Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ger14
Rakjad, de r.szám nélkül!
Egyébként meg jól motorozol. Veheted a 6kilóst!
De ne rólam vedd a pl városi közlekedésből....
Azt a faszkalapot aki megpróbált átszaladni, majd nem sikerült elütnöm...
rendben,már írtam is nekik,hogy vegyék le!sorry,erre nem is gondoltam,akkor jutott már eszembe mikor rányomtam a küldésre de már késő volt..intézem!
motoroskrisz
Jó lenne levetetni!
Jól megy a mocid!
Csak kurva hangos!
Mennyinél előztél meg?
Jó lett volna ha a rendszám nem látszik
rendszámos kép nem gond?vagy szedessem le inkább?
Jó volt ennyi röfit látni!
nincs gond ha ha fel rakom a képeket?
Ezt kell csinálni?Randalírozni a városban, meg gyorsulgatni, azért mert 2 sáv van? Tiszta hülye aki nem normális.

Jó volt ez a kis gurulás, köszönöm mindenkinek.
én is haza értem
Sziasztok,

jo volt a tali, a végére azért sokan lettünk. Remélem mindenki épségben hazaér-hazaért, üdv mindenkinek
Sziasztok!

Szerveződik egy Paks Atomerőmű látogatás.2010.10.02 napján.Akit érdekel az szívesen tájékoztatom a túra alakulásáról.
Sajnos én nem hogy 16-ra, még 17-re sem tudtam odaérni, úgyhogy
nem is indultam el.
Ki mit dolgozik, hogy ennyire ráértek vazz? 4-re Campona? Asszem mostmár nem indulok el
kaptál számot valakitől Radek?4 óra és síri csend lassan meg indulnom kellene felfelé..
de ha meg van beszélve pontos idő mikor hol legyek itt is olvasom még egy ideig..
kidobom az adatlapomra a számom,csörögjetek,hogy akkor mikor merre...nekem kb 45perc innen a megyeri híd..

Én de szerintem kb 16:30ra leszek ott.
most akor ki jőn a camponához?
én fel öltözök fél ora és indulók
Azért azzal számoljatok, hogy amint lemegy a nap eléggé hideg lesz(tegnap volt részem benne).
Na, annyi van, hogy szobatársaim is jönnének, mert eléggé szezonzáró jellegű motorozgatás lesz. Viszont 17.00 kor tudnak elindulni innen a Petőfi hídtól, esetleg kintebb tolhatnánk az indulást?

Krisz és többiek: 30/554-2012 vagyok én ha esetleg, és értekezzünk.
vagy írjátok meg mikor hol találkozunk és ott csatlakozok a bandához bakker de mehetnékem van már..de még meló..
sziasztok!

akkor találkzunk ugy 16:45-17:00körül valahol a megyeri híd környékén!?vagy szentendrei elágazásnál ahol a hajószalon van?