Szeretnék már ott tartani, de várom a biztosítót , addig nem abajgatom a Paripát . Több mint valószínű, hogy hozzájuk megyek, és fogok feltenni képeket!
Igen, autóban nagyon elismertek. Üvegszálas műanyagból csinálják az idomokat.
Motorban meg: mi lenne más? Tehát leveszik a mintát az eredetiről és ugyanolyat csinálnak neked. Nem is horribilis áron. Annyi, hogy fényezni kell. Meg én beszéltem velük telefonon a jobb kis kopoltyú miatt, és mondták, hogy ugye amit csinálnak, az ilyen nyers, "szőrös" műanyag, azt még kicsit csiszolgatni kell, de amúgy teljesen olyan, mint az eredeti. Előleg utalása után 3-4 nap alatt készítik el, ha nincs raktáron.
Ha esetleg rendelsz tőlük, rakhatnál fel képet a cuccról, mert én is érdeklődok pár idom iránt, csak most másra ment el a pénz, úgyhogy nekem ez későbbi projekt.
Hát igen!Térjünk vissza akkor a motoros témákra!Shtowee barátomnak és Rambo barátomnak köszönhetően sikerült kiszűrni a hibát!A hiba pedig nem más mint a gyújtás jeladó "szerkezet" ami a motorblokkban van bal oldalon a dekkni alatt!
Én köszönettel tartozok Rambonak is és Shtoweenak is!Rambo is és Shtowee is létezö személy!Én tudom!Láttam öket! Amikor lent voltak nálam,kettőjük közötti feszültségnek nyomát sem láttam!Az,meg hogy Powa ki is valójában,nem nagyon érdekel,mert abban az időben amikor Powa név alatt írogatott valaki,én még nem voltam aktív tag a fórumon.És nem is akarok belefolyni a kettőjük között lévő vitába,csak remélni tudom hogy hamarosan újra jóban lesznek,és újra motoros témák lesznek a fórumon.Nekem semmi bajom velük!Tényleg köszönettel tartozom nekik!
Többet kell nézni brazil szappanoperát, aztán talán könnyebben kigombolyítjuk. mert most én is elvesztettem a fonalat.
Amúgy nem igazán értem mért érdekes mennyire is megy egy 400-as. nem hiszem, hogy bárki végsebességen használna egy motort, vagy ha igen nem sokáig.
Gondolom miután kihirdette, hogy 230-al használja, új nevet kell választania az eladásnál.
Én sem vok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba.
igyekszem az adatlapomra is időt szakítani...
És egyébként az enyémen szakadt el a KM óra spirál, de ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a 3643-mas hsz. második felét!
Olvastad,: skizofrénia!
Majosházáról már rendelt valaki úgyemlékszem.
De mindegy, remélem mihamarabb visszaáll a rend!
Peace!
Igen, autóban nagyon elismertek. Üvegszálas műanyagból csinálják az idomokat.
Motorban meg: mi lenne más? Tehát leveszik a mintát az eredetiről és ugyanolyat csinálnak neked. Nem is horribilis áron. Annyi, hogy fényezni kell. Meg én beszéltem velük telefonon a jobb kis kopoltyú miatt, és mondták, hogy ugye amit csinálnak, az ilyen nyers, "szőrös" műanyag, azt még kicsit csiszolgatni kell, de amúgy teljesen olyan, mint az eredeti. Előleg utalása után 3-4 nap alatt készítik el, ha nincs raktáron.
Ha esetleg rendelsz tőlük, rakhatnál fel képet a cuccról, mert én is érdeklődok pár idom iránt, csak most másra ment el a pénz, úgyhogy nekem ez későbbi projekt.
Majosházán egy autó-motor műanyagos (bontó).
A neten elég jónak tűnik, sok Mocihoz gyárt le idomot....
Hallottatok már róla?
Amúgy nem igazán értem mért érdekes mennyire is megy egy 400-as. nem hiszem, hogy bárki végsebességen használna egy motort, vagy ha igen nem sokáig.
Gondolom miután kihirdette, hogy 230-al használja, új nevet kell választania az eladásnál.
bikerman: és tényleg, nálad tuti többen voltak?