Igen ezért vagy te is gyanús, de ha bikerman aszongya akkor elhiszem.
.....Vagy Ő is a skizofrén csapat tagja?
Na ez már poén szinten megy.
De ahogy powa tette a hülyét a gyújtáskapcsolónál az . . .3116. 125.oldalon.
Eddig csak passzív módban voltam jelen, de most hátha tudok egy kis hasznos infót adni:
2 hete rendeltem Majosházán fejbetétet, jobbat, és balt. asszem 6200 volt darabja.adtam 5000-et előlegnek, de egyenlőre még nincs kész.Felhívtam a fazont, és mondta, hogy ne haragudjak, de nem találja a bal oldal mintáját, merthogy van neki több ezer.
Ma jelez elvileg vissza, hoigy mehetek -e érte.Ha megvan akkor írok még, hogy milyen, vagy megpróbálok képet is feltenni.
12500 ft,de egyúttal olajat is akarok cserélni+ olajszűrőt,ami egy ujjabb tizes kb.viszont egyre valoszinübb hogy sikerül kimennem olaszba melozni,igy oda is kellene egy kis zseton,úgyhogy most azon vacillálok hogy költsek-e egyátalán a motorra,mert ha kimegyek,ugysem lesz nagyon időm motorozni.de majd ezt még megálmodom hogy lesz.
Én rendeltem idén Majosházáról, jobb oldali kis szellőzőrácsot. Egy kicsit kevésbé sarkos mint az eredeti, nekem a pici csiszolás eltartott úgy másfél órát. De legalább van! Szerintem teljesen elfogadható minőség, de nem kell egy centiről nézni.
A főnök érdekes figura, viszont nagyon segítőkész. Nekem javították a farokidom rögzítőfüleinél keletkezett repedéseket is. A hegesztések is jók lettek, pedig korábban volt már dolgom olyan profinak mondott műanyaghegesztővel, akinek beletört a bicskája az RF idomaiba.
A fekete betétekről nem tudok nyilatkozni, azt nem láttam. De ezek mindig vannak a német/angol/USA ebayen.
Lehet bonyolultnak tűnik az egész.
De powa és rsrambo ugyan az a személy.
Nem 230 végsebesség a lényeg. Az már a sokadik marhaság volt.
Hanem az ,hogy ha szólunk neki személyesen többször is, miért vezet félre másokat és engem. De ezt már taglaltuk: 3629 és 3630 hozzászolásban.
Bikerman79 mikor nálad voltunk kérdezted hol dolgozunk mit csinálunk.stb. Még az is szóba jött ki hol vette a motorját.
Rambo nem powa néven emlegetett nem létező személytől vette mit ahogy ezt Imitrikes-nek írta.
Hanem tőlem. Adatlapomon is fent van a motor képe./mivel azt én fotóztam!/
De ha egyszer valamelyikőtökkel találkozok megmutatom az adásvételit.
Egyébként Imitrikes azt meg kell jegyeznem, hogy vissza olvasva a párbeszédeteket Te már lehet hogy sejtettél valamit....Mert ügye rákérdeztél a képekre stb...
.....Vagy Ő is a skizofrén csapat tagja?
Na ez már poén szinten megy.
De ahogy powa tette a hülyét a gyújtáskapcsolónál az . . .3116. 125.oldalon.
Eddig csak passzív módban voltam jelen, de most hátha tudok egy kis hasznos infót adni:
2 hete rendeltem Majosházán fejbetétet, jobbat, és balt. asszem 6200 volt darabja.adtam 5000-et előlegnek, de egyenlőre még nincs kész.Felhívtam a fazont, és mondta, hogy ne haragudjak, de nem találja a bal oldal mintáját, merthogy van neki több ezer.
Ma jelez elvileg vissza, hoigy mehetek -e érte.Ha megvan akkor írok még, hogy milyen, vagy megpróbálok képet is feltenni.
Ha esetleg bontóban találkoztok ilyenekkel, hogy:
- jobb kicsi kopoltyú
- bal takaróelem (rekeszes)
- bal kapaszkodó
akkor nyugodtan jelezzetek!
Képed tudnál róla feltenni? Mármint a jobbos kiskopoltyúról. Nekem is pont az kellene.
A racsist vágom, köszönöm.
www.racsidepo.hu
Mi a helyzet a jeladóval?
Ha valaki nem tudja magát igazolni....
Én rendeltem idén Majosházáról, jobb oldali kis szellőzőrácsot. Egy kicsit kevésbé sarkos mint az eredeti, nekem a pici csiszolás eltartott úgy másfél órát. De legalább van! Szerintem teljesen elfogadható minőség, de nem kell egy centiről nézni.
A főnök érdekes figura, viszont nagyon segítőkész. Nekem javították a farokidom rögzítőfüleinél keletkezett repedéseket is. A hegesztések is jók lettek, pedig korábban volt már dolgom olyan profinak mondott műanyaghegesztővel, akinek beletört a bicskája az RF idomaiba.
A fekete betétekről nem tudok nyilatkozni, azt nem láttam. De ezek mindig vannak a német/angol/USA ebayen.
De powa és rsrambo ugyan az a személy.
Nem 230 végsebesség a lényeg. Az már a sokadik marhaság volt.
Hanem az ,hogy ha szólunk neki személyesen többször is, miért vezet félre másokat és engem. De ezt már taglaltuk: 3629 és 3630 hozzászolásban.
Bikerman79 mikor nálad voltunk kérdezted hol dolgozunk mit csinálunk.stb. Még az is szóba jött ki hol vette a motorját.
Rambo nem powa néven emlegetett nem létező személytől vette mit ahogy ezt Imitrikes-nek írta.
Hanem tőlem. Adatlapomon is fent van a motor képe./mivel azt én fotóztam!/
De ha egyszer valamelyikőtökkel találkozok megmutatom az adásvételit.
Egyébként Imitrikes azt meg kell jegyeznem, hogy vissza olvasva a párbeszédeteket Te már lehet hogy sejtettél valamit....Mert ügye rákérdeztél a képekre stb...
Megy ez az adatlap kitöltés úgylátom!