Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs elfelejtve
Nagyon nekem sem de majd ha Laci erre jár akkor hátha mond nekünk egyett
irányjelzők?
Motorkiállítás 2009
Erre megyünk, csak mi épp külön, de a klub egy része együtt megy.
A klub oldala sajnos az extra.hu szarakodása miatt most jelenleg nem elérhető, de egyébként erről van szó... majd nézd meg, remélhetőleg még a héten megjavul ("karbantartás van")
még nem volt fix időpont... csak valami nyári szezonra emlékszem, meg balatonra
Az időpontot megtaláltad?
nekem nem sikerült
Olvastam vissza a fórumban, keresgélve Laci mikorra írta az RF találkát, s ott láttam, hogy eladnád a régi irányjelzőket amik voltak rajta ez még állna?
Én is BME-s vagyok. Miféle kiállítás lessz?
Igen, akkor szerintem is tegyük jövő hétre, mert szombaton BME-s Klubbal motorkiállítás.
Legalább hátha még melegebb lesz, meg addigra talán el is adom a Banditom.
A képekre kívácsi leszek mert én még csak most akarok majd tavasszal nekilátni a csinosításnak. Remélem minnél hamarabb el tudom kezdeni és mire megjön a jóidő addigra kész lesz. Persze szervizelni is kéne szezon előtt
Hát nekem a most hétvége nem túl jó, mert megyünk rokonokkal ide-oda (pl motorkiállítás), és ha jól tudom, akkor Jegesnek is a motorkiállítás a program :)
De összehozhatjuk valamikor, én még elő sem szedtem a téli álomból a mocit, mert most kezd még csak jó idő lenni... De hétvégére mindenképp tervezem, szóval mondjuk rá 1 hétre mehetünk :)
a tunig uzletben lehet kapni direkt a hatso lampakra hasznaljak ez olyan lak barmijen szinben kaphato en is azst tetem de nekem ugy nem teszet hat feke matra tetem ! foliat nem lehet ra teni mert nem lehet ugy meg hajtani ! mert fel kell melegiteni ! de meg probalhatod !
Nekem a szombat délután jobb lenne.
hali mindenki!

én is le akarom fóliázni az enyémet... valami nem annyira sötétre. sztem azt te is meg tudod csinálni nem túl bonyolult, vegyél valami autós tuning boltban fóliát és hajrá... kár pénzt kiadni érte, ha elrontod és újra próbálod az sem fog annyiba kerülni mint ha elvinnéd valami fóliázóhoz... lassan teljesen kész lesz a mocim, ha elkészül rakok fel képeket a kezdetektől mostanáig... hogy a csúnya kis hernyóból milyen gyönyörű pillangó lett...
Én is Bp. Benne vagyok a közös gurulásban! :D Mondjuk hétvégén, ha jó idő lesz... Vasárnap valamikor jó nektek?

Gejza: Még jól meg is köszönném, ha jönnél velem motort nézni :D , mert neked már meg van a tapasztalatod RF téren...
Köszi a segítséget. Én nem akarom feketére a plexit de a ságrához nagyon jól mutat Most azon gondolkozok h lehet inkább lefóliázatom vmi enyhén sötétítettre sztem ez a megfelelő megoldás nekem
oks :)
Max csak veled gurulok egyet ha lessz időd . Egyébként én is pesten tanulok csak a moci van szolnokon.
Én BP, Jegest nem tudom, de ide jár suliba az biztos :)
Nekem tetszik az ötlet, de nem rajtam áll :)
Szívesen várlak titeket, ha úgy döntötök eljöttök. Esetleg jöhettek plussz egy mocival és akkor gurulunk is egyet. Én megyek a cbr-el jeges az rf-el és gejzar te hozd a tied. :-) Merre valósiak vagytok?
Szia Jeges21 :)

Az RF remek választás, de ki kell fogni a jót belőle, mint minden mociból :) Ajánlom, hogy nézz meg többet is, mert elég sok törött és gyenge állapotú is van... (HunBaliét nem tudom milyen)
Esetleg elmehetek majd veled, ha nézelődsz :)
az enyemen is voltak de le fujtam bevulrol fekete mattal es nem latni semit es kivulrol ojan mint a tukor
A 400-as típushibái!
A 900-ast európai piacra csinálták.
Szerintem itt mindenki azt mondja, hogy jó választás
A szélvédelemmel én vitatkoznék, kb kéccáz körül éreztem úgy, hogy a sisak a fejemmel együtt repül el, és ezen a sisak cseréje sem változtatott jelentősen.
A tanktáska sztorit először marhaságnak tartottam, én akinek a tank is útban van a pleximögébújáshoz ,de IMITRIKES képét látva revidiálom álláspontom
A típushibát nem értem? rosszul indulna hidegen? én ha feltöltöm az akkut és megglobogtatom a kulcsot a garázsajtóban, pöcc-röff inkább melegen kell indítózni?
Te vagy itt a serpa?

A kép remek példája az RF és a Gixxer közötti különbségnek