Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is hol szakad, hol csak esik. Fax ki van. Üdvözletem a hölgynek itt a kan-barlangban. Nincs vmi oldal, ahol lehetne kimondottan motoros csajokat nézni párválasztás céljából? mer má megint nincs asszony, és gondoltam a köv. lehetne motoros csajszi is :)
400-HOZ csak robbantott képek vannak. Oda van a 400bandit és azRF600 manual. Kettőből kell kiszűrnöd mi vinatkozik az RF400-ra.
Imi küldesz nekem is RF400hoz manualt?
Töltöttem le egyet de ott csak képek vannak
semmi szöveg és azok sem jól láthatóak
Elküldtem. Ha még valakit érdekel most, hogy fent van óriásfájlként tudom küldeni.
Van jó minőségü 600, bandit400, RF400legó
rosszabb minőségű 600, 900
Látom az utalásokat, képeket, de lusta vagyok bemásolni a szöveget a vebfordítóba. Ígyasztán a leírtak csak kis részét tudom mit tartalmaz.
Nem,! Én csak 2 csavart verrem ki, patentok és húztam szét a csatlakozót, gyújtáspróba, majd MINDENT VISSZA! .(na meg az ülések)
A csatlakozó és a gyorskötöző, de mikor visszarakod a tankot, kábelt igazítsd, hogy ne feszüljön semmibe!
Hát az idő ellenünk van

Marad a garázs Red?vagy halasszuk inkább jövő hétre?
Ez elég érdekes, mert akkor a gyújtáskor csak egy lámpatesztet csinál, ami csak arra jó, hogy lássuk, az izzó jó e, de az érzékelő működéséről nem tájékoztat. Azért furcsa, mert a 600-as szervizdoksijában az érzékelő ellenőrzésére vonatkozó részben egyértelműen azt írja, hogy ha gyújtáskor nem világít a lámpa, rossz az érzékelő, és rövid zárral tudjuk tesztelni. Ha világít, akkor jó az érzékelő.
Na mindegy .
Email: rony76@vipmail.hu
Jó reggelt

Ugye nem komoly, hogy hajnalban szétkaptad a motort? Én még félig alszom.
Hát igen, itt jelenleg is szakad az eső és fúj egy kis enyhe szellő (derékban hajlanak a fák). Úgyhogy szoba és garázs fogságra leszünk ítélve
Még háromszor elolvasom az instrukciókat, utána talán sikerül így hajnaltájban felfognom, mit mi után kellene leszerelni
De nagggggyon köszi
Idomnál ott van még jobb oldalt a hátsó lámpa csatlakozója, tanknál meg a túlfolyócső amit ki kell fűzni a helyéről (jobb oldalt a váz és blokk között).
Összerakásnál mindent a helyére! ! ! !

Van a motorhoz PDF szerelési utasításom, adsz emilt elküldöm, tudod nézegetni a mit-hogyant.
Tank levételekor, (ha kell) ne a szilentnél szedd szét hanem a vázról vedd le tartóval együtt a12-es kulcsnyílású csavarokat. És az ülésidomot is vedd le mert összerakásnál könnyebb dolgod lesz a tanknál, csapnál.
Nna4 Itt a reggel, meg a jó idő. Egész éjel esett, de már szárad az út errefelé. Felétek ez még odébb van.
Csináltam próbát, és világít gyújtásra téve a lámpa amíg el nem indul az olajnyomással együtt.
Leveszed a bal oldali kapaszkodót, és a bal idom első rögzítőcsavarját. Óvatosan, erősen kicsit feszegetve a tankból kihúzod az idom rögzítőcsapját (motor hossztengelyére merőlegesen húzzad!) és mégegy van az aksi mellett.
Kicsit félrehúzod a műanyagot, és aláfér a kezed megkeresni a csatlakozót. Ha nincs meg a tanktól lejövő szál, akkor ülésidom le, benzin le, benzincsap elzár, csapról legfelső cső le, tank le. Tank elejénél van a jeladó amiből jönni kell a kábelnak. Azt gyorskötözővel odafogattam az idomrögzítő fülhöz, hogy szereléskor pozícióban legyen.
És akarja a gyerek szokni a "filinget"? Gondolom igen, ezt látja otthon
Várom a tapasztalatot, aztán holnap én is megpróbálok belekukkantani a járműbe. Úgyis vacak idő lesz, max a garázsban csüccsenhetek rá
Kellemetes pihizést!
A terv az, hogy trike-ot viszem futón, ha meg tudom szerezni a futót (családi hétvége, szokja a gyerek a fílinget!). Ha nem, akkor ketten motoron.
Sajna horibilis összeg lett a próbarendszám, így hobbijármű lett belőle.
Ezt a tartaléklámpa dolgot reggel kipróbálom széthúzott csatlakozóval, mert a 4kilóson világított tank nélkül gyújtás ráadásakor amíg el nem indult. Gyakorlatilag együtt az olajnyomáslámpával. 10-re megyek túramenésre Körmendre, addig megírom a tapasztalatot (ha el nem alszom ).
És bike-kal vagy trike-kal érkezel?
Nem nem, Rédén más lesz a program.
Tehát akkor ezek szerint hiányzik, csak nézzem meg az enyémen, mi is az a Tiedől hiányzó dolog. Ok
Ha jössz Rédére, és sikerül összefutnunk, remélem nem szeded atomjaira a mocit 2 perc alatt, hogy megnézd, hiányzik e valami.
Bár tőlem aztán szét is szedheted, csak rakd is össze
Ha hiányzik, akkor észreveszed, mert nem kicsi a cucc amit hiányolok az enyémről.
2 hét múlva meg lesz a MARTIN dobom (TÜV!)!
Majd akkor csinálok videót is hasonlót mint a 4kilósról.
Imiiiii!
Te most szórakozol velem?
Szted pont én fogok olyat találni? Nem lehetne, hogy mondjuk kezdjük az alapoktól, és a motor külső részétől?
Aztán majd utna, hogy nekem mi van a belsejében, ami Neked nincs
Ha a tiéden találsz ott valamit ami az enyémen nincs, szólj!
Remélem ezt nem tőlem kérdezted meg
Lehet el sem bírnám a teli tankot
Ez a szétszedés már nagyon izgatja a fantáziámat, annyi szanaszéjjel szedett motoralaktrészt láttam a fórum olvasgatása közben, egyre kíváncsibb leszek a belsejére
Milyen jól jönne most, ha annak idején anyukám nem állja útját autószerelői karrieremnek