Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áá, nem vagyunk ennyire súlyosak hogy meneküljön....
vagy mégis ?
Na ez jó kérdés!

Talán nem sokallt be a fórummal.
Hova lett a másik motoros hölgy?
Látom azé, sokan gépközelben vagyunk csak mindenki lusta írogatni.

Talán csak a bal oldalát csúsztatta meg.
Kicsit sok lett a "neki" sorry
Szia!

Köszi szépen, hogy felhívtad a figyelmem rá Már írtam is neki..... bízom benne, hogy van neki...bár nem sok valószínűségét látom neki

A kuplung szett engem is kezd érdekelni (sajnos) Bár ezt a szezont még kibírja, de a télen nekem is be kell ruházni
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf400r-4136602

Anet
t!

A srác tavasszal még idomozva hirdette a motorját. Kérdezz rá a fejidomkonzolra hátha nem zúzta le.
lehet,hogy igazad van,mert előtte nem volt ilyen gond..
de ezek szerint csak a karbi a hibás mindenért..?
Hello emberek!

Tudna nekem valaki segíteni RF400 Kuplung szett ügyben?

17bontóval állok kapcsolatban, de senkinek nincs komplett kuplung szerkezete.

Kuplungház nem lényeg, csak a komplett belseje érdekelne (tárcsák,lamellák,kinyomócsap,stb)

Nagyon megköszönöm a mielőbbi választ!
Lehet mégis van abban valami, hogy ha egyszer E85-öt tankolsz akkor
rakj elé legalább 3 benzinszűrőt...

Igaz Te is csak 1x tankoltál azt mondtad, de az keményen leold minden
dzsuvát.
Vagy csak megindul és megakad útközbe.

Mikor dadogva érsz haza nézd meg a gyertyaképeket melyik beteg. Ott keresd a hibát. Szerintem a karburátorban kell megint csak átfújogatni a csatornákat. De most már elég lesz a beteg hengerét szétkapni, átnézni.
de kipisilte valahol fél úton a Börzsöny felé?
de tényleg..szét kellene dobni megint a karbit..valami
mégsem zsír hiába új az egész?
Vesekövet kapott szegényke!
Ha nem nullázom le a gumimat most és jó idő lesz, akkor jövő héten szerdán is mennék, de akkor viszont az Euro-Ringre. Oda mindenképpen el akarok menni még 1x az idén
Sajna a csütörtök annyira nem okés nekem. :\
Jövő hét esetleg, ha szerdán nem lenne jó az idő? Mert ismerősök is lemondták a hetet nagyjából.
Most szerdán mentem volna én is, de nem tudok sajnos.
A héten nem jó egyik nap sem.
Én csütörtökön megyek:
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/egyeb/motorozas-bittivel.ht
ml
Gyere csütörtökön(persze ha jó idő lesz)
Sziasztok,

sajnos tegnap nem voltam gépközelben, így nem tudtam egyeztetni, mert én is megnéztem visegrádot meg vörösvárt egy süti erejéig, egy 160 km-t sikerült hiba nélkül elmotorozni , remélem lessz még 2-3 hasonló hétvége
Szerdán - ha az idő is úgy akarja - valaki Kakucs?
semmi gond..azért mentem egy karikát biztos ami biztos
motor az első 30 kilométerben megint dadogott mint korábban is..nem értem miért!?indul nem 3 hengerezik és még leszaladtam a kútra semmi baja nem volt..utána meg egyszer csak megint szar lett..kb30-35km után semmi baja egész délután?ilyenkor mi van?

Red Imi kérlek segítsetek, mert ez így nagyon nem megbízható..vagy jó lesz jövő hétvégére vagy nem..
Bocs de csak most ültem le gép elé.....
Majd legközelebb!
Shtowee mikor indultok honnan?csatlakozhatok hozzátok? tiszta jó idő van és rá is érek öröm bódotttááá
valakinek kedve esetleg motorozni valahová délután?véletlenül pont ráérek ritka mód..
Shtowee,

Nekem ez most kiesik, más program van.