Köszönöm a tippeket, a melegedésre nem is gondoltam, átgondolom még ezt a konzol dolgot, de pl: órát, vagy kameratartót is lehetne rátenni, bár sötétített a plexim nem tudom mi látszódna a felvételen.
Anett: Én a fényezéssel várnék legalább egy szezont míg megszokod a mocit, mert lehet megkarcolod 1-2 alkalommal, én örülök, hogy még nem fényeztem le, mert szereztem pár karcolást, én várok jövő télig. Még lehet idén mocizni, hátra van még a vénasszonyik nyara .
Köszönöm a gratulációkat bár az időjárás már úgy néz ki, hogy nem nagyon kedvez De lesz itt még szezon bőven Télen még kell egy új kuplung, festés és a konzol project is folytatódik...
Tapadó korongjával a plexire. Takar mindent, de csak az indexvisszajelző takarása zavar. Fülhallgató rá van dugva, hallani a MARTIN mellett is de csak emberi tempó mellett. Nézegetni nem kell, úgyis megszólal ha kell. Próbáltam a tanktáskába tenni a térképtartóba, de túlmelegszik a hűtés hiányától( 25celziusz felett, alatta nem tudom bírta volna-é).
Egy kérdésem van, használ valaki gps-t, és ha igen, akkor hogyan rögzítette. Én egy konzolt gyártok le magamnak a két kormányrögzítő csavarral fogom lerögzíteni, csak az érdekelne, hogy van e valami más megoldás is, lehet, hogy van ennél jobb is, mert ez biztos takarja valameik műszert.
Anett : Gratula a jogsihoz, idén még tudsz is menni mocizni
Szerintem azt néztem én is, de ha jól emlékszem nem volt kép hozzá.
Am néztem E-bayen is de igazából Anglia/USA/Németország is szinte annyiba kerül mint itt +szállítás.Szóval inkább érdemes itt egy akciót megvárni.
Lehet várok még egy kicsit, mert az RMC-nél lesz nagy kiárusítás: http://www.rmcmotor.hu/termek....
Bár lassan tényleg elellene a cucc, mert kezd fázni a kezem.
Meg valami faja combmelegítő kellene még nekem , mert nekem még az szokott fázni.
Ez a két dolog kell hogy húzzam a gázt, és váltsak a többi nem számít
Ha megjön, akkor az enyém 12 lesz , 40fokig fűt ha jól tudom. Állítólag e-bayen fillérekért hozzá lehet jutni .
De inkább nem kellene a cucc, legyen már tavasz, aztán nincs harag a hideggel
http://www.rmcmotor.hu/termek....
10 körül, a saito ahhogy olvastam nem is olyan rossz márka.
Persze találtam már 6-9000 között is, de azok elég silány minőségűnek néztek ki, illetve nekem nem tetszett a markolatuk.Viszont 11nél többet nam akarok érte adni
Ha tudsz esetleg jobb ajánlatot, akkor szólj
Általában minden utcai motor (kivéve néhány endurót, crosmotort) 22-es kormánnyal jön ki, de van 25-öshöz is, én a shoxnál rendeltem markolatfűtést, remélem tényleg olyan jó, mint amit mondanak. Mennyiért találtál?
Értem én csak hogy néztem volna ki mindenki nagy túra szerkóban én meg koszos melósba!Na mind1!Majd ha lesztek még erre akkor elötte szólj és énis veszek valami rendes cuccot!
Sziasztok.
Prézli: én voltam az, akit láttál, és aki intett nektek. Sajnálom, hogy szégyellted a melós ruhád, hiszen én sem egy igazgatói karosszékbe születtem javascript:smile(document.frmmsg.body,'03');document.frmmsg.b
ody.focus()
Éppen hazafelé tartottunk Pest irányába, Kaposvár - Pécs felől, amikor találkoztunk.
Köszönöm a tippeket, a melegedésre nem is gondoltam, átgondolom még ezt a konzol dolgot, de pl: órát, vagy kameratartót is lehetne rátenni, bár sötétített a plexim nem tudom mi látszódna a felvételen.
Anett: Én a fényezéssel várnék legalább egy szezont míg megszokod a mocit, mert lehet megkarcolod 1-2 alkalommal, én örülök, hogy még nem fényeztem le, mert szereztem pár karcolást, én várok jövő télig. Még lehet idén mocizni, hátra van még a vénasszonyik nyara .
belső zsebbe.
Hosszabb távon van szivargyújtó meg pici táska a kormányra.
Bár idén talán nem is használtam, google maps-ot jobban szeretem.
Egy kérdésem van, használ valaki gps-t, és ha igen, akkor hogyan rögzítette. Én egy konzolt gyártok le magamnak a két kormányrögzítő csavarral fogom lerögzíteni, csak az érdekelne, hogy van e valami más megoldás is, lehet, hogy van ennél jobb is, mert ez biztos takarja valameik műszert.
Anett : Gratula a jogsihoz, idén még tudsz is menni mocizni
Am néztem E-bayen is de igazából Anglia/USA/Németország is szinte annyiba kerül mint itt +szállítás.Szóval inkább érdemes itt egy akciót megvárni.
Lehet várok még egy kicsit, mert az RMC-nél lesz nagy kiárusítás:
http://www.rmcmotor.hu/termek....
Bár lassan tényleg elellene a cucc, mert kezd fázni a kezem.
Meg valami faja combmelegítő kellene még nekem , mert nekem még az szokott fázni.
Ez a két dolog kell hogy húzzam a gázt, és váltsak a többi nem számít
De inkább nem kellene a cucc, legyen már tavasz, aztán nincs harag a hideggel
10 körül, a saito ahhogy olvastam nem is olyan rossz márka.
Persze találtam már 6-9000 között is, de azok elég silány minőségűnek néztek ki, illetve nekem nem tetszett a markolatuk.Viszont 11nél többet nam akarok érte adni
Ha tudsz esetleg jobb ajánlatot, akkor szólj
Nem tudja valaki, hogy a 600-ason mekkora a kormány átmérő?
(Szeretnék fűthető markolatot, és amit kinéztem csak 22mm-es kormányhoz jó...)
még egyszer Gratula!
Shoya Tomizawa emlékére
Mi minden történhet egy egyszerű vigyor miatt. Bocs mindenkitől.
Prézli: én voltam az, akit láttál, és aki intett nektek. Sajnálom, hogy szégyellted a melós ruhád, hiszen én sem egy igazgatói karosszékbe születtem javascript:smile(document.frmmsg.body,'03');document.frmmsg.b
ody.focus()
Éppen hazafelé tartottunk Pest irányába, Kaposvár - Pécs felől, amikor találkoztunk.
Mennyi lehet benne ránézésre?
Amúgy írok nekik holnap, csak így premier előtti véleményt gondoltam. :)