Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, majdnem lemaradt, képeket kérünk
Csak szóljon valaki, lezúzzuk rögtön .
Nameg attól hogy egy motor lila/rózsaszín,attól még a lóerő ugyanúgy benne van.
Ha valaki eddig beszólt mondjuk a lila feni miatt például, azt vittem egy kört, "digitális csuklóval". Mindjárt nem a lila felni érdekelte.
Szerintem mindenki izgatottan várja az információkat!
Képet, képet, képet!
Ne is törődj vele . Mindenki azt gondol amit akar, nem?
De mi itt mindannyian tudjuk hogy senki nem langyi
Egyébként meg itt vagyok Nektek alibinek én mint csaj, fogjátok csak rám nyugodtan, hogy nekem mutogattátok a rózsaszín mocikat, mert annyira szeretnétek egy ilyenen látni
Hajrá! Jó utat!
Csáááá!kb 2 óra és átveszem az új mocimat!RF400 96' indulok az asszonnyal kocsival és hozom haza a RÖFIt!:)
Ha valaki benéz a fórumba, és akár vissza is lapoz, tutira azt gondolja, hogy mennyi langyi van itt, ennyi rózsaszín motor után
és még egy Rózsaszín Röfi!
Az igazi
És még egy Rózsaszín Röfike.
Az igazi
Ha nem éred fel nagyban, kezd kicsiben!
De, csak mert tetszik a profilképed.
Nagyon nem beszéltetek át őrült férfias témákat
Fordítsd meg a keréktengelyt! Tedd az anyát a bal oldalra és kész. Tiéd is pont olyan lesz mint kell.
Sziasztok srácok! Rf 400 95ös robbantott rajzára lenne szükségem! Kuplung részére a kinyomó rudaknál ami megy a váltótól át a kuplunghoz/ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Előre is köszönöm!
Uraim!

Némi házimunka erejéig itt hagyom a társaságot, most lehet kibeszélni a férfias témákat (úgyis visszaolvasom)
Áááááá, dehogy.
Kaját kellett beszereznem, mert már a küszöböt rágtam
Mit vettél, esőruhát? Az most aktuális.
Juuuj, ez állati
Csak az a nőnemű lény néz ki nagyon vacakul rajta. Nekem sokkal de sokkal jobban állna
Azér látom fokozható minden.
Öööö háttt, nem. Még nem.
Dolgozó lány vagyok kérlek
Aztán dolgozás után muszáj volt egy kis shoppingba belevetnem magam a pici lelkem megnyugtatása érdekében
Nekem kicsiben is ekkora fejű tengely volt.
Ha már ennyire tetszik :
bikepicsen biztos van jó sok
Motort szétkaptad!?
Te jó ég!
Ez felülmúlja az enyémet teljes mértékben
Gratulálok RedOne, tényleg hihetetlen lavinát indítottál a rózsaszín RF témával
Mindenki vadul ezeket vadássza a neten