Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor még 3-4 hét mire terhelni tudod rendesen a bokádat.
Hasonló gondom motorral még nem volt, 353 De Luxe (aki tudja a márkanevet írja meg!) csinált ilyet fiatal koromban ha nem volt rendesen légtelenítve a rendszer.
kiszedtem a termosztátot mondom hátha az a rossz,de termosztát nélkül is ugyan ezt csinálta....én még arra gondolok h a hütöben van valami kosz ami néha eltömiti és hogy attol lehet...vagy nem tudom....azért köszi a segitséget remélem imi vagy red tud majd segiteni!
ha nincs nagy gáz csak a vízhőfok jeladó hányta össze magát,vagy érintkezési hibája van valahol..ha nem akkor nem nyit a termosztát rendesen mindig..nekem ennyi ötletem van..

Imi,Red tud inkább pontosítani..ők jobban vágjár a termosztát rész
Pirosba? Nekem a háromnegyedénél feljebb soha nem ment, nemhogy pirosba.Csak nehogy megsüsd a blokkot, mert az drága buli (én már csak tudom
hello mindenkinek!Ma lekerült a járogipszem a lábamrol és azonnal mentem egy karikát! bár hogy öszinte legyek gipszes lábbal is elég sokat motoroztam.röfim beteg megint sajnos.olyant csinál h forralja a vizet.de csak néha....felmegy a pirosba a mutató és utána gondol egyet és vissza hül...vagy nem...mikor hogy....ez mitöl lehet?ötlete van valakinek?elöre is köszi
Akkor lehet hogy a másik idom ami fent van a gépemen, az azért nem passzol rendesen, mert az pont a másik fajta.Na majd holnap utánanézek, és visszatérünk rá :)
Jah, és ha már ott vagyok, lemérem hogy hol mennyi hely van csak hogy fix legyen
uuh ez tényleg nem jo nekem
NAGYON ROSSZ hír, hogy a digiten más az idomtakaró mint a 6kilóson?
érdekel a az idom mikor és hol találkozunk?
és egy müanyagos kb menyibe csinája meg ?
annyira nem akarom eladni,azért raktam fel ennyiért
de a 95-96ért kérnek 400-420körül.. Mennyi lehet a valós értéke az enyémnek szerinted/szerintetek..?
Lánc mellett mekkora hézag maradt, gumi valós szélessége mennyi?
És ha már képekkel Spammelek:
RF600 180as Bridgestone BT14-el (mert a conti-m elkopott, és csak ilyen volt hirtelen)
Szerintem lehet hogy még a 19 is beférne ha nagyon akarnánk.Bár nekem mintha kicsit bizonytalanabb lenne ezzel a hátulja.De lehet hogy csak azért mert már ez is használt, és hülyén van lekopva....
Illetve Ger14nek a képek az idomról.
Ez a kicsit megviseltebb.Ami nekem fent van, az hibátlan, akár azt is megboltolhatjuk, mert az valamiért nem illeszkedik az én motoromra rendesen.Összefuthatnánk valamikor, és "felpróbálhatnád".annak függvényében egyszerűbb lenne szerintem döntened
Na, megvan a kép. Bár valamiért nem akarja feltölteni ez a szar oldal..
Ha sikerül, akkor az első kép sthowee-nak szól
Sajna ennyit nem adnak egy 4kilós RFér. Dob átrakható a 6kilósra, csak az összekötőcsövet kell lecserélni hozzá. MARTINnál 10000 a cső ára. De szerintem akármelyik mester megcsinálja a csövet aki hasonlókkal foglalkozik.
magam se tudom..szívesen lecserélném egy 6kilósra de a márka maradhatna..
ha megadnak érte annyit amennyit szeretnék kérni hát vigyék..ki kell perkálni a hitelt...de a dob univerzális a 600aséval nem?vagy nem..
mindegy..akkor is kell..úgy sem lesz pénzem másikra csak álmodozok..

má úgy is köszönök mindenkinek,hogy ; "Szebb jövőt"
Jó. Látom Te se akarsz megválni a motortól.
végignézegettem miket irkálnak róla..nem találtam negatív véleményt..
akkor ahogy írtam is...fizetés után visszatérünk rá!jövő héten ha minden jól megy..remélem majd minden jól megy..
Nem, de szerintem a többiekét se. A honlapon a véleményeknél van pár bejegyzés.
hát nem egy kókány cég!

ezt a fajta dobot is szokás x időnként
újratömni vagy tömetni gyapottal?
Igen Ő mindkettőt.
ők csinálták a dobot?
esetleg ha érdekel valakit egy átalakított gyári dob nagyon szaré-húgyé jelezze.. némileg megkönnyítené a vásárlást