Sziasztok RF-esek!
Van valakinek megbízható fényező kapcsolata Budapesten? Aki normális munkát végez, reális áron, bla-bla-bla... szóval akihez ti is elvinnétek a saját lovatokat. A fejidomot és az oldalidomokat szeretném fényeztetni.
Nekem a jobb felső hiányzott (valami tetű kilopta a házunk előtt, míg ebédeltem), de már nem. Szóval nem én vagyok.
Azért a 400 kmedre irígy vagyok. Én itthon pusztítottam a 100-as papírzsepi csomagokat és ábrándoztam...
Sziasztok!Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!Valaki nem tud nekem segíteni 400 rf.kihajtás tengely csapágy tű görgőt bontottan vagy valamilyen módon jó árban!Előre is nagyon köszönöm a segítséget! Deák Andrea
Ez nem ismerkedés, én ilyen lájtosan motorozok (egyébként tényleg)
Szép a Pannónia!
Errefelé - Mohács - nagyon kikoptak már sajnos az öregebb gépek, pedig pár éve még jópáran restaurálgatták őket. Szépek voltak az biztos
Az RF találkozó engem is érdekelne Mondjuk szegény igencsak ütött kopott állapotban van de talán nem ez a lényeg. Egyszer ha lesz rá időm úgyis fel lesz újítva
Hali!
Nemrég vettem én is egy RF-et, 400ast, '96-osat. A km-órám nem működik mert lent a keréknél, az érzékelő forgórészről, a "fogaskerékről" elkoptak a kapaszkodók. Akinek már féldigit műszerfalas van, megtudná mérni mekkora az alkatrész széltében, hosszában, mindenhonnan? az érzékelőből ki lehet venni ezt a kis valamit. Bontót már kérdeztem, egyelőre nem mondtak semmit, alvázszámot kértek. Vagy rendelési kód is jó lenne.. de én csak a spiráloshoz találtam, ehhez nem. Ha nem tudom beszerezni legyártatom, csak a méretek kellenek, külső-belső átmérő, fogak távolsága, mérete, stb.
Thx.
Köszi a válaszokat! Asszem h egyenlőre még nem nyúlok semmihez eddig még mindig elindult remélem h így is marad Ha mégse akkor legalább tudom h mihez kell nyúlni
Az enyém is ezt játssza.
Vagyis hidegen egyből beRöFfen, melegen jóval nehezebben hajtja az önindító, de azért gond nélkül elindul.
Két éve így van ez. . igaz ha egyszer elindítom akkor nem az utca végéig megyünk
Gondolom és nem tudom, hogy az összesürített anyag mire kihűl eltávozik, ezért az önindítónak van lehetősége lendületet venni, és rendesen megforgatni a motort.
Az álmoskönyv szerint ez közeledő aksicsere.
Sziasztok!
Érdekes dologra lettem figyelmes a napokban. A motorom pöccre indul az önindító nagyon szépen forgatja a főtengelyt, de csak hidegen. Ha bemelegszik a gép leállítom és újra indítom az önindító csak erőlködik alig akar forogni. Valami ötlet h mitől lehet ez?
A fordulatszámmérőnek önálló jeladója van, 2x2 hengerre való. Hol mértél jelet és hány voltot ? A műszerfal csatlakozásánál ki lehet mérni, hogy gázadásnak megfelelően változik e a feszültség. Ha igen, akkor a müszer hibás, néhány helyen vállalják a javitását. A jeladó már kicsit nehezebb kérdés.
http://rockerek.hu/zenekarok/B...
ŐK is ott lesznek!