Gondolom nem 1200es banditod van.
A hirdetést nézve: xenont valószínű félrenyomta.
Tanktáska lazán elfér még a magas is-én 173cm vagyok-neki lehet támaszkodni legalább pihentetőbb mint nélküle.
Hátsó ülés nem olyan kényelmes!
Most szeretnék (ha sikerült eladni a Banditomat) venni egy 400-as RF-et! Vélemény az elképzelésről? :D
Egyébként van is egy konkrét darab amit kiszemeltem: http://www.hasznaltauto.hu/2634620_suzuki_rf_1998
Nem ismeri esetleg valaki? Illetve vélemény róla? Meg valamelyik fórumbejegyzésben olvastam valakitől, hogy szolnok környékén keresett RF-es embert motorozgatni, nem az övé véletlen?
Éjszaka nem nagyon motorozom, esőben az a legkevesebb, de a szembenap, az az igazi.
Egyébként az esőkesztyűvel megtörölgettem, és mire ráébredtem, hogy ezt nem kellett volna már mindegy volt. Aztán fogkrémmel "políroztam" és ugyan jobb lett, de hát attól még katasztrófa.
Ja és egy drágakategóriás sisak, jelenleg nem merem megkérdezni mi az ára egy újnak
Na, kész a motor!
Szerda délután vittem, ma délután hoztam vissza. Addigra az eső is elállt.
Kipucolta a karbisort és kicserélt 1db gyertyát.
A különbség így tavasszal nagyon érezhető!
Sziasztok!
Újabb problémám lépett fel. A jobboldali visszapillantóm lötyög mióta odaütöttem vmihez. A tükröt nem tudom kiszedni belőle. Eddig azt hittem h ki lehet pattintani a keretet de esélytelen. Valaki tud megoldást? Köszi!
Szerintem egy paszta nem okozhat romlást...nekem polírgéppel csinálják, és mondták, hogy az már pl. túl bírja melegíteni a plekót, és bele bír kóstolni mélyebben is! De egy paszta sztem nem!
Amúgy igen, elég jó képek vannak az alpha-sportson...és szinte az utolsó csavarig!
A termosztátra én is hasonló árkategóriát gondoltam!
Imitrikes! A felsorolás elég helytálló...az enyémen már egy "új" fesszab van kib.szott nagy hűtőbordákkal :)
A hátsó teló elfáradt! Jah...és 2perc melegítés után és kb. 5km light-os gurulás(hidegen csak így lehet) kezd elérni vmi üzemi hőfokot...azt is most akarom még szétkapni...néztem robbantott ábrát...elvileg nem túl bonyolult helyen van!
Egyetértek azzal, hogy a plexi felpolírozása nagyon sokat javít a külső állapotán :) kb mintha új lenne :)
Én csak lekentem ilyen plexi tiszítóval, és már az nagyon sokat segített, kb csak az 1 nagyobb karc maradt benne halványan, a sok kicsi eltűnt...
Csak egy 250-esem van, de holnapra talán csak volt.
A hirdetést nézve: xenont valószínű félrenyomta.
Tanktáska lazán elfér még a magas is-én 173cm vagyok-neki lehet támaszkodni legalább pihentetőbb mint nélküle.
Hátsó ülés nem olyan kényelmes!
( És külön Üdv itt is Gejzának :D )
Most szeretnék (ha sikerült eladni a Banditomat) venni egy 400-as RF-et! Vélemény az elképzelésről? :D
Egyébként van is egy konkrét darab amit kiszemeltem: http://www.hasznaltauto.hu/2634620_suzuki_rf_1998
Nem ismeri esetleg valaki? Illetve vélemény róla? Meg valamelyik fórumbejegyzésben olvastam valakitől, hogy szolnok környékén keresett RF-es embert motorozgatni, nem az övé véletlen?
http://shox.hu/webshop/index.p...
Kérdezd meg a forgalmazót! kb.:egy tizes
Egyébként az esőkesztyűvel megtörölgettem, és mire ráébredtem, hogy ezt nem kellett volna már mindegy volt. Aztán fogkrémmel "políroztam" és ugyan jobb lett, de hát attól még katasztrófa.
Ja és egy drágakategóriás sisak, jelenleg nem merem megkérdezni mi az ára egy újnak
Szerda délután vittem, ma délután hoztam vissza. Addigra az eső is elállt.
Kipucolta a karbisort és kicserélt 1db gyertyát.
A különbség így tavasszal nagyon érezhető!
Olcso, gyors, jo munka.
Újabb problémám lépett fel. A jobboldali visszapillantóm lötyög mióta odaütöttem vmihez. A tükröt nem tudom kiszedni belőle. Eddig azt hittem h ki lehet pattintani a keretet de esélytelen. Valaki tud megoldást? Köszi!
Amúgy igen, elég jó képek vannak az alpha-sportson...és szinte az utolsó csavarig!
A termosztátra én is hasonló árkategóriát gondoltam!
kicsit erősebben dörzsölöd és ott torzíthat.
Vagy rosszabb úgyselehet?
A hátsó teló elfáradt! Jah...és 2perc melegítés után és kb. 5km light-os gurulás(hidegen csak így lehet) kezd elérni vmi üzemi hőfokot...azt is most akarom még szétkapni...néztem robbantott ábrát...elvileg nem túl bonyolult helyen van!
Amúgy robbantott ábrák, ha érdekel valakit:
http://alpha-sports.com/suzuki...
a karcmentes sisakpleximet kén karcmentesíteni.
Én csak lekentem ilyen plexi tiszítóval, és már az nagyon sokat segített, kb csak az 1 nagyobb karc maradt benne halványan, a sok kicsi eltűnt...