Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló

Ajánlották ezt a fórumot azzal a szöveggel, hogy "ott vannak "elvetemült" motorosok"! Remélem tudtok segíteni!

Van egy Kawasaki ZZR 250 típusú motorom. Cserélem a vezérműláncot de elakadtam. Nem tudom levenni a főtengelyen lévő fogaskereket így a lánc se jön le. A láncot nem lehet szétszedni! Nem is fér ki sehol. Próbálta lehúzni tekerni de semmi még a melegítés van hátra.
Ha van valami ötletetek szívesen meghallgatom!

Köszönöm!
Akkor holnap egyeztetünk hogy ki merre megy ...ha megy....de csak szigorúan forma -1 után...
Hátt esetleg majd tartunk holnap egy egyeztetést, ki merre indul ha indul.
Szegény röfike már régóta árválkodik a lakosztályában (hol szar idő volt, hol meg olyan rohadt meleg, hogy nem voltam hajlandó belenyomorgatni magam a motoros cuccba), még szerencse, hogy van egy motor barátja, akivel megosztja a lakhelyét, így nem unatkozik annyira
Akkor csak össze kéne futnunk...hisz nem lakunk messze egymástól...csak szemügyre venném a gyönyörű szép röfidet..
Gyanítom semerre, melóznom kellene
De aztán még bármi előferdülhet. Állítólag őrülten jó idő lesz, lehet nem bírom ki a lakásban
Köszönöm Te Drága!Holnap merre motorozol?
Egészségedre!
Nem motorozik mindenki hétvégén....én pl iszok....mert jó esik.... egészségetekre!
15-éve dolgozok egy cégnek ami Szár-on van.
Anyámék T.bányán laknak.
Nagybratyó Tatán.
Keresztmuter Kocs-on.
Szerinted?
Láttam az adatlapodon a megyét,ezért kérdeztem.
Tőlem azt írsz amit akarsz semmi közöm hozzá
Ez egy közösségi oldal ahol kiváncsi egyik ember a másikra.
Tőlem lakhatsz a holdon is.
Hidd el, ennek is megvan az oka.
Ami most elég hosszú és bonyesz lenne elmesélni.
Egészségedre
Nem árt ha az ember lánya néha titkolózik
Akkó maraggyon titok
Háttt nem, de nincsen messze Tőlem
Hun lax?
T.bánya?
Akkor már hárman vagyunk
A "nagytesó" figyel
Én se nem
De azé figyelek
Ez nem igaz, hogy mindenki.
Én nem. Nem is motoroztam. Lógot az eső lába, oszt csak nem esett a nyavalyás.
Miután pedig a fórum valóban eléggé leült, kénytelen voltam másokkal cseverészni
Szokásos módon megint kiürült a fórum hétvégére. Rajtam kívül tuti mindenki motorozik... Egyszer csak megnőnek a gyerekek...
Ez így van
Tuti,de ez a leggyorsabb.
Fasza, ezt is meg lehet egyszerűbben oldani
Mindenestere tuti az is működik, amit én írtam
Mikor írsz egy hozzászólást,az elküldés gomb felett van egy pipa(rövid értesítés e-mailben,ha válaszolnak erre a hozzászólásra).
Vedd ki a pipát!
Na akkor még egyszer: szóval a leveleződben lehet beállítani, hogy ne kapj értesítést erről a címről.
Jó nagyot mindenkinek!
A levelődben lehet beállítani (asszem) hogy erről a címről ne kapj értesítést.