A mai nagy kérdés:
Már ugyan mit csinál az ember, ha jobb első féktárcsája megbetegedett(lötyög egy kicsit a fékező része)?
Eddigi tippek:
-vegyél újjat;
-tegyél a szegecsekhez csapágygolyót, s satuzz...;
-az összefogó szegecseket kell lecserélni;
Ki mit mond? Melyiket tanácsos választani?
Szívem szerint újjat vennék, de olyan szuper állapotban van még(alig van válla), hogy inkább ezt szervíroznám meg...
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy szeretnék biztosítást kötni online, de mindenáron kéri a forgalmi keltét, meg számát. Elvileg ugye én fogok átírásnál új forgalmit kapni, akkor ez hogyan lehetséges? Vagy ez nem számít a biztosításnál?
Hali mindenkinek!
Kéne egy kis segítség a gyertya pipák sorrendjében! Ugyan is ahogy néztem lehet az idióta szerelője összecserélte a régi tulajnál!
Ebben kellene egy pontos le írás nekem mert ki kéne próbálnom! Nagyon hurutus szegény! De jönnek már hozzá az új gyertyák...
Na köszi a válaszokat előre is!
Hátul nekem is Pilot Road van, nekem is tetszik, bár nincs összehasonlítási alapom, meg pályázni se voltam még, és a döntögetés se az erősségem (még) :D de úgy egyébként jó :)
Köszi!
Én most Michelin Pilot Road-ot használok, csak ajánlani tudom, csak éppen most nem találok olyat. Ezt váltotta a Road 2, de most nincs 40-60 ezrem egy új gumira...
Okés,de akkor ugy beszéljük meg hogy Nekem el kell 7 végén hoznom,mert 7 köznap ninics rá időm...van még jó állapotban lévő első-hátsó lánckerekem,irányjelző szett ami karbon kinézetű,ha érdekel....
Pff...az a baj hogy karcagi vagyok így otthon van mivel nállam a panelban nem fér. Jövő 7-en nem jön az ismerősöd mert akkor értemegyek és oda tudom adni Neki.?
Pénteken cseréltem lenullázott BT56-ost BT021-re. Az biztos hogy ég és föld, de máshoz nem tudom mérni.
ja és nem vagyok egy kormányvégkoptató.
A gumis azt mondta, hogy a 020-ast már nem gyártják, tehát esetleg több éves darabok is lehetnek készleten (neki nem volt).
Sziasztok.Nem tud valaki olyan szervízt vagy céget akik jó áron javítanak lengéscsillapítót.Sajnos a központi rugóban kezd meghalni és emiatt én nem akarok meghalni
Márkaszervíz raktárat felhívni, alvázszámot bediktálni és megmondják a színkódot. Tel.szám:424-06-41.