Ajánlották ezt a fórumot azzal a szöveggel, hogy "ott vannak "elvetemült" motorosok"! Remélem tudtok segíteni!
Van egy Kawasaki ZZR 250 típusú motorom. Cserélem a vezérműláncot de elakadtam. Nem tudom levenni a főtengelyen lévő fogaskereket így a lánc se jön le. A láncot nem lehet szétszedni! Nem is fér ki sehol. Próbálta lehúzni tekerni de semmi még a melegítés van hátra.
Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!
Hátt esetleg majd tartunk holnap egy egyeztetést, ki merre indul ha indul.
Szegény röfike már régóta árválkodik a lakosztályában (hol szar idő volt, hol meg olyan rohadt meleg, hogy nem voltam hajlandó belenyomorgatni magam a motoros cuccba), még szerencse, hogy van egy motor barátja, akivel megosztja a lakhelyét, így nem unatkozik annyira
15-éve dolgozok egy cégnek ami Szár-on van.
Anyámék T.bányán laknak.
Nagybratyó Tatán.
Keresztmuter Kocs-on.
Szerinted?
Láttam az adatlapodon a megyét,ezért kérdeztem.
Tőlem azt írsz amit akarsz semmi közöm hozzá
Ez egy közösségi oldal ahol kiváncsi egyik ember a másikra.
Tőlem lakhatsz a holdon is.
Ez nem igaz, hogy mindenki.
Én nem. Nem is motoroztam. Lógot az eső lába, oszt csak nem esett a nyavalyás.
Miután pedig a fórum valóban eléggé leült, kénytelen voltam másokkal cseverészni
Ajánlották ezt a fórumot azzal a szöveggel, hogy "ott vannak "elvetemült" motorosok"! Remélem tudtok segíteni!
Van egy Kawasaki ZZR 250 típusú motorom. Cserélem a vezérműláncot de elakadtam. Nem tudom levenni a főtengelyen lévő fogaskereket így a lánc se jön le. A láncot nem lehet szétszedni! Nem is fér ki sehol. Próbálta lehúzni tekerni de semmi még a melegítés van hátra.
Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!
Köszönöm!