ha minden összejön és nem jön közbe semmilyen kiadás (nem ígérem) lehet,hogy érdekelni fog engem..nem rossz ez a gyári dob belezve meg minden de nincs az az igazán jó hangja..visszatérünk rá jövő héten fizu után..ha addig meg lesz persze..
Csak furulyával legális a cucc, de soha még csak meg se állítottak a sünök ha hallottak közeledni szükítő nélkül.
Most is csak a tréningeken raktam bele, bár nélküle is halk ha nem pörgeted. Felénk elég elterjedt, tréningen a többi mintha halkabb lett volna az enyémnél. Sajna a felrakáskor készült videóhoz képest sokkal halkabb lett pár kilóméter után.
Bilincset a gyártó maga cserélte le, és polírozta újra az egészet. Mindössze 1-2 kavicsfelverődési nyom maradt amit nem csiszolt ki mert akkor meg horpadás marad a helyén. Így viszont csak pontszerű nyomok. A 6kilkósra is Ő csinálta( 49000HUF), de mintha halkabb lenne mint a 4kilós volt. Videók nem igazán adják vissza a halkabban felvételeken a különbséget, szabadtéren jól hallható a különbség.
A streetlegál sehogy nem értendő a Martin, Finster, Raptor, Bódis, Sakál doboknál. Ha jól tudom, egyik sem E betűs, Imi beleokosította a jelzést. De nem hinném, hogy gond lenne vele, szobatársam furulya nélküli Finster dobbal (ami szerintem hangosabb, mint a furulya nélküli Martin) tolja két éve, külföldön is - sehol nem kötekedtek.
Martinnak meg nagyon szép hangja van az RF-en. Szerintem.
Nincs nálam most fényképező, a telefon minőségén meg csak egy nagy fekete foltot látnál.Holnap felviszem pestre, ott csinálok róla képet is és felteszem.De ahhoz ki kell bírnod holnapig
Pénteken amúgy szétkaptuk a hengerfejet, mert ez a Zetor effekt
már nagyon nem jött be, de 4db. csavar állításával szinte nullára
tudtuk redukálni a csattogást, még állítani kellene rajta egy picikét és akkor végre
olyan lenne mint amilyennek lennie kell !
Szóval nagyon oda kell figyelni ezeknél a VC vezérlés összerakásoknál,
mert múltkor nekünk is elkerülte a figyelmünket pár hézag...
(Még jó, hogy csak 48 van belőle...)
Üdv Hölgyek, Urak!
Én a cordura ruha mellett döntöttem, de pusztán anyagi okokból.
A szívem inkább húzott a bőr cucc felé, de nem engedhettem meg magamnak..
Én is a bőrruhások táborát gyarapítom.Bár az tény, hogy kb 3x bele kellett igazán durván izzadnom, hogy kényelmes legyen.Mondjuk mostanság inkább az a bajom, hogy kezdem kihízni .
Városban viszont, ha dolgozni megyek, akkor protektoros farmert húzok, és bőrkabátot.Bár bevallom, volt már példa pólóra is, amikor 40+ volt a hőmérséklet.
Ruhavásárlás miatt érdemes még kinézni a hungexpora, motorkiállításra, ott is szoktak akciózni elég szépen.
@Ger14
ha érdekel, felhozom a héten Pestre, és megbeszélhetjük. Szerintem 2000 és ha gondolod alkudhatsz
Nem is annyira a térdem fájdul meg bent, inkább a hátsó oldalon ahogy összegyűrődik a gatyó, pedig ott sztreccs szerű vékonyabb anyag mint máshol (2 óra utat még lazán bírok).
Ami viszont nagyon zavar a SHOX párosomnál (ugyanaz van nekem is mint Rednek), hogy a protektorokat minden öltözésnél igazítgatni kell térd- könyök.
Haver SPYKE dzsekiét próbáltam, ott minden a helyére került.
Most is csak a tréningeken raktam bele, bár nélküle is halk ha nem pörgeted. Felénk elég elterjedt, tréningen a többi mintha halkabb lett volna az enyémnél. Sajna a felrakáskor készült videóhoz képest sokkal halkabb lett pár kilóméter után.
Bilincset a gyártó maga cserélte le, és polírozta újra az egészet. Mindössze 1-2 kavicsfelverődési nyom maradt amit nem csiszolt ki mert akkor meg horpadás marad a helyén. Így viszont csak pontszerű nyomok. A 6kilkósra is Ő csinálta( 49000HUF), de mintha halkabb lenne mint a 4kilós volt. Videók nem igazán adják vissza a halkabban felvételeken a különbséget, szabadtéren jól hallható a különbség.
Addigra mindenikek csinálok képet
Martinnak meg nagyon szép hangja van az RF-en. Szerintem.
ez a street legal gondolom benne lévő furulyával értendő csak..?
a furulya kivehető belőle ugye?
Ha valakit érdekel még 30ezerér, megkapja.
Ma ismét nem tudok írni/fogalmazni
@shtowee:
Vállalsz maszekban alu hegesztést? A jobb oldali lábtartóm tetején tartja egy csavar az egészet a vázhoz, ami nekem eltört.
Nem vagyok otthon, ilyenkor meg nem szoktam email-t nézni.
Köszi !
Rólam kicsit távoli, de sebaj.
Amúgy én is már elkértem a nagyobb felbontásúakat, és el is küldtem neked a vorosegy@-ra! (még tegnap este)
már nagyon nem jött be, de 4db. csavar állításával szinte nullára
tudtuk redukálni a csattogást, még állítani kellene rajta egy picikét és akkor végre
olyan lenne mint amilyennek lennie kell !
Szóval nagyon oda kell figyelni ezeknél a VC vezérlés összerakásoknál,
mert múltkor nekünk is elkerülte a figyelmünket pár hézag...
(Még jó, hogy csak 48 van belőle...)
Pistabááá sajnos nem láttam rólad közelit .
De! Megpróbálom ezeket megszerezni rendes felbontásban, és
akkor talán meg lehet vágni.
Én a cordura ruha mellett döntöttem, de pusztán anyagi okokból.
A szívem inkább húzott a bőr cucc felé, de nem engedhettem meg magamnak..
Városban viszont, ha dolgozni megyek, akkor protektoros farmert húzok, és bőrkabátot.Bár bevallom, volt már példa pólóra is, amikor 40+ volt a hőmérséklet.
Ruhavásárlás miatt érdemes még kinézni a hungexpora, motorkiállításra, ott is szoktak akciózni elég szépen.
@Ger14
ha érdekel, felhozom a héten Pestre, és megbeszélhetjük. Szerintem 2000 és ha gondolod alkudhatsz
Ami viszont nagyon zavar a SHOX párosomnál (ugyanaz van nekem is mint Rednek), hogy a protektorokat minden öltözésnél igazítgatni kell térd- könyök.
Haver SPYKE dzsekiét próbáltam, ott minden a helyére került.