Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem itt kapsz hozzá!
http://www.sugomotor.hu/alksuz...
Képen van sok fel kell hívni vagy e-mailt írni! Nem rég volt nekik bontva egy 600 FR arról szerintem meg van nekik!
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! A mai nap folyamán elcsúsztam RF400-as gépemmel, és eltört a bal oldali lábtartó konzol. Ha valakinek van eladó vagy tud infót adni, hogy hol tudnék a leggyorsabban beszerezni egy lábtartót konzollal együtt kérem írjon a palika86@citromail.hu címre!

Köszönöm! Petyo
Bocs ki maradta link!
Elérhetőségeik.
http://www.auto-tuning.hu/
Idomok egész olcson!
http://www.auto-tuning.hu/kepe...
Elérhetős
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Le kéne hamar műszakiztatnom a gépemet de sehol nem kapok hozzá hátsó fék tárcsát...
Valaki nem tudna olyan helyet ahol azonnal meg lehetne venni?
Suzuki RF 400 VC 1998-as
Vagy olyan típust amit Európában is forgalmaztak és csont ugyan ilyen a tárcsája?
Köszi előre mindenkinek
Helló!
Nekem egy képet meg árad dobhatnál róla!
garamkalaci@gmail.com
Sziasztok! Tudom ez nem a társkereső topic, de kéne egy két RF cucc, mert hozzám került egy.

96' RF900

- Baloldali lábtartó konzol, lábtartó, rudazat
- Két belső idom J.+B. mi a műszerfalat öleli körbe
- Baloldali "testarosa" csíkos idomok az oldalidomba
- Hátsó lámpa!

Ha valaki tud segíteni, vagy neki elfekvőben (természetesen eladásra) kérem jelezze!
Köszönöm!

20/3745144 Indy
Én egyszer voltam tavaly májusban. Addig komoly ellenérzéseim voltak a dologgal kapcsolatban, mert a híreket hallgatva az ember sok mindent elhisz: egy rakás hülyegyerek hősködik stb.
Tulajdonképpen a történet nagyban hasonlít egy motorostalálkozó felvonulására, csakhát Budapesten 2 hídon és egy alagúton át. És nem egy nagyobb falu vagy kisebb város polgárai ülnek ki a kapu elé a sok "állatot" nézni hanem Budapeest lakóinak és turisták ezrei.
Szerintem közelebb hozza a motorosokat a néphez.
A tempóról pedig annyit, hogy igaz a végén voltunk a csapatnak, hogy az ön és közveszélyesek ne keveredhessenek közénk, de néha 80-90-t is mentünk, egy rendőrautóval a seggünkben.
Igaz egyszer egy merdzsóstaxis be akart jönni közénk de a rend őre úgy letülkölte, hogy én is kishíján leugrottam a motorról ijedtemben
Tényleg jól hangzik, bár a több 1000 motor annyira nem vonz, mert annak a fele csak állás... :)
Minden hónap első szombatján Citadellán gyülekező 17:00 előtt, több ezer motor! 17:00-kor indulás, rendőri kíséret, valamint biztosítás, tehát elzárt forgalom, végig a városon, aztán mindig más célállomás! Most Velencére mentek. Nem kötelező végig menni. Hatalmas élmény, ajánlom, hogy a következőn legyél ott!:)
Sziasztok van egy eladó EGRUS sportdobom tavaly agusztusban csinálttam RF hez! Képet ha érdekel tudok küldeni róla!
őőő tessék? azmiaz?
Valaki volt tegnap lezúduláson?
Aszittem már csak én vagyok ilyen benzinpocsékoló... Nekem olyan 7, de inkább 8 szokott fogyni a 600-assal. Nem nagyon bánom. Ha jól emlékszem Karotta mondta egyszer vagy a Belsőség blogon vagy a sajátján, hogy kevés szórakoztatóbb módja van a kimerülőfélben lévő fosszilis tüzelőanyagok pusztításának.

Van valakinek összehasonlító adat 600-asról?
Am az enyém 9l-t eszik.
80.000km-en túlvan.Kompresszió közel gyári érték.
Apróbb gondokat leszámítva hibátlan(karbiszinkron,pici olajfogyi)
Igaz nyélen járok vele.De sose cserélném le egy seggrakétáért.
De úgy menne, csak akkor 180+ÁFA lett volna, így meg kb 100.
Mindazonáltal az Africara vettem aludobozokat, mert ugye az a menő, de nem ám a Turatechnél, hanem valami bort áruló embertől.
A doboz egyébként jobb mint a gyári csak nem zárható, nem felzárható, mert nekem azon ugye van hátsó bukócső amire fel kell majd applikálni, de a szanaszét kalimpáló lakatok!?
Áááá, magyarul te sem úgy vetted, hogy mondtad suzuki rf, és már adták is...! Hmmm... A nagy gond az, hogy több időbe tart a keresgetés, meg a macera vele, mint hogy meghajlítom laposvasat, kifurkálom, ahol kell, lealapozom, színrefújkálás, aztán hoppá túra...doboz.
Mind1, de azért köszi a választ...
Én a dobozrendszert a Vaterán lőttem valami naked bikeról, ha jól emlékszem 85k-ért.
Aztán rájöttem hogy én azt aztán nem tudom ráfabrikálni a RF-re, mert hát annak a segge kb 30 cm-el szélesebb, mint a donoré volt .
és akkor megkerestem az interneten, hogy ki árulja a Nonfangot, és előadtam, hogy dobozom van, de tartóm nincs. Szerencsémre aki a telefont felvette értett is hozzá, így az egyéb hülyeségek nélkül kiválasztotta a két főtartóvasat, plusz a oldaldoboztartó illesztő bigyóit, amikhez csomagolva voltak a csavarok is.
És ezek voltak készleten is nekik
Gyakorlatilag némi legózással felcuppantak, mert minden odaesett ahova kell.
A régiről leszedni a szükséges elemeket tovább tartott, mint az egészet felszerelni.
Köszi!

Egyébként bontóban egy Deákot kérnek a kettőért...
Kedves Emu!
Roppant igazat adok neked, mind valaki felültetésében hátsó ülésre, mind "desingre"!
No, viszont már nem kicsit megnéztem a fényképeken a vasat, s csakugyan van neked rajta ilyen tartó dolog oldalra is, meg hátra is!
Ha már említetted az utópiát, kérlek engedd meg nekem is, hogy át tudjam élni én is ezt a nagyszerű érzést, légyszi!(Cím,telefonszám, ahol vetted, vagy rendelted a rendszert, illetve a dobozokat) Mert hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem nagyon lehet ám hozzá kapni! Hacsak nem hajlítod meg a teret, meg a két lapos vasat, oszt fúrod rá a konzolt!
Előre is köszönet, mint az én, mint drága asszonyom nevében, aki egyáltalán nem szokta elhozni a fél házat 2 napos túrára, plusz 6 melltartó!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (el kell vállni...:) )
Köszi!
Na így már vili.

Egyébént igen, mondták a ZZR tulajok is, hogy a ZZR egy kicsit sportosabb, az RF meg inkább túrásabb karakterű. Ennek ellenére azért van pár ember, aki rendesen, túrázásra használja a kis ZZR-t is (mert 400-asban gondolkozok jelenleg).

És a 400-as kategóriában is hasonló a helyzet: közel azonos teljesítmény, azonos tömeg, kb. minden. Ezért is próbáltam rájönni tulajoktól valamilyen - a sorok között nem kiolvasható - extra tulajdonságra, előnyre-hátrányra.
illetve RöFis
A profilodban a malacos :D
Ennyi ember már a pecsenyénél letudja az egész röfit