Köszönöm, már meg is jöttek a cuccok, meg a rendszámot is elhoztam ma.
Pechemre a lánckerék amit rendeltem - 16-os - nem lett jó
Bár nagyon nem értem, hogy miért... A láncszettem közel új, van most itthon két darab 5-ös osztású új lánckerekem (egy 520-as és egy 530-as) és egyik sem passzol bele úgy ahogy kéne.
A láncon sűrűbben vannak a csapok mint ahogy a lánckerékhez kéne, tehát még láncnyúlás sem lehetséges.
Most hajtépés van...
Kezd összeállni a gépem...hamarosan jönnek a képek róla
Darabokban szép lett a festés, az összkép meg majd kiderül!
Bár még "apró" problémákkal küzdök:
- az idén már többször járt, simán indult...most megmakacsolta magát (gyertyákat kiégettem)
- kotyog az bal első tárcsám...van ötletetek, hogy mi lehet a gond?Esetleg az lehet, hogy eddig ez a jobb oldalon volt?mert ugye oldaljelzés nincs a tárcsán!)
Háááát igen,muszály ha kell a kess és el kell adni,de elhiheted még így sem ég nállam a vonal egész nap.De mivel itt a jóidő egyre jobban kezdek megtorpanni hogy tényleg eladjam-e.
Sziasztok!ha valakit érdekel vagy tud érdeklődőt akkor van egy ELADÓ 400-AS VASAM.Bár fájó szívvel válok meg tölle de kell a "ZS". A moci megtekinthetö Karcagon,de ha valakit Debrecenben vagy környékén érdekel akkor el tom hozni mert itt lakok ...már...Többit priviben: dada07es@freemail.hu vagy 20/4572488
köszi szépen, elraktam magamnak!
Ez igen, én nagyon még nem járkáltam vele, mert még nem volt számomra olyan idő amikor tudtam volna tekerni, amikor jó idő volt akkor meg melóztam , no de nemsokára eljön a jóidő!
Kicsit rég látogattam a fórumba , úgy látom szerencsére gyűlnek a hozzászólások :) .
Megtudná valaki mondani , hogy a 400-as paripárn elől és hátul hány fogas lánckerék van illetve pontosan milyen méretű lánc kell rá ?
Egyenlőre csak alkalmanként vestem elő, de ezt elkezdtem Újév napján!
Manualok az RF600 és a GSF400 van hozzá. http://alpha-sports.com/suzuki...
pl. innen tudod leszedni.
Megnéztem a leömlőket mindegyik melegedett rendesen szóval úgy tűnik h megy mind a 4 henger. amikor még tök hideg volt a motor akkor még szép hangja van és ahogy melegszik egyre szarabb lesz. Mindenesetre kitakarítom a gyertyákat vmelyik nap majd meglátom utána hátha jobb lesz
Az igen, én csak most szombaton hoztam elő egy "nagyobb" gurulásra, de nagyon el szoktam tőle! Csak nem minden napi használatban van?
nincsen neked hozzá "repair manuallod"?
1-2 hengered elment nyaralni meló helyett. :) Tapogasd meg a leömlőket óvatosan, amelyik nem forró, az a hunyó. Amúgy ez RF betegség, megoldás: gyertyatakarítás. :)
köszi, igen tudom. már vettem tőle betéteket... de az idomokat megpróbálom nem után gyártottból megszerezni...
kaptam ígéretet bontókból, csak várni kell rá, ezért próbálkoztam
régen jártam erre, szeretnék kérni pár tippet mit hol szerezhetnék be:
- egy pár lábtartógumi
- egy pár index (rövid szárú első, valami egyszerű kultúrált kinézetű)
- 16-os első lánckerék
Pesten lenne a jó onnan el tudnám hozatni valamelyik ismerőssel, de ha valaki tud egy jó netes webáruházat ahonnan érdemes rendelnem az is tökéletes.
Meg még mindig nem találtam 900-as kapaszkodót de lassan csak lesz már valahol...
Következő hétvégén már lesz rendszám a gépen, addig van pár estém hogy összerakosgassam
Az is lehet először tavaly szezon végén jött elő amikor lehűlt az idő(5-10°C) de akkor már nem akartam szerízbe vinni mert kicsit meg voltam szorulva de most megnézetem tuti mert így nem az igazi. Remélem h nem komolyabb a baj
Sziasztok!
Kivittem ma a gépet egy körre. De olyan hangja van hogy rossz volt hallgatni . Szerintem a gyújtást kéne rajta beállítani mert olyan volt mintha rosszkor kapna szikrát. De azért jó volt kicsit felülni rá.
Szia!
Elvileg Majosházán lehet kapni idomokat az RF-hez. Nem olcsó az tuti de azt írják h jó minőség meg kell nézni én nem tudok róla nyilatkozni. Még nem vettem onnan semmit. http://www.auto-tuning.hu/kepe... Szerintem érdemes megnézni.
Pechemre a lánckerék amit rendeltem - 16-os - nem lett jó
Bár nagyon nem értem, hogy miért... A láncszettem közel új, van most itthon két darab 5-ös osztású új lánckerekem (egy 520-as és egy 530-as) és egyik sem passzol bele úgy ahogy kéne.
A láncon sűrűbben vannak a csapok mint ahogy a lánckerékhez kéne, tehát még láncnyúlás sem lehetséges.
Most hajtépés van...