Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Kolontari Vorosiszap karosultja reszere nyitott szamla!

Nem kamu, Nem haszonszerzo, Nem CSALO, Es ami a legfontosabb, NEM a nagy kozosbe megy, amibol sose tudhatjuk, hogy hova is kerul.
Ez egy ott lako szemlynel kot majd ki, aki 2 hete eteti ingyen az osszes raszorulot, ott lakot, katasztrofavedelmist, mentost, rendort, tuzoltot !
Minden kicsi szamit, aki csak ezer forintot tud utalni, az is tegye meg !
Akiket a hatterben huzodo dolgok is erdekelnek:
http://totalcar.hu/magazin/koz...
http://www.rtlklub.hu/h
irek/be...

A segélyszámlánk IBAN forrmátumban:
CITI HUHX HU19 10800014-70000006-12504423 Berényi Csaba

Hazai utalásnál pedig:
CITIBANK 10800014-70000006-12504423 Berényi Csaba
Motorozgatás már nekem sem játszik annyira csütörtökön, de egy dumálás simán. Ha úgy jobb, lehet 5-től felőlem. Nekem jó egész du.
sziasztok.
RedOne : beszéltél e már Majosházával? Kiváncsi lennék, mennyire jó és pontos méretű az utángyártott rács. Engem is érdekelne feltétlenül, mert csúf lett szegény masinám.
Én is megyek, de 5-re érek oda.
énis benne vagyok campona csütörtökőn de nem mennék Dobogókőre mer este felé már hideg van de egy ilyen kis beszéldetésbe bene vagyok benne vagyok
Campona az megint 4 óra?
Nekem OK a csütörtök.

Motoros farmer:
http://www.vatera.hu/spool_mot...
Nekem ugyanilyen van, csak 2 számmal kisebb.
Bakker akkor téged láttalak itt helyben Galgagután.. én itt lakom..tudtam volna elkísértelek volna titeket egy darabon
A Campona érdekelne ! Jót ötlet !
Abszolút így van tudom, aláírom, maximálisan igazad van.
Nagyon utálom, ha valami tönkreteszi az élményt, amit a motorozás nyújt, és az izzadás az nekem tönkreteszi. Vizsont nem akarok csak utcaiba rohangálni jövőre....
Srácok (és hölgyek persze ha van vállalkozó)!

Csütörtökön egy évadzáró Campona? Persze csak jó idő esetén. Mert ha jó idő lesz, akkor én pénteken hazamotorozok, és már nem jövök idén Pestre, hidegeket és rossz időket jósolnak sajnos.

Viszont otthon (Lillafüred) majd tervezek még valamilyen sárgaleveles-túrás dolgot idén is, lehet csatlakozni.
Sziasztok.
Motoroskrisz: jól irtad, Galgaguta - Acsa - stb... igy, ebben az irányban jöttünk hazafelé.
Az a mosoly igen őszintévé válik egy perec után.

Nekem is sokszor elegem lett belőle, de az idei szezon után autóba,
utcára, buszon, metrón, villamoson, munka közben is rajtam lenne
szívem szerint a bőrszerkó... sisakkal együtt .
Én nyáron vettem egy Spool Protektoros farmert.(Spool DP-10).
20 ropi volt, de megérte az árát:
-A térdprotektor nekem nagyon bejött benne, nem fázik azóta a térdem.
-Van hozzá egy gumi bélés(a bélés belseje valami pamutos cucc), amivel 10 fokban is tudtam motorozni(jó nem volt élmény, de nem fagytam szarrá).15 fok körül teljesen jól melegen tart.
-kiveszed a protektort, és csak simán kimosod, mint egy sima farmert.

Megyek vele városban, dolgozni, nagyobb melegben akár túrázni is.
Én 100%ban meg vagyok vele elégedve.Csak ajánlani tudom.
Majd írok róla sztem tesztet is valamikor.
Használ vki protektoros farmert? Nem akarok se cordurát, pláne nem bőrt venni....
Tudom, hogy első a biztonság, de azért mindennek van határa....
Tervezek vásárolni egy ilyet. A másik kettőbe semmi kedvem belerohadni nyáron, láttam embereket, beszéltem velük, hát nem volt őszinte a mosolyuk ilyen cuccban...
Illetve akarok venni motoros magasszárú cípőt is. Tudom, itt is a csizma lenne az ok, de na......
Protektoringet használ vki? Olyat is akarok....
Sziasztok vasárnapi délután a cimborám is látott paks és madocsa között 1 ugyanolyat mint az enyém!Nem járt arra valamelyikötök?Fekete K7 gixxerrel volt a haverom!Azthitte én vagyok!
merre jöttetek le a Mátrából?Pásztó Jobbágyi felé?
mert itt nálunk helyben is láttam egy csoportot és úgy rémlik abban láttalak téged is! Jobbágyi és nem vissza Hatvan felé,hanem Galgagutának, Acsa Vác és úgy 2/a?
Nem tudnám már megmondani, hogy hol láttalak. Mátraházára mentünk fel, majd onnan le a 2A-ra Pest felé, de azt tudom, hogy a színre figyeltem fel elsőre.
hol is láttál út közben mert arra viszont nem emlékszem!?
volt egy csapat aki jött szembe és közép tájt volt ott is egy RF!
ezek szerint te voltál?
Nekem is jobb felső kell !

Majosházi műanyagosnál 6500HUF az utángyártott !
Fel szeretném vele venni a kapcsolatot, ha gondolod felveszem
mihamarabb és rendelhetünk kettőt...

Nemtudom milyen minőség, de valahogy nem érdekel, én E-bay-ről
tizenezerért nem veszek, mert ha dől, ez az első ami kinyíródik.
A fényezés meg csodákra képes, csak legyen egyben.

Egyébként sajnálom, de a tapasztalat lehet többet ér mint a
fényezés meg a rács. A lényeg, hogy baj nem történt.
Sziasztok.
Ma én is megjártam a Mátrát. Sajnos, de szó szerint is megjártam, ugyanis eldőlt alattam a gép, szerencsére éppen megálláskor. Apró szemű murva és kavics volt a tettes, egyszerűen eltűnt alólam a hátsó kerék, de olyan gyorsan, hogy pislogni sem volt időm. Ezért most keresnem kell egy jobb oldali felső rácsot és hátsó fék pedált, mert ezek megsínylették a borulást. Ha bárki segíteni tudna ebben, hálás lennék.
Motoroskrisz: Szerintem téged láttalak útközben, intettem is. Egy nagyobb csapattal voltam fenn.
Sziasztok!

Ma a Mátrából hazafelé jövet láttam egy röfit Hatvanban!Sötét szürkés feketés volt Lidle körforgalomnál!Esetleg nem is mer magára valaki innen?

Amúgy a motor változtlan,kb 20-25km-ig dadog nagyobb gázhúzásoknál utána semmi baja..de már nem érdekel..úgy is hideg még vagy 10-20km keresztül nem húzom neki hanem megvárom még minden átmelegszik aztán meg már fini minden

A Mátrában egyébként már rohadt hideg van,szétfagytam egy fel le kör alatt..

Szép kilométereket még mindenkinek(amég engedi az idő)

Motoros üdvözlettel!
Krisz
Hát épp most értem haza balatonról sok 200 körüli tempóval is csak 7,5 volt, szerencsére.-De igérem a fölét itthon én is megiszom még ma :-)))
kül nem tudod hol lehet a blokkhoz cuccot kapni?-jó volna egy blokk ha megmarad esetleg.-Szia.
Hiszek a km-nek, mert állt a motor 7 évet olaszban. Suzuki szervízben dolgozott a csóka akitől vettem. Nekem túrában 6.7- 7.5 (2személlyel felcuccolva)
városban 9-10, pedig nem rángatom neki. A túra 7.5 esetében átlag 120-140, de 160-180as előzések, hawerok utolérés benne van.
A gazdája is iszik rendesen, sportszeretetből adódik. (L)waterpolo(L).