Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda VFR 800
Érkezés Budakalász.
Itt volt zenekar, meg ingyen bogrács a motorosoknak...
Erről van video ha akarjátok feltöltöm....
Nagy képet nem tudtam összehozni....
Parkolóban
2010 VI Citadella
+RF Találka

Jó volt!

Amikor megérkeztünk....
Hát ezt jól szétkaptátok!
Ezt mind a fényezés miatt?
Akarom mondani citadella...
Campona nagyon tetszett :D Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Végig vigyorogtam az utat
A csütörtök-szombat eddigi termése:
Csüt. (óra szerint) 250 4.ben
Szombat: álló helyből való megfordulás közbeni motorlefullasztás ebből 1 karc az idomon 3*3mmes. Jól megúsztam, ha nem keresed a hibát nem veszed észre... Tiszta ideg voltam, reméltem, hogy sikerül még egy darabig halogatni a mocc feldöntését. Szép napot mindenkinek.
Tegnap jött meg az emil a racsitól, váz van 50000 HUF. De ha vázat akarsz cserélni ki kell vonatni a régi vázat és az újat forgalombahelyezni (eredetvizsga, műszaki, átírás forgalmi törzskönyv c.35000+műszaki a törzslappal11-12000HUF)De mindent megcsinálnak a RACSIban csak lé legyen.

Van náluk jobbos tükör 6000-ér, SHOXnál kapsz 7 körül.
A jobbos tükrök nekem is rosszak, lábtartógumik elég kopottak, de majd lefényképezem őket. Múltkor tettem linket 2500-ér volt párban valamejyik oldalon, annál olcsóbban nem kapsz még bontóban se!
MARTIN úgy van hangolva, hogy ne kelljen belenyúlni a karbikba ezt személyesen a gyértó mondta mikor felrakta.
Ülésbőrt asszema LOUIS katalógusban láttam több félét, de motorosboltban tudnal hozzátok közelebbi kárpitost aki meg is csinálja jó pénzért. Itt a fotók oldalon is van 2 emberke aki rendszeresen publikálja munkáit. Üléseim nem rosszak, csak jobban tetszik a régi bőrözése.
A narancs-fehér meg volt csapolva, mert 6 csatlakozós feszszabályozó volt rajt mikor megvettem a gyári 5-ös helyett. Oda volt bekötve.
Kösz, valszeg én is így fogok tenni...
Mambo 4 OK! Kb meddig fog tartani? Én max 6ig érek rá, de addig mehetünk együtt :D
Hello Pajti!
1. képet nem tok feltenni, mert nincs fotoapparat, a telefonom meg nem tud kommunkiálni a laptoppal. Az egyiken infra a másikon bluetooth nincs :P
2. felesleges a kép. Következőképpen csináltam. a baloldalit beállítottam forgalomba rendesen, tökéletesen, majd otthon kinéztem egy pontot(egy autó, kis tégla kerítsés, tehát egy viszonyítási alap), és beállítottam rossz tükröt. Nekem lehet szerencsém van, de ilyenkor jól be lehet állítani, nem mozdult el, ha nem nyúltam hozzá. Aztán Loctite pill.ragasztó(direkt nem vmi noname szarral csináltam)és nyomtam, és nyomtam, és nyomtam be a kis"résen", ahol ugye elfordul a száron, ott a "gömb"-nél.(Redone ne röhögj vazz ). Készíts rongyot, mert alul csöpögni fog, de sebaj. Mindig kicsiket nyomtam és olyan bentre ahogy csak lehet. Megcsináőlhatod 2-3 szor is egymás után! Vársz míg szárad, és utána ismét. Vagy fogj egy régi pákát és olvaszd össze a 'csába :P:D:D:D Na ennyém télleg jó így, menetszél mehet a sunyiba :D
Most pedig irány Gödöllőről Tiszafüred, a Mátrán keresztül
Szia Imi!

Nos egyelőre csak nagyon érdeklődés szinten (majd meglátjuk, meló, stb. hogy jön össze), de MARTIN úr lehet, hogy érdekelne. Kérdés, hogy te felrakás után állítottál valamit utána, vagy érdemes? Karbik, akármi? Mert sok véleményt hallottam-olvastam már, de talán kicsivel többen vannak, akik szerint semmit nem kell a motoron buherálni, mert a gyári értékekhez tervezik ezeket a slip-on jellegű dobokat.

Más: az ülést ha jól olvastam áttetted a 600-ra ugye? Mert annak valami kib* jó anyaga van. Esetleg meg tudod mondani, merre csináltattad, vagy hol lehet kapni olyan "ultra grip" anyagot?
Nem zavar, amíg valaki nem fotosoppolja meg, hogy épp 120-al egykerekezünk városban...
Szóval maradhat. És jók lettek!
és soory hogy telenyomtam a forumot :)

Redone kért megrá
és persze a szine java
és mondhatni már majdnem teljesen kész idomok
na csá minenkinek

Feléledtem hamvaimból és újra Re

ebből indultam ki +1-2 munkafolyamat.
Van egy topik: Üzenet a moderátornak
Ha oda megírod a hozzászólás számát, akkor sztem leszedik egy idő után...
Bár így jobban belegondolva engem nem zavar, hogy ott a rendszám.
Nem tilosban parkolok, de ha Téged zavar Pistabácsi, akkor leszedetem
valahogy, ha rájövök, hogy hogy kell...
Fúúúú.... elcsesztem az egyiken látszik Pistabá meg az Én rendszámom...

Ilyenkor mi van ? Hogy lehet leszedetni a képet ?