Nyihaaaa! Nem semmi szerkezet!
És sokkal jobb a kép. Mármint jó, remeg, de nem rezonál be. Nekem meg de.
Igen, eltérés van. Nálunk itt van pár ilyen "51 LASSÍTS!" interaktív tábla , ott óra szerinti 60 körül 50et írt nekem. GPS-t még nem használtam hogy lemérjem. De annyira nem is izgat a dolog, sőt, ha kicsit pluszba csal, még meg is nyugtatja kicsiny lelkivilágomat, hogy szépen megy a paripa nagyon. Meg amúgy is!
Csináltam én is GPS támogatással.
Ezekszerint van neked is, tanúlságos felvételt csinálhatsz.
Kicsit remeg, mert még nem tökéletes a kameratartóm.
Egész nap terveztem mit-hogyan mert rambo besértődött és nem rakja föl az övéről a képet hiába kértem. http://www.sportmotor.hu/motor...
Azér van eltérés a két érték között.
Most jövök egy kis motorozásról és csináltam pár onboard felvételt, csak sajna lemerült a kamera. Pont amikor kicsit húztam neki.
Egyébként nem is tudjátok, egy GPS tartó mikre képes.
Szóval ez a vákuumos verzió, felszippantod a tankra, fényképező ráerősít és mehet is. Annyi, hogy a miénk elég rövid szárú, így a feltöltött videómhoz képest lentebb van a pozíció, így az útból nem sokat látni (semmit, csak oldalt, az idomon kívül). Ellenben kevésbé rezonált, mint a saját állványom, és pl. ilyen "mennyit megy" megmutatós videókra elég jó, mert az órák szépen látszanak.
Majd ha találok valami értelmes beállítást meg kevesebb remegést, akkor töltök fel belőle egy részt. Vagy akár ebből is, csak hogy megmutizzam milyen. Most hogy így leírtam, mindjárt hekkelek is belőle valami jót.
Mert mivel nem is ismerjük egymást aki megszabadul a RöFijétől a társaságra nem is kiváncsi.
Ellenpéldaként felhozhatnám az Africatwin klubot ahol aki már letűntnek számító motorját újra cserélte és mivel nem élő márka, valami másra visszajár a társaságért és a programokért. http://www.africatwin.hu/index...
nem kellene egy bulit összehozni?
Már ne vedd piszkálodásnak, de itt a nagy internet megírja az igazságot, kedves Imi!:
Részlet a wikipédiából:
"A skizofrénia (schizophrenia), vagy hasadásos elmezavar egy kóros állapotra, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlására utal. Maga a szó a görög szkhidzó (»hasítani«) és phrén (»lélek«) szavakból származik. Emiatt a skizofréniát a köznyelv néha tévesen a disszociatív személyiségzavarral azonosítja. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel.
A személyiség szétesése néha lassan alakul ki, máskor viszont hirtelen, heves zavarodottsággal, érzelmi nyugtalansággal kezdődik. Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kialakulhat későbbi életkorban is. Nők esetében kritikus a gyermekszülés és a változás kora.
Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vonatkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre."
Ebből a "bizarr motoros aktivitások" a legigazabb...hehe
Má bocsi, de ez kihagyhatatlan volt...
Nem is ez a lényeg...
Mikor megyünk már eReF találkozó turamotorozásra? Nah, ott a nap végén a jó hideg SŐŐŐŐR lehűtené a meleg stressszes napok ártalmas dühkirohanásait?
Menjünk, menjünk, menjünk...! Nemrégiben már volt egy-két időpont...
Áhhhá! Mozgalmas hétvége vót fórumfalván... Meg gondolom Érden is...! Megőrülök, itt vannak a szomszédban, azt nincs semmi összetartás...! Fiúk! Vagy inkább Don Alehandro & Rodrigo von Escobar, nem kell a műsor, főleg hogy elő is adjátok az egészet!
Szerelem, nyár, suhanás, érdi emelkedő...? Kell-e ennél több?(IGEN: OLCSÓ BENYA) Nah, inkább miért nem ezen vesztek össze, hogy a rohadtak csak emelik, meg emelik a nafta árát?
Mindenesetre sajnálom, ha segíthetek egy békítő budaörsi motorozásban szóljatok...! Amúgy meg mindig figyeljetek a színezés utáni lakkra, mert nekem simán meg is folyt, s várhattam meg, mire jól kiszárad, és fújhattam le megint a kis kopoltyúmat...
Kösz... az orridom, a jobb kopoltyúk és a jobb faridom most
lett fényezve gyári színkód alapján, egyébként ugyan ilyen
szép volt, csak egyik reggel a szél beleápolta a motort a murvával
felszórt utcánkba...
Viszont 25-ért le tudtam fényeztetni.
Hát, kiállításon vagy szalonban megszólnák itt-ott a lakkozást,
(kicsit megfolyt a széleken) de egyébként nekem tökéletesen
megfelel ennyi pénzért.
A színt szerintem tökéletesen kikeverték.
Nem hozzáértők nem tudták eltalálni melyik idomok lettek fényezve,
nekem ez elég elismerés :).
És sokkal jobb a kép. Mármint jó, remeg, de nem rezonál be. Nekem meg de.
Igen, eltérés van. Nálunk itt van pár ilyen "51 LASSÍTS!" interaktív tábla , ott óra szerinti 60 körül 50et írt nekem. GPS-t még nem használtam hogy lemérjem. De annyira nem is izgat a dolog, sőt, ha kicsit pluszba csal, még meg is nyugtatja kicsiny lelkivilágomat, hogy szépen megy a paripa nagyon. Meg amúgy is!
Ezekszerint van neked is, tanúlságos felvételt csinálhatsz.
Kicsit remeg, mert még nem tökéletes a kameratartóm.
Egész nap terveztem mit-hogyan mert rambo besértődött és nem rakja föl az övéről a képet hiába kértem.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Azér van eltérés a két érték között.
Jobb klikk -- letöltés másként ha nem streamelve akarjátok nézni. Nyers anyag, 92 mega.
Most jövök egy kis motorozásról és csináltam pár onboard felvételt, csak sajna lemerült a kamera. Pont amikor kicsit húztam neki.
Egyébként nem is tudjátok, egy GPS tartó mikre képes.
Szóval ez a vákuumos verzió, felszippantod a tankra, fényképező ráerősít és mehet is. Annyi, hogy a miénk elég rövid szárú, így a feltöltött videómhoz képest lentebb van a pozíció, így az útból nem sokat látni (semmit, csak oldalt, az idomon kívül). Ellenben kevésbé rezonált, mint a saját állványom, és pl. ilyen "mennyit megy" megmutatós videókra elég jó, mert az órák szépen látszanak.
Majd ha találok valami értelmes beállítást meg kevesebb remegést, akkor töltök fel belőle egy részt. Vagy akár ebből is, csak hogy megmutizzam milyen. Most hogy így leírtam, mindjárt hekkelek is belőle valami jót.
Ellenpéldaként felhozhatnám az Africatwin klubot ahol aki már letűntnek számító motorját újra cserélte és mivel nem élő márka, valami másra visszajár a társaságért és a programokért.
http://www.africatwin.hu/index...
nem kellene egy bulit összehozni?
Rajtam nem múlik, összefuthatunk. Majdnem bármikor.
Bárki jöhet nemre, felekezet, motor márkától függetlenül.
Több megállással, tempo: 80-130.
Részlet a wikipédiából:
"A skizofrénia (schizophrenia), vagy hasadásos elmezavar egy kóros állapotra, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlására utal. Maga a szó a görög szkhidzó (»hasítani«) és phrén (»lélek«) szavakból származik. Emiatt a skizofréniát a köznyelv néha tévesen a disszociatív személyiségzavarral azonosítja. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel.
A személyiség szétesése néha lassan alakul ki, máskor viszont hirtelen, heves zavarodottsággal, érzelmi nyugtalansággal kezdődik. Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kialakulhat későbbi életkorban is. Nők esetében kritikus a gyermekszülés és a változás kora.
Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vonatkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre."
Ebből a "bizarr motoros aktivitások" a legigazabb...hehe
Má bocsi, de ez kihagyhatatlan volt...
Mikor megyünk már eReF találkozó turamotorozásra? Nah, ott a nap végén a jó hideg SŐŐŐŐR lehűtené a meleg stressszes napok ártalmas dühkirohanásait?
Menjünk, menjünk, menjünk...! Nemrégiben már volt egy-két időpont...
Szerelem, nyár, suhanás, érdi emelkedő...? Kell-e ennél több?(IGEN: OLCSÓ BENYA) Nah, inkább miért nem ezen vesztek össze, hogy a rohadtak csak emelik, meg emelik a nafta árát?
Mindenesetre sajnálom, ha segíthetek egy békítő budaörsi motorozásban szóljatok...! Amúgy meg mindig figyeljetek a színezés utáni lakkra, mert nekem simán meg is folyt, s várhattam meg, mire jól kiszárad, és fújhattam le megint a kis kopoltyúmat...
http://sportmotor.hu/motoros_f...
Ha találkozunk elviszlek hozzá.
Kösz... az orridom, a jobb kopoltyúk és a jobb faridom most
lett fényezve gyári színkód alapján, egyébként ugyan ilyen
szép volt, csak egyik reggel a szél beleápolta a motort a murvával
felszórt utcánkba...
Viszont 25-ért le tudtam fényeztetni.
Hát, kiállításon vagy szalonban megszólnák itt-ott a lakkozást,
(kicsit megfolyt a széleken) de egyébként nekem tökéletesen
megfelel ennyi pénzért.
A színt szerintem tökéletesen kikeverték.
Nem hozzáértők nem tudták eltalálni melyik idomok lettek fényezve,
nekem ez elég elismerés :).
Gondoltam, hogy nem kerülhetem el a sorsom. De nem is volt cél. Bár a motoros képeket el akartam tünteni, hogy nehezítsem a dolgodat!
Jó a fülprotektor!
Figyelmetlenek vagytok!
http://iwiw.hu/pages/user/user...
Talán rá lehet így találni.
kiváncsiság
Eggyezik.
Lassan Én leszek gyanús. Nem?