Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor megvan a hétvégi programom....helyzet-jelző gyártás...Kösz az infokat még egyszer mindenkinek!
ok nem égető..ahogy tudod
Tényleg jó gumik, nekem is az van, igaz csak hátul (170/60 ZR17).
Túrázásra zsírkaraj!
120/70R17 és 160/60R17. Árat még nem sikerült megálmodnom, de együtt szeretném adni őket.

Képekkel kapcsolatban kis türelmet kérnék, nem járok minden nap a motor környékén. Pár napon belül teszek fel képet és kitalálom az árat is.
Honlapon ott az árlista is 32842 akciósan.
Előre meg 27170.
http://www.strauszgumi.hu/moto...
Nem én már így vettem helyzetjelzővel.
Vizsgán mindenképp hiányolni fogják mert kötelező felszerelés. A látszani elv miatt.
Motoros jó reggelt!

Méret és ár a gumához?Esetleg kép..Nekem kellene első gumi és ha majd belefér hátsó is..!

Egyébként műszakis témával kapcsolatban nekem a TL1000-ben em volt kicsi égő és meg sem nézték a vizsgán..

Szép napot mindenkinek!
Krisz
Valakinek nem kell a METZELER Roadtech Z6 első-hátsó gumim?
Kb. 9000 km-t futott, nem sokat kopott (tudjátok: nem dohányzó, nyugdíjas, női tulajdonostól ). Az elsőben még nagyon sok van, de szerintem a hátsó is még többet bír annál, mint amennyit eddig ment. Túrázni kifogástalan.

Ha valakit érdekelne, teszek fel képet róla.

Én most kicsivel puhábbat szeretnék kipróbálni, úgyis keveset megyek, meg néha pályára is kitévedek.
Pont valami ilyesmire gondoltam én is.

Gumit illetően nekem a Dunlop bevált, most D208RR van elöl és D207
hátul. Nyár közepe körül lesznek cserések, de szerintem maradok
Dunlop párti...
Tavaly 20-21 körül vettem az első, és 29-30 körül a hátsó.
De jó kis cucc, nekem nagyon bevállt (lásd a teszt a nevem alatt), én csak ajánlani tudom
Oszt vifíl az ilyen gumma?

A hidegben való motorozásról a barátom tudna mesélni, amikor elhoztuk Csinit az előző gazditól, -3; -4 fok volt Ha már megvettem ne maradjon ott. azóta is pálinkával fizetem meg a kedvességét
A "helyzet-jelzős" témában köszönöm szépen mindenkinek az infókat!
Köszi az infót imi,bár a kérdés nem az volt hogy hogyan kell megcsinálni,hanem az hogy a hiánya miatt szóltak-e már valamelyikőtöknek a vizsgán.Ezek szerint a tiédre te már csináltál helyzet-jelzőt.És gondolom azért mert hiányolták a vizsgán!Vagy tévedek?
Ha hétfőn nem lesz tizenegykét fok, Én is kihagyom pedig holnap ugrik rá az új RoadAttack 2 gumi! Nagyon kiváncsi vagyok!

http://www.strauszgumi.hu/moto...
Keress egy régi helyzetjelző vagy óravilágítás foglalatot, fúrd meg akkorára a foncsor alsó felét és dugd bele.Szigetelőszalaggal hézagolod, rögzíted a helyére. Vezess rá áramot a műszerfalról vagy gyújtásról. Gyújtást ráadod és már világít is.
Egyetértek...
Hétfőn én is motoroztam kb 20 percet, amíg a szervizből elhoztam a motort, és higgyétek el fel voltam öltözve rendesen, de szarrá fagytam 11 km alatt...
Szóval 0-2 fokban marhára nem móka a motorozás
De jó is lenne már a 7-8°C, szerintem már nem kell rá sokat várni, elmegy ez a hideg, hóesés jövő hét végére, utána már jó idő lesz MEGLÁSSÁTOK
Amennyire nagyon mondtam, hogy mindenképpen megyek 15.-én,
a hétfő reggelem után úgy döntöttem, hogy nem éri meg motorra
ülni 7-8 fok alatt.

Tehát tervezem, hogy megyek, de csak 7-8 fok esetén.
Üdv Mindenkinek!

A hűtőtakarás csak ideiglenes,gyors megoldásnak szántam.
Jön valaki 15.-én Bfüredre?
Szeretjük ezt a színt . Szép darab.
A jó öreg hűtőtakargatásos megoldás :). Normális termosztáttal
mennyivel szebb az élet .
Köszi a választ, most okosabbak lettünk. Van tehát gyárihoz közeli
megoldás.

Mondjuk én csak ezért nem vennék másik lámpát, átnyálaznám a
kresz ide vonatkozó részeit, ha nem írja, hogy GYÁRILAG kell rajta
lennie, akkor megoldás evidens .
Azthiszem megnézem a 600 manuálját is, ha ott valahol ki van
fúrva a lámpa test a helyzetjelzőnek, akkor lefogadom, hogy a hely
a 400-on is megvan, csak nincs átfúrva.
Elképzelhető, hogy könnyedén be lehet építeni helyzetjelzőt.
Nekem is van helyzetjelző elöl.
Minek az? Fighterkednél vele?

A helyzetjelzőt én is megerősíthetem: Van. A tavalyi motorozást azzal zártam, hogy csak az világított elöl, mert a tompított érintkezői szétégtek a csokiban. Azóta már meg lett gyógyítva.
Valaki látott már RF-en bukócsövet? Ha van kép róla dobja már fel legyen szíves. Köszi.