900-as tulajdonosok nyilatkozzatok!
Kinek milyen HÁTSÓ gumija van és mik a tapasztalatok?
PL. Bridgestone Battlax BT20? Jó az olyan? Vegyek én olyat?
(AVON AV 50 SP-m volt, de bedarálta a gép kb. egy év alatt)
Nahh voltam postán.Mivel Neked kell a cucc így csak ugy kéna hogy Te fizesd a post.kölcs.-t.Azt mondták hogy kb 3000-3500-ba fog fájni költség...Kicsit vastagabban fog a ceruza mint a neten van. Úgyhogy jó mélyen aludjál..
Az első fejezet alapján mint endurós (is) vérigsértődtem, és hülyeségnek nyilvánítottam a cikket.
Az tény hogy vannak belsővel megáldott küllős kerekek és a kőnnyűfém kerekek amikre belső nélkül kerül a gumi. Az első esetében akár én is, mintahogy viszek magammal szerszámot és belsőt, mert a sallerozásban nem hiszek.
A második már más, mert ott ugye nagy nyomás mellett kell megfelelő mennyiségű levegő ahhoz, hogy a felninek nyomodjon a gumiperem.
Nem reklám, mert sose kelljen, de van pesten egy általunk Gumis Tibinek hívott srác aki odamegy ahol defektet kaptál és ott helyben javít! Motorral! 06209534633
Én azt vettem észre, hogy ha el merem engedni a kormányt akkkor beszitál. Először úgy gondoltam a málha miatt, mert hátra esik a súly. Aztán cseréltek kormánycsapágyat, teleszkószimeringet, és meg voltam győződve hogy átb.....k, mert nincs változás. És akkor most cseréltem gumit és egycsapásra elmúlt.
Erre sajnos nem tudok válaszolni és tudom, hogy nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, de lenne még kérdésem!:)
Szóval az első gumimon minden minta 'kagylós'. Olvastam futómű hiba okozta kagylósodásról, de az csak bizonyos helyeken jelentkezik tudtommal, nem az egész gumin. Nekem az egész olyan. Létezik, hogy ilyen a gumi mintája?
Semmit nem kell faragni,csak alátolni és kész... Persze aludjál rá egyet nyugodtan,Én is elmegyek azért egy postára megérdeklődöm hogy van ez pontosan.
postai utánvéttel el tudom küldeni,de az lehet egy vagyon.Ha Neked is jó.Nameg egy akkora doboz is kéne... De meguldjuk ha komolyan érdekel...lehetetlen nincs csak tehetetlen...
Hétfőn az új gumikról lekoptattam a formaleválasztót. Azt mondták 60 km óvatosan míg le nem kopik. De akkor most menjek 60-t egyenesen, és 60-60-t mindkét oldalra fülig döntve?
900-as tulajdonosok nyilatkozzatok!
Kinek milyen HÁTSÓ gumija van és mik a tapasztalatok?
PL. Bridgestone Battlax BT20? Jó az olyan? Vegyek én olyat?
(AVON AV 50 SP-m volt, de bedarálta a gép kb. egy év alatt)