bakker nem gondoltam,hogy a padlizsán ilyen hatással lesz az életemre
szóval ezek után kábel,trafó vagy van még valami elektromos szar ami rossz lehet?ahogy ismerem magam biztos van még valami nyalánkság amivel be lehet ....pni
igyekszem vigyázni vele..benzincső is kilőve..azt is megnéztem eligazgattam,hogy jól álljon..
valami elektromos szar lesz mert 1x jó 1x meg minden előjel nélkül szar..egy hete leraktam semmi baja nem volt!pénteken elővettem,mondom megyek én is citadellára..be is indult 2 fordulat után,ment is minden henger hidegen viszont ugyan úgy dadogott mint előtte,ahogy a videon is latszik..
remélem megoldja a gyertya..ha nem az egész szezonnak lőttek mert nincs rá több pénzem szeptember előtt költeni..
Csá mindenkinek. --kérdésem lene ,vagy inkáb kérés.ha van valakinek egy fölös elsőlámpálya ---RF.csörgessen meg.06 30 4748 391 a GSX-emre szeretném mert a gyári nagyon nemtetszik. elöre is--köszzzzzzz.
A citadellás felvonulás tetszett !
Nagyon élveztem, bár féltem, hogy egyszer csak megragadnak a dugóim,
de semmi... szépen megy, pedig folyamatosan ment a ventillátorom.
Barátnőmnek is nagyon tetszett, élvezte, a felhajtást .
Viszont bocsi, hogy Békásmegyernél kiálltunk, de mindkettőnknek
kellett egy benzinkút...
De jó Nektek, jó pihizést, fröccsözést Ne csüggedj, ha motoroznál nem fröccsözhetnél, nem?
Azért csak nem bírod ki kedvenc klubod nélkül
Sokat nem kellett viszaolvasnod, elég szórványosan vannak itt a srácok
Én például a szokásostól eltérően nem Pesten, hanem Gyulán vagyok a kiccsaládommal, pár nam pihenésre. Na meg persze most itt is.
Gondoltam pár nap kimarad gép nélkül, de csak leültem mellé és visszaolvastam az elmúlt napok kommentjeit. Kell ez a kis fórumozás. Család sétál, én főzök és fröccsözök.
Meg hallgatom a motorosokat. Baszott sok itt a motoros és nagy V2 élet van ám! Lépten nyomon elhúz mellettem egy RSV, vagy SV vagy Varadero, vagy valami nagy vékettes. Vááááá! Én meg itt motor nélkül szikkadok, vagyis most éppen inkább ázok.
Remélem jövő héten kárpótol a Pannónia ring. 12.-én pályanap, már nagyon várom. Majd beszámolok. Sajnos mivel nem vagyok Pesten nem tudtam csatlakozni a Kakucsringes csapathoz, pedig mentem volna szívesen.
Van esetleg valakinek egy 93-as 400-ba való üzembiztos gyujtás elektronikája, sajnos az enyémnek ez a baja , egy banditéval lett lepróbálva, de csak kölcsön kaptam, ha nincs is, akkor honnan lehet jó áron szerezni, addig sajna nem tudom használni
Citadella próbafelvétel a kulcstartó kamerával. Sajnos elég nehéz belőni, hogy mit is veszel a "kapunyitóval", meg utasként még kapaszkodni is, stb. Lényeg a lényeg, az időbélyeg-eltávolítós teszt valamennyire használható része itt megtalálható! Értelemszerűen a citadella... fájl az.
Röviden a jelenet: távoli felvétel arról hogy a lány motorral "száguldozik". Persze igazából nem ő ül rajta, hanem akié a moci. A lány nem menne vele, csak álló helyzetben kitámasztóra tenné, ez már közeli felvétel lenne, azt mondta aki nekik vágja majd, megoldja a többit. Elvileg valahol a Lágymányosi híd budai hídfő környékén vennék fel. Én csak azért segítek mert megigértem hogy vállalom, pusztán szivességből.
Sajnos időhiány miatt kimaradnak a talik, pedig nagyon szeretnék menni, meg is látszik, a km óra idén még a szezonban 500km-t sem pörgött :(
Lehet át kell festetni...