Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem pont ide, csak közelebb
Bérleti szerződésem értelmében bérlőtársat csak a bérbeadó előzetes hozzájárulásával fogadhatok
Apropó, nálam nem hiányzik egy szívócsonk szerüség a légszürőházról?
Hát ja . Ennek több előnye is van: kiderül minden, és ha szét kell szedni, nem a teli tankot emelgeted .

Ha a csati nem lenne összedugva, akkor gyújtáson sem világítana, legalább is a kapcsolási rajz alapján. Tehát csak az miatt ne szedd szét. .
Hú-ha, oda!?
Értem, kanna.
Köszönöm.
Imi!

Nem költöznél közelebb? A sz...ból is várat építenél
Köszi az instrukciókat.
A motor apró darabokra szedésével nem lesz probléma. De ki fogja összerakni? Én, gondolom.
Ha elakadok S.O.S. jelzéseket adok le itt a fórumon, Ti meg a távolból navigáltok!
A legegyszerűbben úgy tudod kiprószálni, hogy egy kannába elkezded leengedni a benzint, és nézed, elkezd e világítani a lámpa valamikor. Ha igen, az utána kifolyt lé mennyiségét leméred, és kész

Ha ez nem éri el a 4litert, érdemes a jeladót megnézni, és állítani rajta, ha lehet.

Ha a leengedés során a lámpa nem kezd világítani, akkor a jeladót ki kell venni, megnézni, és ha rossz, cserélni, ha tisztítható, állítható, akkor javítani.
Hát ha nem alapból res-en van a csapod, akkor takarékos a motorod.
A csatlakozót pirossal jelöltem amit keress!
Imi!

Az gáz, hogy mentem már vele az óra szerint 220 km-t is, lámpa ugye nem világít, de tartalékra sem tettem még soha...?
Azért ennyire hihetetlen jól nem fogyaszthat
Nem 70-el közlekedem vele...
Támadást fogok indítani a tank alja felől
Elképzeltem...
Na de ha a környékemen élő hamneműekre nem számíthatok, akkor kénytelen vagyok támadni.
Jah, 17 literes, elvileg, és gondolom gyakorlatilag is.
Mivel nem világít a lámpi, nem mertem kipróbálni, hogy mikor van az amikor totál kifogy
Amilyen oltári szerencsés vagyok, tuti 50 kilométerre a legelső kúttól történt volna
240-250
Ja és kb 24-250-nél tankolok13-14 litert.
Vagyis, mikor elfogy jó 11 liter, először halványan majd pár kilóméter után rendesen világít.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nálam kb 170km-nél kezd el világítani, 210 körül kell a tartalék.
Benzincsap mellett van a csatlakozója amit esetleg nem dugott össze a szerelő, bár nem tudom akkor egyáltalán gyújtásráadáskor világít-e?
A lámpa elméletileg akkor kezd világítani, ha már csak 4-5l maradt a tankban. Neked 16-17l a tank, ha jól tudom. Az írásodból gondolom, hogy tankoltál már 13-14l, de a lámpa még nem világított.

A tank alja felől indított támadással tudod a jeladót megvizsgálni.
Hi blackbird00!

Köszike!

Azt hittem minden Rf-es bulizni ment ma este
Piros lámpától balra megvan a sárga lámpicsku, ami gyújtás esetén világít is.
De még életében, azaz nálam töltött életében nem jelezte, hogy fogyóban lenne az üzemanyag. Lehet végtelen a tank...
Na de viccet félre téve, akkor ezek szerint azért valami nem stimmel Persze mikor reklamáltam, hogy egy rendes motoron csak kell lennie ilyen lámpának, akkor engem nézett mindenki ostobinak
Persze most majd találjam meg ezt a jeladó kütyüt
Az RF600-nál az olajnyomásjelző piros lámpa mellett van balra a sárga jelzőlámpa. Ha ráadod a gyújtást, világítania kell egy darabig, majd elalszik, ha tele a tank. Ha lefogyott a nedü, elkezd világítani.

Ha gyújtáson nem világít, izzócsere, ha továbbra sem, akkor végig kell nézni vonalat. Ha világít, de a lefogyásnál nem jelez, akkor a jeladó körül van valami hiba.
Imi, és természetesen a Többiek

Olvastam a réges-régi hozzászólásokat, lassan már kívülről tudom, ki kitől milyen motort vett meg
Nos, a kérdésem, hogy az én motoromon kellene világítani egy bizonyos lámpának, ha fogyóban az üzemanyag? Villogni majd világítani? Mert ilyesmit olvastam úgy két évvel ezelőtti csevegésetek visszaolvasása során
Mert én kerestem őrült módon a visszajelző lámpát, hogy ugyan már tudjam, ha indulni kell a "kajálda" irányába, de semmi
Nem terveztem semmit holnap dura, úgy hogy itthon leszek. Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk. Mondjuk van garázs is

Red-el ketten azért igyekszünk összehozni valamit. Ha mást nem, keresünk neked másik eladó mocit.
számíthatok a jelenlétedre a műtétnél blackbirt00? remélem holnap már egy jól működő kecskével térek haza..ma is itt sírtam felette,a helyett, hogy inkább a gázt tekergetném neki
ja-ja

akkor ahogy megbeszéltük vasárnap..
I LOVE nokiás doboz !
Remélem van szombati kézbesítés...
Megkaptam, de már úgyis tudod mert beszéltünk telefonon .
Megvannak az idomjaim végre.
Szépek lettek, csak a lakkozáson kell polírozni kicsit, de nekem
tökéletes... egy évig talán megint kitart...

Hétfőre elvileg kész a hengersor is, már csak a tömítések érjenek be
spanyolból és indulhat a banzáj !
Redone megkaptad a mailem?