Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben igazad van4 De a motor jó állapotban kompresszió és végnyomás is a gyári értéken van!
Rengeteg problémamentes motort árulnak!
A leszabályozás nem véletlen van a motorokban. Ki tudja hányszor pöröghetett már 15000RPM környékére v. a-fölé?!
Én inkább kihagynám!
Ezen én is csodálkoztam
De elektronikusan veszi le a jelet és ha minden igaz.. akkor lehet hogy van köze egymáshoz...
Szerintem a 2 dolognak nincs köze egymáshoz...
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nem sokára meg lesz a motorom! 1999 Suzuki Rf 400-as és az a gondom vele ami a kérdés is hogy igaz e?
Az elektronikája ki van cserélve egy olyanra miben nincs benne a leszabályzás... Ezzel még nincs akkor a gond egészen odáig hogy szervizes azt mondta, hogy emiatt nem megy a fordszám mérője?
Ez igaz e és ha igen az elektronika cserén kívül van e más megoldás?
Esetleg olyan info hogy honnan tudnék olcsón ilyet szerezni?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
A feszültséget feloldottad köszi mindannyiunk nevében Az a lényeg h mindenkinek jól menjen a gépe tökmindegy h mi van benne.
Respect! Eszemben sem volt beszólni, gondoltam oldom a feszkót.
Meg amúgy is viva Actevo !
Jólvanna! Nemkell beszólni Mindenki tévedhet még én is De lényeg ami lényeg feketedik rendesen úgy h nem eszi egyáltalán.
A rózsaszín Actevo nem is lesz sárga, hacsak nem keversz bele pl. mézet. Az meg ugye... növeli a viszkozitást
Nekem is Castrol Actevo 4T 10W-40 van benne. Ezt ajánlotta az előző tulaj ezt tettem bele. Nem eszi egyáltalán viszont a színe az arany sárgától nagyon mesze van . Egyébként szerintem sokmindentől függ h kinek mennyire feketedik az olaj nem biztos h csak az olajon múlik.
A történet onnan jön, hogy valamelyik motoros újságban volt egy cikk hihetetlen futásteljesítményű motorokról. abban az egyik BMW-s ember a több százezer km-t azzal indokolta, hogy ő akkor cseréli le az olajat amikor még sárga.
Egyébként az olaj szerintem az égéstérből átlopakodó korom miatt feketedik, de mérget azért nem vennék rá.
minden olaj feketén fog lejönni a kuplung kopása miatt
szerintem
Nekem Repsol volt benne. Nem ette, de elég feketén jött le 5000 után...most Agip-ot raktam bele...próba cseresznye!

Optimista vtam...vettem 3 litert....olaj+szűrőcsere után meg telóztam ismerősnek, hogy a 4.et is tegye félre :) pont szint alatt van....
Én is azt használok, oszt nem feketedik.
Pedig sokok szerint drága és szar.
Én meg nem kóstolom
Louis katalógus szerint lamella készlet 102,95 Euro.
Elvileg rugókat is kellene cserélni, arra nincs info.
Nem öltem meg . Csak érdeklődök
MEGÖLTED!?
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani h egy kuplung cserét mennyiből lehetne megúszni? Hátha cserélt vki mostanában. Előre is köszi!
Sziasztok!

Ki milyen motorolajat használ? Csere előtt állok, most Castrol Actevo 4T van benne, ettől rózsaszínben látja a világot a kis RöFi (RF900, 1997, 45e km). Hátha van más ötlet is...
Jó homályos kép...nem igazán voltak jók a fényviszonyok!

Még jönnek rá a festéssel szinte azonos színű matricák(kék fényezésű Rf-eken van ilyen világos matricaszett)!

Néhol vannak gondok az idom-illesztéssel...nem minden csavar úgy passzol, ahogy azt én szeretném...:S
Nah...kiégetett gyertyákkal, csontra töltött akkuval jó erős szikrákat dobott...aztán indult is rendesen(lehet, már múltkor az akksiban sem volt túl sok kraft)!

Ennek örömére félig össze is puhantottam! Ma hozza még haverom a plekót felpolírozva...szal fejidom még nincs fent!

Íme az első "fél-hivatalos" fotó
Én is úgy emlékeztem, de nincs benne, kétszer is végignéztem a láncot de csak regina feliratok vannak végig.
Lánchevederekbe bele van ütve a lánc mérete minden x. szemnél.
Reggel meglett mi a baja a dögnek.
Egy erősített Regina lánc van rajta, amiben vastagabbak a görgők, így nem ül bele rendesen e helyére a lánckerék fogai között.
Sajnos a csapok vastagságára nem utal egyik méret sem - vagy én nem tudok róla -, az első az osztás, utána a két számjegyből álló a szélesség oszt annyi...

Lehetséges, hogy az 532-esben vastagabbak a görgők?
Hát ja. A 9kilóson van variálás rendesen!
http://www.jtsprockets.com/52....