Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

profilomban egy újabb kép!csak hogy tudjátok,ki is vagyok én!
rambo azér a videókra kíváncsi a csapat, . . szerintem.
Igen ezért vagy te is gyanús, de ha bikerman aszongya akkor elhiszem.
.....Vagy Ő is a skizofrén csapat tagja?
Na ez már poén szinten megy.
De ahogy powa tette a hülyét a gyújtáskapcsolónál az . . .3116. 125.oldalon.
Hi.

Eddig csak passzív módban voltam jelen, de most hátha tudok egy kis hasznos infót adni:
2 hete rendeltem Majosházán fejbetétet, jobbat, és balt. asszem 6200 volt darabja.adtam 5000-et előlegnek, de egyenlőre még nincs kész.Felhívtam a fazont, és mondta, hogy ne haragudjak, de nem találja a bal oldal mintáját, merthogy van neki több ezer.
Ma jelez elvileg vissza, hoigy mehetek -e érte.Ha megvan akkor írok még, hogy milyen, vagy megpróbálok képet is feltenni.
Teljesen jó lesz, köszönöm!
jó éjt Mindenkinek!
Nyersen nem fotóztam le, de ha érdekel, majd lefotózom a mocin. Sajnos nem ülök rajta minden nap, ezért pár nap türelmed kérem.
Na meg ezt is nekem is. Sajna valami utángyártott cucc van nekem. Bár most megbékéltem vele.

Ha esetleg bontóban találkoztok ilyenekkel, hogy:
- jobb kicsi kopoltyú
- bal takaróelem (rekeszes)
- bal kapaszkodó

akkor nyugodtan jelezzetek!
Hali!

Képed tudnál róla feltenni? Mármint a jobbos kiskopoltyúról. Nekem is pont az kellene.
hol van az érdi műa. heggesztő?
A racsist vágom, köszönöm.
Van ára! Hol veszed? Bontókat kérdeztél? Olaj cserét hanyagold amíg nem találkoztunk....
Nagyon jó műanyag hegesztő van Érden. /viszonylag olcsó is/
12500 ft,de egyúttal olajat is akarok cserélni+ olajszűrőt,ami egy ujjabb tizes kb.viszont egyre valoszinübb hogy sikerül kimennem olaszba melozni,igy oda is kellene egy kis zseton,úgyhogy most azon vacillálok hogy költsek-e egyátalán a motorra,mert ha kimegyek,ugysem lesz nagyon időm motorozni.de majd ezt még megálmodom hogy lesz.
Műanyag elemeket annak idején Szigethalmon vettem.
www.racsidepo.hu
Menyibe kerül?
A bal oldali, tárolós takarót kellene szereznem, és lassan összeállna a kép .
folymatban van a beszerzése.jövöhéten talán pénzem is lesz rá hogy megvegyem azt már gurulok is mindenfelé!
bikerman79
Mi a helyzet a jeladóval?
velem szerintem még találkozni fogsz,mert rá vagyok izgulva a gépedre!
Ez van srácok.
Ha valaki nem tudja magát igazolni....
Sziasztok!

Én rendeltem idén Majosházáról, jobb oldali kis szellőzőrácsot. Egy kicsit kevésbé sarkos mint az eredeti, nekem a pici csiszolás eltartott úgy másfél órát. De legalább van! Szerintem teljesen elfogadható minőség, de nem kell egy centiről nézni.

A főnök érdekes figura, viszont nagyon segítőkész. Nekem javították a farokidom rögzítőfüleinél keletkezett repedéseket is. A hegesztések is jók lettek, pedig korábban volt már dolgom olyan profinak mondott műanyaghegesztővel, akinek beletört a bicskája az RF idomaiba.

A fekete betétekről nem tudok nyilatkozni, azt nem láttam. De ezek mindig vannak a német/angol/USA ebayen.
Lehet bonyolultnak tűnik az egész.
De powa és rsrambo ugyan az a személy.
Nem 230 végsebesség a lényeg. Az már a sokadik marhaság volt.
Hanem az ,hogy ha szólunk neki személyesen többször is, miért vezet félre másokat és engem. De ezt már taglaltuk: 3629 és 3630 hozzászolásban.
Bikerman79 mikor nálad voltunk kérdezted hol dolgozunk mit csinálunk.stb. Még az is szóba jött ki hol vette a motorját.
Rambo nem powa néven emlegetett nem létező személytől vette mit ahogy ezt Imitrikes-nek írta.
Hanem tőlem. Adatlapomon is fent van a motor képe./mivel azt én fotóztam!/
De ha egyszer valamelyikőtökkel találkozok megmutatom az adásvételit.

Egyébként Imitrikes azt meg kell jegyeznem, hogy vissza olvasva a párbeszédeteket Te már lehet hogy sejtettél valamit....Mert ügye rákérdeztél a képekre stb...
Rézf.szú bagoly.
Megy ez az adatlap kitöltés úgylátom!