Bocsi, tegnap vak voltam, éppen előtte tolatott majdnem rám egy fazon, és még valószínűleg gőzölögtem. Szégyellem magam, legközelebb dobj le a cipőddel ha nem integetek
Nálam csak egyszer a Pancsiringen 20 perc után. Ott ugye elég jól kihasználja az ember a 9000 fölötti fordulatot. De közuton szinte soha nem pörgetem olyan szinten, hogy előjöjjön.
Szintén csopperes ismerős világosított fel hogy azért megy 90-el, mert ott még nem kenődnek annyira a bogarak, de már elég a menetszél ahhoz, hogy ne legyen meleged
400-nál még nem embertelen a végsebesség.
Bár én csak azért csináltam a videót mert rambóéknak volt a múltkori vitája. Nem is azt tettem föl amelyiken kiforgott hatodikban 13000-ig. És ez a lényeg a többi a lánckerék párosításon múlik.
GPS pontosságát pedig nem vitatom, vagy győzzél meg videóval pontatlanságáról. Kocsiba tegyél 2 db navigációt egymás mellé és kamerázd le ha eltérő értéket mutat vagy ha nem! MONDJUK ÚGY 130-NÁL. Én addig bízom a technikában amit képviselnek.
Megoldódott! Kösz, a segítő szavakat...
Amúgy meg hát igen ezt én is tudom, hogy ilyen a klubbozás, csak próbáltam rávezetni a többieket is, hogy vannak nagyszerűbb dolgok is, mint a végsebbesség kifacsarása a vasakból.
Dugózd le egyszerűen.
vagy akármelyik bontóban találsz ilyen kis szart.
Vagy kis motorszerelőnél is kaphatsz -nem drága márkaszervíz-.
Sok motorhoz ugyanez való.
Ha netán lenne valakinek, illetve tudna újat szervírozni valahonnét, akkor érdekelne az ábrán látható 25-ös ellem! Neve: Karburátor tetején lévő gumi tömitő szar.
Köszönet!
Amúgy van egy csopperes haver a Béla Soroksárról, aki egyéni mérést fejlesztett ki:
10-15 cmes harcsabajusz, oszt ha az úgy már jól el kezd lobogni száj fölött, akkor már 110 fölött van egy kicsivel...
Emberek, kicsit azért bekakilok rajtatok már ezzel a mennyivel megyek témában..., vagy csak engem nem nagyon izgat ez a dolog? 200-300-400? Megy amennyivel megy, ha élvezed a motorozást, azt nem csak 600-zal tudod élvezni, hanem már 50 km/h -nál is elélvezel, ha pl egy jó szerpentínen zúzol!
Szerintem...
Nemsokáig volt meg szegény Busa.