Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Polgárdiról lecsúsztál, de lesz még buli idén nyáron!
http://www.wild.hu/usr_esemeny...
A 100km NEM a max táv amit hajlandó vagyok legyűrni
Az a baj hogy hozzád kb olyan 130km re esik Polgárdi...
ott sem lenne rossz találkozni..De én még a balcsit sem hagynám ki a buliból...mármint körbe motorozni,megállni valahol enni egyet fürdeni,hülyülni,megint egyet motorozni,aztán este felé go mindenki haza
mopst várom éppen a GP-t kiváncsi leszek milesz ha én is végre szurkolók TALMÁNAK

Amúgy birom a srácot,remélem belejön az idén és jövőre meg az első 3 ban benne lesz
11 körrel a vége elött eső miatt piros zászló Doningtonban a 125ös futamon.
Ja' most
31-ei hétvégén!
2 óra motorozás.
most hétvégén trike találkozón leszek Rédén, jövő hétvége bár éjszakázás után de megoldható, 15-ein szombatin meló sőt 21-22.én is
Elmotorozni 100 km-t nem probléma csak HOVA?
Gyertek, gyertek!
Huh 216 km re lax tőllem

egy fél tank elmegy mire kb elérnél székesfehérvárra....Hát nem tom lehet az lenne a legjobb ha mondjuk valaki közel esik székesfehárvárhoz ott lenne 1 tali akimeg nem pl Imitrikes arra felé mennénk...vagy útközben találkoznánk....
Amugy akár lehene egy Csongrád,dobogókő,Visegrád,stb -s útvonal mit gondoltok?
Igen énis valami ilyesmire gondoltam...

hát nem tom 8-9? személyszerint 15-16 lenne a jó elismondom miért...
Ugyanis elég sokan 10 felé kapnak fizetést,és szerintem hó végére nem sok embernek marad cash a zsebébe...

Szerintem 15.-e lenne a legalkalmassabb,egy egésznapos túra.pl Én személyszerint Érd-ről megyek,ha Bikermannak jó a gépe akkor találkoznák vele pl Agárdon mivel nem messze lakik onnan.

Utánna pedig szépen haladnánk,és össze szednénk az embereket.Hamár 4-5 en jövünk már az is valami.
Velence kinek esik közel pl Agárd....

Vagy szabadstrand,És ha valakinek van 1 jó ötlete merre lehetne menni ossza megvelünk
És azt sem lenne rossz tudni kinek lenne alkalmas a 15-16 vagy a 8-9!
Egy hétvégi túrára én is beneveznék. Legalább meggusztálom a ti röfiteket is. Már csak azt kell kitalálni, hogy merre mennyünk mivel sztem eléggé szétszórva vagyunk az országban. Nekem aug 8-9 lenne jó. Ha valakinek ez az idő megfelel írjon és akkor megdumálunk valami kis összeruccanást. Akár egy esti szalonnázással is lehet zárni a napot.
jaja ezért is mondtam Bikerman nek is hogy leugrom hozzá a hétvégén..megvettem a lánc szettet is hogy gyorsba fellesz rakva és minden okés lesz.erre a relé megadta magát...

szóval gondok gondok...hát akkor max 1 napos túra szerintem az mindenkinek belefér legalábbis remélem
lottó 5 ös ez jó :)

rendben ugyis olvasni fogod hamegnem majd felhivlak és szolok
Szerintem mindenki töltse ki az adatlapját tisztességesen!
Ott a helye az adatoknak.
Elektronikát múltkor a burmi oldalán láttam ha minden igaz
DE elötte tesztelni kéne a régit nehogy pova esete a fesszabályozóval történet legyen
Bikerman79----Fejér megye----Zámoly
én benne lennék egy RF túrában szivesen,de egyenlöre sajnos nem jó a gépem.A másik akadálya a dolognak hogy hihetetlenül teli vagyok programmal-többnyire munka -.A harmadik probléma hogy itt a válság a nyakunkon,és ennek köszönhetöen anyagilag kicsit offon vagyok.De ha lesz túra,jelezzétek itt a forumon,azt ha minden okés lesz (pl.üzemképes vas,szabadnap,lottó ötös,jó idő)akkor megyek veletek!
hmm..nyaralás...de jó lenne de nincs most rá időm...
Most rengeteg a fusi meló és egyszerüen nem megy..
remélem azért most augusztusban eltudok ugrani legalább 1 hétvégére valahova.

Tényleg,nincs kedvetek egy közös RF túrához?Megbeszélnénk 1 idő pontot,akár lehetne sátorozásal is egybe kötni.vagy tudom is én...
Állandóan az utakon GSR-es csapatokat, choopereseket,meg kawásokat láttok de meg sok sok szunyog(2t)ot!Ők bezzeg mennek túrázni beválalják egy RS el meg a sok kis 125ccm el!
A kérdés adott kinek lenne kedve menni 1 et túrázni,akár 1 naposat,akár több naposat!

Amúgy ki merre felé lakik? csak azért kérdem mert ha valaki Bikerman vagy Letsgo közelében lakik,az átugorhatna segiteni nekik egy gyors elektronika cserére és akkor már ők is tudnának jönni.
Bikerman a Burmiéknál néztem hátha van gyujtás elektronika de az nincs ha megbizonyosodtunk rólla hogy az kell akkor jobb ha keresgélsz..és persze Letsgo is...
Imitrikes ha esetleg te tudsz akkor pls linkelj köszi

Javaslatokat várok :)

Viszont én meg a Burmiéknál megtaláltam ami nekem kell,sajna az egész kábelköteget csak egyben adja,10 000 Ft Kénytelen leszek megvenni és remélni hogy jó
Valahogy már nem bizom a használt cuccokban

Szóval akkor várom az ötleteket
Nyaralás, mozgalmas. Átvoltam boglárra a FULL GAS -hoz, és ott láttam 1 RGV250 gammát LUCKY STRIKE fényezéssel.
Mesés darab
Az RF még mindíg ott van amit 2006-ban kihagytam.
hát igen ez jogos

na mind1 majd szerválok 1 et :)

amugy jó hogy ujra itt vagy
milyen volt a nyaralás?
Most nem azé' de ezt még povának is mondtam annakidelyén,
de látom csak mikor már kifexik teljesen kerül cserére.
Szép a videó.
Kamerarögtítésről képet rakjál légyszi föl.
Véégre vége a nyaralásnak!
Pont ma voltunk Füzfőn bobozni egyet.
1 óra sorbanállás,1 perc élvezet. Megéri ez nekem? Maradt is 4 csúszásom.
Valamikor azé lecsúszom, csak heverjem ki a hetet.
Lesétáltam beindítottam, hallgattam 2 percig és kipihentnek éreztem magam .
hát igen :)
Thanks!
Majd javítok még rajta azért, van mit.
jó lett az első onboardod :D kaptál rá egy hatalmas 5 öst :)
Megkésve bár, de törve nem: http://sportmotor.hu/motoros_v...

Sajna eléggé remeg a kamera és a minőségen is sokat rontott az oldal, de egynek talán elmegy.