Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol most a Thunderace áll?
Nemsokáig volt meg szegény Busa.
Nem turán... garázsból iccaka közepén!
Csak nem egy túra közepén?
Szomorú, vagy inkább fölháborító
Semmi baj...
Én is néha csak egy csíkban látok előrre (persze szigorúan a sebesség határok betarása mellett!)
Busát ellopták novemberben...
Most egy ezredes yamaha van (yzf 1000)
Bocsi, tegnap vak voltam, éppen előtte tolatott majdnem rám egy fazon, és még valószínűleg gőzölögtem. Szégyellem magam, legközelebb dobj le a cipőddel ha nem integetek
Busával... ?
Nálam csak egyszer a Pancsiringen 20 perc után. Ott ugye elég jól kihasználja az ember a 9000 fölötti fordulatot. De közuton szinte soha nem pörgetem olyan szinten, hogy előjöjjön.
én úgy tudom ez az Rf-eknél gyakran előfördul a második sebességnél...
Bizony bizony a yamaha!

azt hittem már eladtad a röfit régen erre tegnap még integettem is neked a garázsoknál de rf nélkül meg sem ismersz!
Léptetővilla mint minden motoron.
Az tényleg nagyon jó tipp volt, így nyugodtan alszom éjjelente :D
Melyik a te motorod ? talán a Yamaha mellettem?
szasztok, kellene 1 kis segítség, egy rf 400-asnál mi lehet a gond ha kidobja a 2-ik sebességet, válaszokat köszönöm
Látom halgattál rám amikor a hátsó parkolót ajánlottam!
Szevasz!

Közel parkol a mocid az enyémhez esténként!
Azt mondják 100 fölött már munkának számít.

Szintén csopperes ismerős világosított fel hogy azért megy 90-el, mert ott még nem kenődnek annyira a bogarak, de már elég a menetszél ahhoz, hogy ne legyen meleged
400-nál még nem embertelen a végsebesség.
Bár én csak azért csináltam a videót mert rambóéknak volt a múltkori vitája. Nem is azt tettem föl amelyiken kiforgott hatodikban 13000-ig. És ez a lényeg a többi a lánckerék párosításon múlik.
GPS pontosságát pedig nem vitatom, vagy győzzél meg videóval pontatlanságáról. Kocsiba tegyél 2 db navigációt egymás mellé és kamerázd le ha eltérő értéket mutat vagy ha nem! MONDJUK ÚGY 130-NÁL. Én addig bízom a technikában amit képviselnek.
Mármint arra értettem, hogy abban a kis klubban, amelyben tényleg nem a száguldozás számít. Hanem az élmény. Ami 50nél is megvan.
Megoldódott! Kösz, a segítő szavakat...
Amúgy meg hát igen ezt én is tudom, hogy ilyen a klubbozás, csak próbáltam rávezetni a többieket is, hogy vannak nagyszerűbb dolgok is, mint a végsebbesség kifacsarása a vasakból.
Üdv a klubban!
Dugózd le egyszerűen.
vagy akármelyik bontóban találsz ilyen kis szart.
Vagy kis motorszerelőnél is kaphatsz -nem drága márkaszervíz-.
Sok motorhoz ugyanez való.
Kedves Urak/Hölgyek(róluk nem tudok)!

Ha netán lenne valakinek, illetve tudna újat szervírozni valahonnét, akkor érdekelne az ábrán látható 25-ös ellem! Neve: Karburátor tetején lévő gumi tömitő szar.
Köszönet!
Én az autóskártya korszakban kinőttem!
A fiataloknak meg úgy látom, már nem volt ilyen.
Amúgy van egy csopperes haver a Béla Soroksárról, aki egyéni mérést fejlesztett ki:
10-15 cmes harcsabajusz, oszt ha az úgy már jól el kezd lobogni száj fölött, akkor már 110 fölött van egy kicsivel...
Emberek, kicsit azért bekakilok rajtatok már ezzel a mennyivel megyek témában..., vagy csak engem nem nagyon izgat ez a dolog? 200-300-400? Megy amennyivel megy, ha élvezed a motorozást, azt nem csak 600-zal tudod élvezni, hanem már 50 km/h -nál is elélvezel, ha pl egy jó szerpentínen zúzol!
Szerintem...