a vasárnap nekem is jó lenne!nagyon megköszönném!meg ha jössz majd hozhatnál gyertyakulcsot is mert az ényémet nem találom 3 napja!elötte akkor majd csörögj!kössz!
nem tudom én csak a dugasz végződéseket néztem,és az bizony azonos volt sőt kivolt irva hogy ez kawasaki zx (talán 10 hez volt irva)...esetleg elvitték nem tom,de holnap majd megnézem az is lehet átkeveredtem 1 másik oldalra és ugy vettem észrehogy jéé ugyanaz az elektronika...de szerintem BURMI-n volt
igen ez kellene neked de vasárnap kiderül,egy RF es barátommal vasárnap leugrunk 9 óra felé indulnánk...de majd felhivlak előtte.. azt hiszem 25000 ft ha jól emlékxem
Valaki tud esetleg kuplung bowden RF hez?van 1 olyan érzésem hogy elfogszakadni
igen biztos jól döntöttél nekem is ezvan benne!
Nekem megérte azt a 900ft os eltérést!ha egyszer jobb akkor miért ne :)
amugy a 230 as végsebesség érdekes számomra is...nem tehtek rolla hogy hátszél volt meg tovább ment a mutató
Hétvégén majd megnézem mit tudok kihozni belőle... és rögzitem kamerával is... remélem betudok majd bujni a plexi mögé
Sajnos nem én voltam. Idén nem nagyon tudtam vele menni mert eléggé nehezen indul és nem akartam kínzom se a motor se magamat. Gondoltam majd elviszem szerelőhöz, de arra most nincs keret idén.
Viszont ez a gyertyatéma megér egy misét. Lehet összesen csak ennyi a baja. Mindenesetre a héten remélem összejön és akkor jelzem mi lett az eredmény. Amúgy a CR8EIX melett döntöttem, remélem jól!
Köszi a hozzászólásokat!
Nagyon király a festése
A céges családi napra jössz?