Hát nekem ez is tetszik.
Amikor még ilyet akartam, akkor kimondottan ilyen színben kerestem, nekem ez tetszett a legjobban, és a fekete amit linkeltél, az lett a második lehetőség.
Aztán megláttam a röfit hátulról és beleszerettem. Ebben az évjáratban, árkategóriában, ez a legszebb motor, és nekem csak a hátulja miatt, mert a Kawanak is csak a hátsó lámpája a gáz szerintem.
De nem sajnálom, hogy röfis lettem, hibátlan gyönyörű motor
Mikor kell az RF tulajnak olajat cserélnie, ha a gyári olajcsere intervallum
6000km és a motorba 3.3L olajat kell tölteni szűrőcserével, DE
a tulaj egy intervallum alatt 4L olajat tölt utána olajfogyasztás miatt ?
Szerencsére a piroson ilyen mellényúlásokat nem követtek el. Amúgy tényleg nem gáz a lila felni... hármótokkal semmiképpen nem kezdenék ki.
Szerintem a legérdekesebb színösszeállítás egyébként ez volt (előre bocsátom, senkit nem akarok megbántani), teljesen beleillik a 90-es évek motorszínezési és matricázási trendjébe:
A fehér annyira nem gáz, de takarítsa az aki akarja.....
Am a szürke 600as-on nem is a felni annyira cinkes.Jó, az a leg szembetűnőbb, de a faridomon oldalt van egy csík ami lilából indul, és rózsaszín(!) a vége.Na azt nem kellett volna.Elbaszott egy izlésük volt a japóknak.
De a lila felni szerintem nem gáz.
Ha ellenszegülsz, majd KJNandiKaJe és imitrikes társaságában meggyőzünk
2-3 éve volt egy rózsaszín RF, ha jól emlékszem a Superbikeban hirdették. De majd utánnanézek, hátha megtalálom még.
Bár egy rózsaszín motorral csajozni, kicsit olyan mintha azt mondanád az elején hogy buzi vagy, hogy nyugodtan merjen veled beszélgetni
Bizony, hogy nem szabad leírni a vezetési stílusunkat! Igaz több nő bénázik az utakon, de a férfiak között is vannak olyan "tehetséges" vezetők akiktől az Isten óvjon, az utakon
Azért remélem maradhatok a társasaágban
Lééééccciii
KATARZISSSSS
bár most már elégedett lehet ennyi szívás után
Amikor még ilyet akartam, akkor kimondottan ilyen színben kerestem, nekem ez tetszett a legjobban, és a fekete amit linkeltél, az lett a második lehetőség.
http://upload.wikimedia.org/wi...
Aztán megláttam a röfit hátulról és beleszerettem. Ebben az évjáratban, árkategóriában, ez a legszebb motor, és nekem csak a hátulja miatt, mert a Kawanak is csak a hátsó lámpája a gáz szerintem.
De nem sajnálom, hogy röfis lettem, hibátlan gyönyörű motor
Meg ilyet is szerettem volna
http://c.wrzuta.pl/wm10583/60b...
Szerintem cseréljél. Próbáld ki a Q8-at restore adalékkal
Tudom,a rózsaszín meg a bolondoké
Mikor kell az RF tulajnak olajat cserélnie, ha a gyári olajcsere intervallum
6000km és a motorba 3.3L olajat kell tölteni szűrőcserével, DE
a tulaj egy intervallum alatt 4L olajat tölt utána olajfogyasztás miatt ?
Rózsaszín röfike
Az én fenekem alatt el is tudnám képzelni
Próbálgattuk, most elvileg nem ér bele... remélem így marad.
Lé megérkezett ?
http://upload.wikimedia.org/wi...
Szerintem a legérdekesebb színösszeállítás egyébként ez volt (előre bocsátom, senkit nem akarok megbántani), teljesen beleillik a 90-es évek motorszínezési és matricázási trendjébe:
Am a szürke 600as-on nem is a felni annyira cinkes.Jó, az a leg szembetűnőbb, de a faridomon oldalt van egy csík ami lilából indul, és rózsaszín(!) a vége.Na azt nem kellett volna.Elbaszott egy izlésük volt a japóknak.
De a lila felni szerintem nem gáz.
Ha ellenszegülsz, majd KJNandiKaJe és imitrikes társaságában meggyőzünk
J3sus gépén ugyan még csak a felnik barbisak, de alakul...
Bár egy rózsaszín motorral csajozni, kicsit olyan mintha azt mondanád az elején hogy buzi vagy, hogy nyugodtan merjen veled beszélgetni