Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lőttem pár fotót a 2. szeretőmről, Csinikéről
Imi, ha nem akarod felizgatni magad, vagy nyugodtan szeretnél aludni, akkor ne nézd meg, tudod a szín......
Prézli!
Nem téged láthattalak péntek reggel/délelőtt olyan 10 körül a maglódi Auchan körforgalmánál? Ugyanilyen színű RF, ugyanígy bordó hátsóüléssel ott gurult. Lehet nem te voltál, DE BUKÓ NÉLKÜL NEM ÜLÜNK MOTORRA, HA GURULUNK AKKOR SE.
Üdv!
Miért nem motorozol ilyen jó időben?
Szerintem mindenki izgatottan várja a képeket
A találkozó meg egyszer biztosan összejön!
Szia köszi szépen remélem majdsok képet tudok feltölteni és 1szer talin találkozunk!
SASI79

Ha majd egyszer felébredsz jelentkezz
Esetleg: http://www.tommot.hu/
"oldklu" :gsr600 topik
Na de pont 7végén?
Nem is értem...
Én meg pörögtem mint a búgócsiga, biztos a sportdélután tette
Néha ezt is kell. Korábban sokat éjszakáztam munka miatt, gép mellett, most már kevesebbet.
okés.
köszönöm a tippet.
Nem szép Tőled!
Én bizony bealudtam
Volt itt a fórumon, aki megcsinálta magának, ők majd biztosan jelentkeznek.

Egyébként meg profi motorkárpitos hírdet itt a fotógalériában is. Keress rá a Somoto kifejezésre a képek között.
Hol jártál? Voltunk páran (ketten-hárman) akik a fél éjszakát itt töltöttük
Én a rohadt lemerült akkumulátorral jártam így múlt héten.
Forma 1-et én is nézem. Az azért durva, hogy a Hungaroringen a motoros pályacsúcs ezeres géppel 1:50 körül van, ezek a Forma 1-es tepsik meg 1:20 alatt körbeérnek. Föl sem foghatom hol hozhatnak ennyit. Talán a kanyarsebességgel?
No, mire előkerültetek, addigra meg én tűntem el. Minden esetre jó hétvégét/pihenést/motorozást/ivást mindenkinek.
Ez bizony kellemetlen lehetett...
Legközelebb ébredés, ablakon kitekintés, aztán öltözés
Bocsi. nem tudtok eladó ülést vagy aki olcsón dolgozik.
Sziasztok.
Nagy segítség kellene.
Nem tudok eladó ülést vagy aki jól dolgozik és újra húzná az ülésemet?
Ma szét szedték a kutyák a ülésem .
Üdv.: Atilla
Előre is köszi
látod ezek érdekes dolgok..... Én szeretném, hogy ne mindig motorozással kelljen elütni az időt, inkább lennék a gyerekeimmel, ha volnának....
Apropó!
Kunmadarason tiszteletét teszi valaki a fórumlakók közül?
Augusztus 19-22. Oltári nagy buli lesz...!

Na jó éjt! (5kor jön bátyám és indul a peca... )
Hölgyek/Urak!

Én sem motoroztam ma(ööö tegnap ).
Elnoymott az álom du fél 5kor és fél 7kor mikor felébredtem beöltöztem minden cuccba, sisak a kezemben, jobbkezemben a mocc kulcsa és kilépve a teraszra hallom az Al tetőn az esőcseppek halk kopogását. Cucc le aztán befeküdtem a sz.gép elé...
2kor kezdödik,fél 4 kor van vége kb.Úgyhogy feküdj is le aludni hogy kipihent legyél...
Jól van. Remélem nem hajnalban van a futam