Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden összejön és nem jön közbe semmilyen kiadás (nem ígérem) lehet,hogy érdekelni fog engem..nem rossz ez a gyári dob belezve meg minden de nincs az az igazán jó hangja..visszatérünk rá jövő héten fizu után..ha addig meg lesz persze..
Akkor sorry, én még úgy tudtam, hogy ezek a "hand made racing exhaust"-ok egyik sem streetlegal.
Csak furulyával legális a cucc, de soha még csak meg se állítottak a sünök ha hallottak közeledni szükítő nélkül.
Most is csak a tréningeken raktam bele, bár nélküle is halk ha nem pörgeted. Felénk elég elterjedt, tréningen a többi mintha halkabb lett volna az enyémnél. Sajna a felrakáskor készült videóhoz képest sokkal halkabb lett pár kilóméter után.
Bilincset a gyártó maga cserélte le, és polírozta újra az egészet. Mindössze 1-2 kavicsfelverődési nyom maradt amit nem csiszolt ki mert akkor meg horpadás marad a helyén. Így viszont csak pontszerű nyomok. A 6kilkósra is Ő csinálta( 49000HUF), de mintha halkabb lenne mint a 4kilós volt. Videók nem igazán adják vissza a halkabban felvételeken a különbséget, szabadtéren jól hallható a különbség.
Estére lesz.Most töltöm az akkut a fényképezőhöz .
Addigra mindenikek csinálok képet
illetve a Sakál-t nem tudom...
Már mindegyik általad említett gyártó készít E jelü dobokat....
A streetlegál sehogy nem értendő a Martin, Finster, Raptor, Bódis, Sakál doboknál. Ha jól tudom, egyik sem E betűs, Imi beleokosította a jelzést. De nem hinném, hogy gond lenne vele, szobatársam furulya nélküli Finster dobbal (ami szerintem hangosabb, mint a furulya nélküli Martin) tolja két éve, külföldön is - sehol nem kötekedtek.

Martinnak meg nagyon szép hangja van az RF-en. Szerintem.
Hát hogyne! Képed van?
visszavonva,meghallgattam a videóid között..
ez a street legal gondolom benne lévő furulyával értendő csak..?
van feltöltve valahová videó amin hallani a hangját?
a furulya kivehető belőle ugye?
jövőre tuti hogy veszek egy ilyet persze ha lesz rá pénzem
4kilós dobba belekerült az "e" betű, meg lett totál polírozva.
Ha valakit érdekel még 30ezerér, megkapja.
Mármint nem a csavar hanem a lábtartó tetején az a kis pöcök, amibe belemegy a csavar.
Ma ismét nem tudok írni/fogalmazni
Este érek csak haza, mert kicsit másképpen alakult a napom mint számolta.Vagy ma este, vagy holnap délutánra lesznek képek.

@shtowee:
Vállalsz maszekban alu hegesztést? A jobb oldali lábtartóm tetején tartja egy csavar az egészet a vázhoz, ami nekem eltört.
oké és nagyon köszönöm
Nincs nálam most fényképező, a telefon minőségén meg csak egy nagy fekete foltot látnál.Holnap felviszem pestre, ott csinálok róla képet is és felteszem.De ahhoz ki kell bírnod holnapig
J3sus érdekel tuc nekem egy fotot küldeni az idomrol?
Hmmm.. és tényleg .
Nem vagyok otthon, ilyenkor meg nem szoktam email-t nézni.

Köszi !
Igen láttam őket, rólad lettek jók, meg a Triumphos kollégáról is.
Rólam kicsit távoli, de sebaj.

Amúgy én is már elkértem a nagyobb felbontásúakat, és el is küldtem neked a vorosegy@-ra! (még tegnap este)
Pénteken amúgy szétkaptuk a hengerfejet, mert ez a Zetor effekt
már nagyon nem jött be, de 4db. csavar állításával szinte nullára
tudtuk redukálni a csattogást, még állítani kellene rajta egy picikét és akkor végre
olyan lenne mint amilyennek lennie kell !
Szóval nagyon oda kell figyelni ezeknél a VC vezérlés összerakásoknál,
mert múltkor nekünk is elkerülte a figyelmünket pár hézag...
(Még jó, hogy csak 48 van belőle...)
Kakucs képek, sajnos nincs sok.
Pistabááá sajnos nem láttam rólad közelit .

De! Megpróbálom ezeket megszerezni rendes felbontásban, és
akkor talán meg lehet vágni.
Üdv Hölgyek, Urak!
Én a cordura ruha mellett döntöttem, de pusztán anyagi okokból.
A szívem inkább húzott a bőr cucc felé, de nem engedhettem meg magamnak..
Én is a bőrruhások táborát gyarapítom.Bár az tény, hogy kb 3x bele kellett igazán durván izzadnom, hogy kényelmes legyen.Mondjuk mostanság inkább az a bajom, hogy kezdem kihízni .
Városban viszont, ha dolgozni megyek, akkor protektoros farmert húzok, és bőrkabátot.Bár bevallom, volt már példa pólóra is, amikor 40+ volt a hőmérséklet.

Ruhavásárlás miatt érdemes még kinézni a hungexpora, motorkiállításra, ott is szoktak akciózni elég szépen.

@Ger14
ha érdekel, felhozom a héten Pestre, és megbeszélhetjük. Szerintem 2000 és ha gondolod alkudhatsz
Nem is annyira a térdem fájdul meg bent, inkább a hátsó oldalon ahogy összegyűrődik a gatyó, pedig ott sztreccs szerű vékonyabb anyag mint máshol (2 óra utat még lazán bírok).
Ami viszont nagyon zavar a SHOX párosomnál (ugyanaz van nekem is mint Rednek), hogy a protektorokat minden öltözésnél igazítgatni kell térd- könyök.
Haver SPYKE dzsekiét próbáltam, ott minden a helyére került.
Ha ki szakad is, elég ügyesen meg tudják már reparálni.