Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki, aki biztosan megy délután a talira, adhatna egy telefonszámot nekem mert sajnos 5-re kell orvoshoz mennem a XIII-kerben és ha ott végzek rácsörögnék, hogy merre vannak a röfisek. Utána tudnék csatlakozni hozzájuk. Dobjon egy sms-t erre a számra: nullahatharmincháromkilencvenötnullanullanegyvenhat
OK, 16:00 Campona, sirály az időőőőőő
Továbbá: igen, marha jó volt a Kakucs tegnap! Lett pár felvétel is (34 percnyi félig használható onboard - félig, mivel a műszerfalam nagy százalékot kitakar, de néha azért látni egy-egy RedOne-t :P, viszont saját célra elég jó lett, látom hol nem mertem neki húzni, pedig lehetett volna), este majd tolok fel valamicskét.
Hali!

16.00 campona - én is ott leszek. Illetve indítványozom, hogy most fogjuk rövidebbre a talit, ha akarunk menni valamerre (pl. Dobogókő). Tehát olyan 16.30 körülre el kellene indulnunk, és akkor aki szeretne csatlakozni (motoroskrisz pl) jöhet valahol útközben is. So?
szerintem megyünk mert jo idő van csak még it rohadok a suliba
ha mennétek motorozni is írjatok és csatlakozok én is..
én ot leszek
Parkolóház első emelet szokott lenni.
Hali Mindenki! Nincs valakinek véletlenül egy rf400 as-ra való idom?(jobb oldali nyitható tároló rekesz) Ha nincs de tud bárki bármit azt megköszönöm!
és a camponál hol találkozunk?
parkolo házba ?vagy
a pincébe?
tőlem mehetünk,nem tudom,hogy tervezték a többiek..én nem terveztem bemenni a camponahoz,nem is vagyok ismerős arra és nem is érnék fel emberi időben odáig..2/a Megyeri híd környéke nekem jó lenne..
ez a macadam páros ami rajta van nem egy életbiztosítás..ez volt először a gixeren nekem múlt szezonban és hát..őőő..

kemény mint az állat.. nem nagyon mertem vele menni..
Azért még nem vagyok teljesen elégedett, valami még mindig cicereg
a hengerfejben... de ja... alapvetően ezekért a napokért megérte .

Azt, hogy holnap hova gurultok azt nem tudom, szerintem én most
kihagyom a túra részét a talinak.
Azért nézd meg megvannak-é húzva az aksin a csavarok, mert eccerűen lenullázhatja a komplett rendszeredet egy indítás alkalmával!

Hátsó gumid milyen méretű? Kicsit magasnak tűnik a képeken.
és akkor el megyünk dobogo kőre?
mer akor ugy öltözöm fel
Elvileg tali lesz, én is igyekszem odaérni 16-ra.
szerencsére helyre jőt a motor nem tudom mi baja volt.
Holnap akor tali?
holnap még jo idő van utána szar lesz megint
én ott leszek 16.00kor ha lesz tali
megérte a sok szerelés és ráfordított pénz s idő amikor az ember ilyeneket olvas..

holnap délutáni motorozásról valami infó valaki részéről?
még jó időt mondanak holnapra..aztán kezdődik a ratyihidegidőéseső
Húúúúú ez a mai Kakucs eszméletlen jó volt !

Pistabával a második forduló közepétől nagyon jót tudtunk motorozni,
teljesen ugyan arra a ritmusra sikerült ráállni, úgyhogy majdhogynem
kergetőzhettünk.

Részemről a nagy élmény az volt, hogy ma már mertem előzni
belső és külső íven is, igaz a rázókő 1x sikeresen meglepett.
A körülményekhez képest szerintem hibátlan volt, igaz úgy fogadtak,
hogy a pálya csúszós, mennyünk pár kört, aztán fizessünk, de
mi bíztunk magunkban, hála Isten nagyon jól sikerült a nap !

Ami kis negatívum, hogy 17.30-kor lezavartak a pályáról, így
csak ~90 kört tudtunk menni, de legalább nem kellett tankolni
hazafele.

Pistabáá, a vaslovasokat néztem, de elég bonyi oldal, ha találsz
valamit szólj !
Az se feltétlen jó ha állt több évet, mert annak meg a dugattyú gyűrűk látják a kárát, te meg az olajkereskedésben hagyod a benzinpénzt.
Pucold meg a sarukat-csatlakozókat az aksin, és húzd meg rendesen DE érzéssel a póluscsavarokat! Indítózásnál figyeld melegszik-e valamelyik csatlakozás, ott a szabotőr.
hidegen,vagy melegen?nekem akkor csinált ilyet mikor vittem Redhez a múltkori katarzis szinkron előtt
na azért ilyen higanyállapotot sem látni minden nap
van egy problémám be akartam inditani a motort rá inditoztam meg pőrgete és olyan mintha meg akat volna az őnindito is 2-3x ráinditotam és beindul szerintetek mi a baj?
Biztos ált vagy 6-7 évet, biztos , de nem lenne rossz egy valós 22000 moci , de a lényeg, hogy jó legyen, bármennyi is van benne