Hi mindenki.A tavasz nagy örömére meg arra hogy talán innentől jó idő lesz, nem volna kedvetek egy rövid összeröffenésre a Campona parkolójában, mint tavaly?
4-től mondjuk, úgyis dumálnánk az elején, kb 6ig -7ig tobzódnánk, aztán gurulhatnánk egyet.
nálam is olaj lecserélve, végülis a repsol maradt amit vettem de nem bántam meg!sokkal csendesebb a motor a váltó pedig mérföldekkel könnyebb lett!nekem bejött!
Tegnap meg is tartottuk a szezonnyitót a motorozz.hu börzyönyi túráján és minden rendben volt!Bár parassapusztáig bírtuk csak a tempót és onnan inkább szlovákia felé mentünk mert a falun kívül 60-70 nem volt épp életcél :)
egyébként motor kitűnően viselkedett semmi probléma az ég világon!olajfogyasztás 0 benzin sem lehet jelentős mert 230nál mire hazaértem még nem égett a sárga lámpa :)
Ma mentünk egy gurigát barátnőmmel, egy 1200S-es
Bandit társaságában, hát ki kellett ékelni rendesen a gázkart...
Ilyenkor két személlyel nagyon érzem, hogy 110 felett meghal a
motor a legkisebb emelkedőn.
Nem is tudom egyszer ki írta, hogy a 400-600 között a legnagyobb
különbség az 1 vagy 2 személyes motorozás, hát ezt már tavaly
is, de idén is (révén idén először) csak megerősíteni tudom.
400 inkább magányos farkasos motor .
Sziasztok!
Tudjátok hol lehet, vagy hol érdemes venni NGK R CR9E (Asszem), gyertyát venni, és milyen áron. Ill. Gyertya kábel is kellene mert már kicsit megfáradtak.
1 hónapos vadi új gyertyám pár helyben járatástól úgygondolta hogy megadja magát, és ma a mocim csak 3 hengerezett.
Istenem, ezek a minőségi cuccok...
ŐŐŐŐ....Takarodó út?Arra nem jártam.Új Váralja sor...szerintem ezt akartad írni,végülis nincs messze egymástól.Gázfröccs...:-)Hát igen...így szezon elején elég gyakori jelenség nálam.Imádom a hangját...
Mikor?