Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SÜTI!
Mikor?
Akkor ketten vagyunk már.
Még valaki? És ha hozok sütit?
Onnét 3 percnyire dolgozok és kb. 10 percnyire lakok, úgyhogy
rajtam ez nem múlik .
Sziasztok!

Nem tud véletlenül valamelyikőtök
iridiumos CR9EIX gyújtó gyertyákat jó áron?
Ahol találtam, ott aranyárban adják őket
Köszi
Laca
Hi mindenki.A tavasz nagy örömére meg arra hogy talán innentől jó idő lesz, nem volna kedvetek egy rövid összeröffenésre a Campona parkolójában, mint tavaly?
4-től mondjuk, úgyis dumálnánk az elején, kb 6ig -7ig tobzódnánk, aztán gurulhatnánk egyet.

Vélemény/ötlet/javaslat?
Köszi !
Akkor azthiszem fúrkálok a fojtáson még egy cseppet.
sziasztok

nálam is olaj lecserélve, végülis a repsol maradt amit vettem de nem bántam meg!sokkal csendesebb a motor a váltó pedig mérföldekkel könnyebb lett!nekem bejött!

Tegnap meg is tartottuk a szezonnyitót a motorozz.hu börzyönyi túráján és minden rendben volt!Bár parassapusztáig bírtuk csak a tempót és onnan inkább szlovákia felé mentünk mert a falun kívül 60-70 nem volt épp életcél :)

egyébként motor kitűnően viselkedett semmi probléma az ég világon!olajfogyasztás 0 benzin sem lehet jelentős mert 230nál mire hazaértem még nem égett a sárga lámpa :)

Eddig zsír a kis Röfi
RedOne!

A belső cső átmérője 30mm.
Olaj lecserélve. Idén már talán csak benzinre kell költenem.
Hát, de az de. Nekem mondjuk 1 teljes szenzont volt bent 1db. CR9EK
1db. CR8EK és 2db. Denso U24ETR és muuuukodott.

De ja... nem követendő példa
Ma mentünk egy gurigát barátnőmmel, egy 1200S-es
Bandit társaságában, hát ki kellett ékelni rendesen a gázkart...
Ilyenkor két személlyel nagyon érzem, hogy 110 felett meghal a
motor a legkisebb emelkedőn.

Nem is tudom egyszer ki írta, hogy a 400-600 között a legnagyobb
különbség az 1 vagy 2 személyes motorozás, hát ezt már tavaly
is, de idén is (révén idén először) csak megerősíteni tudom.
400 inkább magányos farkasos motor .
az is lehet de nem akarom mind a négyet cserélni. Nem baj ha nem egyforma gyertya van bene?
Nem járnál jobban Densoval ?
Sziasztok!
Tudjátok hol lehet, vagy hol érdemes venni NGK R CR9E (Asszem), gyertyát venni, és milyen áron. Ill. Gyertya kábel is kellene mert már kicsit megfáradtak.
1 hónapos vadi új gyertyám pár helyben járatástól úgygondolta hogy megadja magát, és ma a mocim csak 3 hengerezett.
Istenem, ezek a minőségi cuccok...
ŐŐŐ...Csömör...Csömör... Nem...Nem én voltam...
Csömörön ki tolta v. melyik nap? Kék RF, ezüst kopoltyúkkal.
Köszi !
akkójóvanakkó
ma?Ma tuti nem!Ma nem jártam Fehérváron!
József utca...József utca.... nem,nem jártam arra aznap.Vagy igen?Pfuuu nem tudom,mert jártam aznap mindenfele.
ŐŐŐŐ....Takarodó út?Arra nem jártam.Új Váralja sor...szerintem ezt akartad írni,végülis nincs messze egymástól.Gázfröccs...:-)Hát igen...így szezon elején elég gyakori jelenség nálam.Imádom a hangját...
RedOne holnap megmérem este elküldöm a méretet.
Szia!
Alapvetően semmi különös. Működik, jó vele motorozni nekem elég a teljesítménye.Szokásos dolgokat kicseréltem.
József utcában nem veled találkoztam?

piros-fekete CBR 600 F Sport