Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Van köztetek pécsi vagy Pécs közeli?
Van egy bontatlan olajszűrőm RF 600 hoz(többihez nem tudom, hogy jó-e) HF 138 azt hiszem
olcsóért oda adnám... postával nem akarnék bajlódni
Melót sose szégyeld!
Jó reggelt mindenkinek!Rég voltam dehát nem történt semmi érdemleges úgyhogy hiába is irtam volna!:)Viszont tegnap délután Dunaföldváron a MOL kúton láttam 1 túrás csapatot köztük 1 bordó 400-ast túradobozzal meg minden!Ha nem épp munkásruhában állok be tankolni és nem szégyeltem volna oda mentem volna dumálni! Ha felismeri valaki magát akkor üzenem hogy bocs!
Köszi a segítséget!
2.34-után nyomja bele a kukacot. Ennyi az egész.
Tecsővidejó
tényleg 1800 egy kukackészlet 3 vs 5 javító kukaccal....ismerős 4 hete szíria környékén tette bele a DL-ébe és azóta is azzal jár...menj be egy közeli boltba(nekem is van itthon ilyen, de mesze vagyok) és vegyél egy szettet és onnan már csak a javítás van hátra...
mivel a tegnapi nap bukó volt az eső miatt ma mentem egy karikát..
Vác-Pest-Szentendre-Visegrád-Esztergom-Dobogókő-Pilissz
entlászló-Szentendre-Megyeri Híd és haza..kb 270km fogyasztás 0tól teli tank itthonról,Esztergomban 135kmnél 5,97
Olaj a nyaralás kb 800-900kmével plusz a maival a kis ablak közepénél..
kár,hogy vége a szezonnak mire összeállt a gép

Hasonló gond mentes élménymotorozást mindenkinek még erre a kis időre!
Csak itt az ismerősök olyasmiről beszéltek, hogy nekik beletoltak valami szilárd anyagot, amit utána a lyukon elkezdtek kifelé húzni, és az hő hatására "belegyógyult". Vagy ha nagy a gáz, összeolvasztják vagy ilyesmi (vulkanizálás?), az azért kicsit biztosabb megoldásnak tűnik.
Kicsit bővebben? Mert nem vagyok nagyon otthon az ilyen defektjavításban.
Hát nem tudom... nekem a kukacot beletolták a gumiba 800Ft-ért.
Nem egy nagy téma... sőt, ilyen készletet is lehet kapni pár ezerért.
kukacold meg......már ha látod a lukat....az is meglepően sokáig bírja és 7 perc alatt megvagy vele...
Holnap kiderül. A baj az, hogy ugye koli előtt történt a dolog, szerelni itt nem nagyon lehet (és nem is nagyon tudom), de kb. 1 kilométeren belül van gumiszerviz, és ott remélhetőleg megoldjuk a dolgot ha eljutok oda. Ismerősnek autót 2000-ért javítottak úgy, hogy át volt szúrva a gumma. Az még egész baráti. Vagy ilyen nonstop-rögtönjövő-bármitmegszerelő szolgáltatás keretein belül 6k-ért orvosolják.
Hát nagyon remélem... Mert ahogy tegnap is mondtam, ezt a szezont még ki kellene bírnia.
Javítható ?
Nekem volt defektes gumim tavaly, azt mondták nem szabad javítani,
mert 200 felett veszélyes. 3000-et mentem el még a javított gumival.
Dunlop D207 volt... (mint a Tied azthiszem)
Na srácok, tegnapi nap eredményes volt: defekt.
Itt a koli előtt sajnos most így szezonban gyakori az üvegszilánk. Vigyázni szoktam velük, de tegnap elkerülhette a figyelmemet némi törmelék, úgyhogy ma amikor néztem, már le volt eresztve némileg a gumi... Most kicsit átnéztem, egyik részén volt egy üvegszilánk, amit nem tudtam kihúzni sem, gondolom az okozta a problémát.
Jaja .
3:20-nál mi is rajta vagyunk .
Először is bocsi a tegnapiért, hogy ilyen antiszociális volt a talin, de többen jöttünk haverok. Legközelebb egyedül megyek és akkor dumálunk, meg ismerkedünk. A talit jól elbaszta az eső
A vácin ahol félreálltunk ott már vége volt, vagy ment még tovább? Mi elmentünk onnan haza, nem hozta meg a jókedvet az eső.
3:10nél sorakoznak a márkatársak Röffökkel
kukk magatokra :)
Nem baj a következő 2 hét nem tűnik jónak. Tavaly is mintha szeptemberben rosszabb idő lett volt mint októberben....
Kár hogy esett az eső.. De jó volt veletek újra találkozni!
Októberben remélem szombaton jobb időnk lesz!
Sziasztok

Mi is hazaértünk rendesen, még elötte kinéztünk egy kicsit a népligetbe. Jó volt a tali tetszett, hál istennek a gép is jól muzsikált, ha mentek majd valamerre, akkor én is megpróbálom magam szabaddá tenni. Üdv mindenkinek.
Sziasztok!
A túrával kapcsolatban nekünk csak a Szept. 26. Vasárnap, vagyutána 1 héttel október 2-3-i hétvége a jó, ami majdnem 1 hónap...
sajnos nálunk egész nap hol jobban hol kevésbé esett így részemről ez bukó volt
pedig ez lett volna az első Citadellám..
Sőt, 94-es már nem is lehet elvileg.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_750-3911731