imitrikes: igen, arra gondoltam én is. Csak előbb már írta valaki, hogy fejidomot is le kell venni és azt nem akartam...
TaxisGaben: hát nemtudom, én autósként és motorosként is köszönök, ha valaki nem trohár módon közlekedik. Mivel még nincs elakadás jelző az enyémen (95-ös), így intek egyet bal kézzel (keresztbe, jobbra, amikor elmegyek mellette pl.), szerintem elég egyértelmű és az autós is látja legalább, hogy nem csak hülyegyökérsenkiházi motorosok vannak, akik sávok között szlalomoznak 200al, stb. Nameg az én kis lelkivilágomnak is jót tesz.
Jajaj! Vigyázzunk a nők hozzáértő kezeivel... Mert az vagy jó lesz, vagy jön majd a bocsi, nem akartam duma...
Ma már nem bírtam tovább, meg kellett húznom a bajszát a kicsikének:
Érdi emelkedőn fölfele megkapta az óra szerinti 200-at..., sajnálom, de gond nélkül...
Viszont tegnap melóztam, s a gyorsfolgalmiról lejőve mögém került egy honfitárs, gyönyörű méregzöld RF-jével(annak biztos nincs baja, ugye Imi? ), s szomorúan tapasztaltam, hogy miután spermiumul le mentem szélre, hogy had menjen ő, akkor bizony ezt egy apró kis jobb hüvejkújj mozdolattal(elakadás jelző) SEM tudta honorálni... Lehet hogy mercibe voltam, meg taxi is voltam, de ha már majd neki megyek utassal az oldal korlátnak, akkor legyen már légyszi egy kis vakond puki, vagy vmi, hogy fain gyerek ez, hogy elenged...,lécci!
Vagy csak én lennék egyedűl aki meg is szokta köszönni a dolgokat...?
Én itt vettem. Telefonon megbeszéltem, elmentem, helyszínen kicseréltem, hazafele már boldogan néztem a mutatót.
Szerintem postát megoldja a srác. http://www.cma-motor.hu/
Hazatértünk a nyaralásból. Reggel óta próbáltam intézni a spirált. Nos, a biker-worldben hétfőn még volt, most már beszállítás alatt... Egy sorstárs megelőzött. Legalább neki mérni fog. Pedig a fogyasztást is most mértem volna a szervíz után, stb. Bah.
Azt mondták, leghamarabb aug. közepén fognak rendelni, de lehet csak aug. vége.
Szóval ahol voltam szervízben a géppel, ők máshonnan rendelik, aztmondák max. 3 hét, de általában 1 hét alatt lemegy a dolog, annyi, hogy drágább kicsit (5400, bár a biker-worldös meg szállítással együtt szintén 4600 körül jönne ki, 800 pézt meg megér ha nem szeptembertől tudom csak, hogy mennyivel haladok), viszont gyári Suzuki.
Na, most ennyi, csak lezongoráztam ezt a dolgot, gondoltam megírom. Este meg felzárkózok a fórum olvasgatásában.
Mintát vinni nem fogok tudni, de szerintem alkatrészrajzzal
is beérik...
Még egy pár kérdés, csak hogy tudjam mire készüljek...
Cserélt már valamelyikőtök vezérműláncot kerekestül ?
Engem főleg az anyag ár érdekelne kb, ha valakinek van ilyen
tapasztalata.
Kicsit kerreg már motorféknél, ha megnyaggatom a láncfeszítőt,
akkor pár kilométerig okés, aztán ismét...
Biker-World (www.biker-world.hu). Vinni kell a mintát. Én égen- földön kerestem két éve tűszelepet, és rajtuk kívül nem találtam sehol. Illetve ez így nem teljesen igaz, sok helyen úszóházastul akarták adni iszonyú pénzekért.
Egy ideje én is nyúzok egy RF-et.
Már elég sok mindent megcsináltam / megcsináltattam rajta,
viszont a hétvégén karbi pucolás közben feltűnt, hogy a tűszelepek
már eléggé ki vannak "ülve". Most, hogy tiszta lett és a szinkront is
belőttem ég és föld, de a manuálban szereplő ábra szerint se (meg
szerintem se) egészségesek már a tűszelepek a karbikban.
Kérdésem, hol juthatok hozzá ilyen tűszelepekhez. 97-es VC-s motor, gyári Mikuni karbikkal. Sajnos típust nem találtam a karbikon,
lehet nem néztem eléggé alaposan.
Ha tudtok segíteni megköszönném !
És bocs, ha valaki nemrég ugyan ezt kérdezte...
Ezen a héten Szombaton / Augusztus 1./
Citadellás felvonulás lesz. Szokásos útvonalon Erzsébet híd,Belváros, Lánc híd útvonalon. Délután 5-kor kezdődik.
Mi megyünk. Ha valakit érdekel, főleg ha még nem volt érdemes eljönni......!
Ramboval megbeszéltétek a részleteket? Hely, Érkezési idő?
Mert elvileg ha minden jól megy megyek én is......
És sikerült gyertyát szerezni, cserélni?
Van valakinek RF 600 as motorja?
TaxisGaben: hát nemtudom, én autósként és motorosként is köszönök, ha valaki nem trohár módon közlekedik. Mivel még nincs elakadás jelző az enyémen (95-ös), így intek egyet bal kézzel (keresztbe, jobbra, amikor elmegyek mellette pl.), szerintem elég egyértelmű és az autós is látja legalább, hogy nem csak hülyegyökérsenkiházi motorosok vannak, akik sávok között szlalomoznak 200al, stb. Nameg az én kis lelkivilágomnak is jót tesz.
600ason ott lámpakapcsoló van, az enyémen gyárilag semmi.
Én a féklámpával szoktam kettőt villantani.
Ma már nem bírtam tovább, meg kellett húznom a bajszát a kicsikének:
Érdi emelkedőn fölfele megkapta az óra szerinti 200-at..., sajnálom, de gond nélkül...
Viszont tegnap melóztam, s a gyorsfolgalmiról lejőve mögém került egy honfitárs, gyönyörű méregzöld RF-jével(annak biztos nincs baja, ugye Imi? ), s szomorúan tapasztaltam, hogy miután spermiumul le mentem szélre, hogy had menjen ő, akkor bizony ezt egy apró kis jobb hüvejkújj mozdolattal(elakadás jelző) SEM tudta honorálni... Lehet hogy mercibe voltam, meg taxi is voltam, de ha már majd neki megyek utassal az oldal korlátnak, akkor legyen már légyszi egy kis vakond puki, vagy vmi, hogy fain gyerek ez, hogy elenged...,lécci!
Vagy csak én lennék egyedűl aki meg is szokta köszönni a dolgokat...?
Mindössze 5 csavar
Mert nem bánnám ha nem kellene lebontani az elejét.
az adatlap berakom.
97-es 400-as VC-s ben ez van:
5 perc alatt legyártják.
Nekem 2 hete csináltak belsőt 2500 Huf.
06-70/2661610
Helyszínen kicserélés ilyen pikk-pakk ment neked?
Szerintem postát megoldja a srác.
http://www.cma-motor.hu/
Jó lenne látni a kábelcsatlakozást is.
Hazatértünk a nyaralásból. Reggel óta próbáltam intézni a spirált. Nos, a biker-worldben hétfőn még volt, most már beszállítás alatt... Egy sorstárs megelőzött. Legalább neki mérni fog. Pedig a fogyasztást is most mértem volna a szervíz után, stb. Bah.
Azt mondták, leghamarabb aug. közepén fognak rendelni, de lehet csak aug. vége.
Szóval ahol voltam szervízben a géppel, ők máshonnan rendelik, aztmondák max. 3 hét, de általában 1 hét alatt lemegy a dolog, annyi, hogy drágább kicsit (5400, bár a biker-worldös meg szállítással együtt szintén 4600 körül jönne ki, 800 pézt meg megér ha nem szeptembertől tudom csak, hogy mennyivel haladok), viszont gyári Suzuki.
Na, most ennyi, csak lezongoráztam ezt a dolgot, gondoltam megírom. Este meg felzárkózok a fórum olvasgatásában.
Mintát vinni nem fogok tudni, de szerintem alkatrészrajzzal
is beérik...
Még egy pár kérdés, csak hogy tudjam mire készüljek...
Cserélt már valamelyikőtök vezérműláncot kerekestül ?
Engem főleg az anyag ár érdekelne kb, ha valakinek van ilyen
tapasztalata.
Kicsit kerreg már motorféknél, ha megnyaggatom a láncfeszítőt,
akkor pár kilométerig okés, aztán ismét...
Üdv!
(Bocs a kép kicsit gyenge minőség mert telefonnal csináltam este.)
mellesleg Shtowee kollegával megyek
Egy ideje én is nyúzok egy RF-et.
Már elég sok mindent megcsináltam / megcsináltattam rajta,
viszont a hétvégén karbi pucolás közben feltűnt, hogy a tűszelepek
már eléggé ki vannak "ülve". Most, hogy tiszta lett és a szinkront is
belőttem ég és föld, de a manuálban szereplő ábra szerint se (meg
szerintem se) egészségesek már a tűszelepek a karbikban.
Kérdésem, hol juthatok hozzá ilyen tűszelepekhez. 97-es VC-s motor, gyári Mikuni karbikkal. Sajnos típust nem találtam a karbikon,
lehet nem néztem eléggé alaposan.
Ha tudtok segíteni megköszönném !
És bocs, ha valaki nemrég ugyan ezt kérdezte...
Köszi !
Ezen a héten Szombaton / Augusztus 1./
Citadellás felvonulás lesz. Szokásos útvonalon Erzsébet híd,Belváros, Lánc híd útvonalon. Délután 5-kor kezdődik.
Mi megyünk. Ha valakit érdekel, főleg ha még nem volt érdemes eljönni......!
majd csörgök! egyéb ohaj sohaj?