzon magára mindenki aki még kicsit gurulgat így szezon végén..
Ha kés alá fektetik, talán még jobban is jár, mert ahogy az enyém is összeforrt, az nem az igazi. Sünök mit mondtak anyókának? Talán van lakásbiztosítása amire rendezik a károd.
Műtéttel legalább az egyenes vonalat össze tudják hozni, nem lesz rövidebb mert összecsúszottan forr össze, púp marad a helyén amibe még évek után is el-el akadozik valamelyik nyaki in ha pont úgy fordul.
Ezt nem értem... kifejted ?
Én bebácsiztam Igaz nem ért utol a buzernyák, valamint nem véletlen jött a motorom intim szférájába, de még simán sikerült meglógnom
Jobbulást ! Remélem nem kell kés alá feküdnöd !
Ez a "benénizés" úgytűnik ragályos...
Az nem jó.
1993-ban még kaptam 2 gomigyürüt a 2 vállamra, hátul erősen összehuzták (akkor rókáztam majdnem el magam a fájdalomtól) kötötték, oszt jónapot! 3nap megfigyelés 6 hét táppénz.
Szex csak lájtosan!
Sziasztok!

Sajnos ma délután egy biciklis néninek köszönhetően, aki egy bokorsor mögül elém kanyarodott, megfektettem a motort. Most indulok a kórházba, valószínűleg műtik a kulcs-csontomat. A motor bal oldalán csúszott, s majd ennek a helyreállításában kérném a segítségeteket. Minden jót Nektek és szélesebb utat mint nekem volt!
De ha jövő szeptember végén megint kivonatod, akkor ugrik a bónuszod azt tudod!

Nekem a szilveszter-újév-i gurulás már évek óta "emléki hagyományom".
Szerencsére évek óta nem havas az út akkor éppen.
Bár hideg van és jó lenne egy kis forralt folyadék, de forralt vízre nem
nagyon vágyok.
Én most biztosan kihagyom.
Elsősorban (talán még nem vagyok igazi motoros) kényelmes vagyok, hidegben nem bejövős motorozni nekem. Az esőt leszarom, sokszor elkapott még amikor tanultam, akkor is. Minden vizsgán szakadt, szarrá áztam mindig. Azóta leszarom az esőt, nem zavar. Elázok és kész, hidegen hagy, motorozáshoz tartozik, hogy átázok
De a hideg az nagyon zavar.
Egyébként 2 negyedévet spórolok, automatikusan visszahelyeződik majd márc 31-én.
Citadella érdekel valakit?
Rendben, ahogy neked jó!
igen,gyanús,hogy ez lesz a vége..de inkább erre fizetem ki a pénzt,mint utána a 10ezreket arra ha valami gáz lesz vele..

elég volt az idei szezon felét kihagyni a karbi szarakodás miatt..
a jövő szezonnak teljesnek kellene már lennie reményeim szerint
A hézag csak is hideg motornál értendő.
Melegen nem is szerelhető. Nem egyszerű, de annyira nem is bonyolult.
Figyelmesnek kell lenni, és alaposnak, le kell engedni hozzá az olajat is.
(Vagy csak egy részét, de az a része kereken 1.5 liter.)
Sajnos a főtengelyt másképp nem tudod irányba állítani.
Van sok normál műhelyben szerelő szakember aki reális összegért dolgozik. Keress meg egyet, kérj árajánlatot egy szelephézag állításra meg amit aktuálisnak ítélsz. Lehet aszondod annyiért nem nyúlsz bele a bizonytalanba inkább szakemberre bízod.