Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek még színkód problémája lenne:
Márkaszervíz raktárat felhívni, alvázszámot bediktálni és megmondják a színkódot. Tel.szám:424-06-41.
Kisrigó!Nállam van Debrecenben az emelő,ha bent van az ismerősöd odaadom neki...majd firkálj ...
Hello Mindenkinek!

A mai nagy kérdés:
Már ugyan mit csinál az ember, ha jobb első féktárcsája megbetegedett(lötyög egy kicsit a fékező része)?
Eddigi tippek:
-vegyél újjat;
-tegyél a szegecsekhez csapágygolyót, s satuzz...;
-az összefogó szegecseket kell lecserélni;
Ki mit mond? Melyiket tanácsos választani?
Szívem szerint újjat vennék, de olyan szuper állapotban van még(alig van válla), hogy inkább ezt szervíroznám meg...
97-es RF 900-nál találod...
Gondolom nem változtattak rajta.
Ha mégis, próbáld ezt:
http://www.cyclecolor.com/id31...
Hali!

Nekem is pont kell, ezt találtam elsőre:

http://www.colorrite.com/matri...
Sziasztok

94-es évjáratú bordó - majdnem piros - RF-hez szeretnék kinyomozni egy színkódot, ha valaki tudja legyen szíves ne tartsa magában

köszönöm
koszonom szepen
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy szeretnék biztosítást kötni online, de mindenáron kéri a forgalmi keltét, meg számát. Elvileg ugye én fogok átírásnál új forgalmit kapni, akkor ez hogyan lehetséges? Vagy ez nem számít a biztosításnál?
Valakinek van ötlete, hogy Budapest környékén hova lenne érdemes elmotorozni ma este? Ami szép és lehet is valamit csinálni, pl vacsorázni. Kettesben.
Hali mindenkinek!
Kéne egy kis segítség a gyertya pipák sorrendjében! Ugyan is ahogy néztem lehet az idióta szerelője összecserélte a régi tulajnál!
Ebben kellene egy pontos le írás nekem mert ki kéne próbálnom! Nagyon hurutus szegény! De jönnek már hozzá az új gyertyák...
Na köszi a válaszokat előre is!
ha esetleg valakit érdekelne....
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Hátul nekem is Pilot Road van, nekem is tetszik, bár nincs összehasonlítási alapom, meg pályázni se voltam még, és a döntögetés se az erősségem (még) :D de úgy egyébként jó :)
Köszi!
Én most Michelin Pilot Road-ot használok, csak ajánlani tudom, csak éppen most nem találok olyat. Ezt váltotta a Road 2, de most nincs 40-60 ezrem egy új gumira...
Úgy tudom a 21-es pont a 20-ast váltotta.
Yamaha fehér Pilisborosjenő kérdezz rájuk nekem is őket ajánlották anno!
ment a levél a megadott címre képpel együtt s árral
Okés,de akkor ugy beszéljük meg hogy Nekem el kell 7 végén hoznom,mert 7 köznap ninics rá időm...van még jó állapotban lévő első-hátsó lánckerekem,irányjelző szett ami karbon kinézetű,ha érdekel....
Fog menni jövő héten is, majd akkor beszélünk még!
Pff...az a baj hogy karcagi vagyok így otthon van mivel nállam a panelban nem fér. Jövő 7-en nem jön az ismerősöd mert akkor értemegyek és oda tudom adni Neki.?
csákány küldj képet a kidörrentőröl na meg egy irányárat is :D köszi...... melis37@freemail.hu
Pénteken cseréltem lenullázott BT56-ost BT021-re. Az biztos hogy ég és föld, de máshoz nem tudom mérni.
ja és nem vagyok egy kormányvégkoptató.
A gumis azt mondta, hogy a 020-ast már nem gyártják, tehát esetleg több éves darabok is lehetnek készleten (neki nem volt).
Sziasztok.Nem tud valaki olyan szervízt vagy céget akik jó áron javítanak lengéscsillapítót.Sajnos a központi rugóban kezd meghalni és emiatt én nem akarok meghalni
Van ismerős, aki épp Debrecenben van! Ha holnap valamikor a Fórum környékén átvehetné, akkor kellene!
baller,én dunlop d208 at használok évek óta nekem eddig bevállt de max 6000 t megyek el vele és utánna kuka