Akkor még 3-4 hét mire terhelni tudod rendesen a bokádat.
Hasonló gondom motorral még nem volt, 353 De Luxe (aki tudja a márkanevet írja meg!) csinált ilyet fiatal koromban ha nem volt rendesen légtelenítve a rendszer.
kiszedtem a termosztátot mondom hátha az a rossz,de termosztát nélkül is ugyan ezt csinálta....én még arra gondolok h a hütöben van valami kosz ami néha eltömiti és hogy attol lehet...vagy nem tudom....azért köszi a segitséget remélem imi vagy red tud majd segiteni!
ha nincs nagy gáz csak a vízhőfok jeladó hányta össze magát,vagy érintkezési hibája van valahol..ha nem akkor nem nyit a termosztát rendesen mindig..nekem ennyi ötletem van..
Imi,Red tud inkább pontosítani..ők jobban vágjár a termosztát rész
hello mindenkinek!Ma lekerült a járogipszem a lábamrol és azonnal mentem egy karikát! bár hogy öszinte legyek gipszes lábbal is elég sokat motoroztam.röfim beteg megint sajnos.olyant csinál h forralja a vizet.de csak néha....felmegy a pirosba a mutató és utána gondol egyet és vissza hül...vagy nem...mikor hogy....ez mitöl lehet?ötlete van valakinek?elöre is köszi
Akkor lehet hogy a másik idom ami fent van a gépemen, az azért nem passzol rendesen, mert az pont a másik fajta.Na majd holnap utánanézek, és visszatérünk rá :)
Jah, és ha már ott vagyok, lemérem hogy hol mennyi hely van csak hogy fix legyen
annyira nem akarom eladni,azért raktam fel ennyiért
de a 95-96ért kérnek 400-420körül.. Mennyi lehet a valós értéke az enyémnek szerinted/szerintetek..?
És ha már képekkel Spammelek:
RF600 180as Bridgestone BT14-el (mert a conti-m elkopott, és csak ilyen volt hirtelen)
Szerintem lehet hogy még a 19 is beférne ha nagyon akarnánk.Bár nekem mintha kicsit bizonytalanabb lenne ezzel a hátulja.De lehet hogy csak azért mert már ez is használt, és hülyén van lekopva....
Illetve Ger14nek a képek az idomról.
Ez a kicsit megviseltebb.Ami nekem fent van, az hibátlan, akár azt is megboltolhatjuk, mert az valamiért nem illeszkedik az én motoromra rendesen.Összefuthatnánk valamikor, és "felpróbálhatnád".annak függvényében egyszerűbb lenne szerintem döntened
Sajna ennyit nem adnak egy 4kilós RFér. Dob átrakható a 6kilósra, csak az összekötőcsövet kell lecserélni hozzá. MARTINnál 10000 a cső ára. De szerintem akármelyik mester megcsinálja a csövet aki hasonlókkal foglalkozik.
magam se tudom..szívesen lecserélném egy 6kilósra de a márka maradhatna..
ha megadnak érte annyit amennyit szeretnék kérni hát vigyék..ki kell perkálni a hitelt...de a dob univerzális a 600aséval nem?vagy nem..
mindegy..akkor is kell..úgy sem lesz pénzem másikra csak álmodozok..
má úgy is köszönök mindenkinek,hogy ; "Szebb jövőt"
végignézegettem miket irkálnak róla..nem találtam negatív véleményt..
akkor ahogy írtam is...fizetés után visszatérünk rá!jövő héten ha minden jól megy..remélem majd minden jól megy..
Hasonló gondom motorral még nem volt, 353 De Luxe (aki tudja a márkanevet írja meg!) csinált ilyet fiatal koromban ha nem volt rendesen légtelenítve a rendszer.