egy nagy kérésem, kérdésem volna... nincs valakinek elfekvőben egy jobb oldali hasidomja és egy jobb oldali légterelője ami az oldalidom belső felén van a hűtő mellett. már csak ez a két alkatrész hiányzik a szépségemről... előre is köszi...
Aki motoron ül és normális azzal jóba vagyok.Nem a motor teszi az embert.
Az eső meg mindig szar,de hát ezzel jár a túrázás.Ilyenkor derül ki igazán ki a motoros
Nekem sem, sőt kb 6 hónap után jobban fog indulni mint bármikor melegen .
Tavaly viszont el kellett vinnem szervizbe kormány csapágy és teleszkópszimering cserére, előző este elindítottam, nehogy reggel gond legyen vele, másnap pedig csak 1-2 henger ment. szervíz szerint ez Suzuki jellemző?!?
Gyertya csere, oszt jólvan
Viszont a hétvégén én is beizzítottam! De jó volt már hallani!
Mivel a tank nincs itthon, ezért egy 2literes üdítős flakont ketté vágtam, öntöttem bele benzint, egy csővel áthidaltam a flakont meg a karbisorba menő csövet, a többit meg a mociban levő vákuumra bíztam
Hál istennek kb. 10-20 mp múlva már duruzsolt is(akksi frissen töltve, gyertyákat még ősszel kipucoltam)! Szóval elégedett voltam vele, azt hittem, többet szenvedek majd!
Nagy felindulásból kapásból lecseréltem a szűrőt+olajat is
A 170 km-es túra már bivaly lehetett! Én már egy 10-20asnak is örülnék :)
Az sem rossz, mikor 1henger indítana még 3at....biztos siker :) De szerencsére észen voltál, és megtaláltad a hibát! grat! én nem bizti, hogy észre vettem volna :)
Egyébként nekem volt, hogy 2henger vitte a 4et! Rohadt erős rezonancia, szivató+gáz....úgy járt 2-3ezer közt...aztán ahogy melegedett, indult a 3.henger....lényegesen csökkent a rezonancia, elég volt a szivató neki....majd a negyedik beindultával felpörgött 3500-4000re, rezonancia megszűnt! Érdekes volt végignézni! Hál istennek egyszer volt ilyen, amúgy frankón indul hidegben is!
Eddig a háttérből figyeltem az eseményeket, de most megpróbálok egy értelmes dolgot hozzáfűzni.
Nekem egy 900-asom van, és nekem is gond volt a hidegindítás.
Szombaton előszedtem, nehezen indult, kérette magát a kis céda.
Tank le, megnéz, hogy mi a puszta?
Mit ne mondjak a szivató rudazat elég érdekes megoldás, gondolom láttátok már páran. Volt korábban 400-asom is, azon nem tudom ilyen van-e, azzal nem volt gond. Nálam csak a harmadik porlasztón végezte a dolgát, a többiről le volt csúszva a rudazat.
Szerintem érdemes megnézni, akinek nem indul könnyen...
Én múlthéten vettem elő egy karikára, de vissza is raktam ez nem az az idő amikor nekem jó motorozni, inkább várok még picit, de marhajólesett igaz hogy csak kb 5km mentem de az is jó volt hiánypótlásnak!
Na hétvégén elővettem a vasat
Frissen töltött aksival kb 5 perc után sikerült is beindítani nem is volt vele gondom, viszont elég lassan melegedett be.
Utána mentem egy kb 20 km-es kis karikát, nagyon jó volt mocizni, alig várom, hogy megint mehessek :)
Ti hogy vagytok ezzel? Már mindenki kipróbálta a gépet (akinek egyben van) hogy milyen a téli álom után?
hunbali: Egyre inkább aktualizálódik a dolog, hogy megnézzem a motorod, mert úgy néz ki tényleg elviszik a Banditom. Jövőhéten mikor tudnánk összehozni? Nem akarsz vele jönni jövőhétre? (Megy mail is mindjárt!)
sorry h ideírok de nem akarok új felhasználónevet az angyalokon,viszont a régit vagy feltörték vagy csak nem működik az oldal,mindenesetre nem tudok bejelentkezni,pedig évek óta használom ezt a jelszót.
Jeges vélemény?
Gejza te be tudsz jelentkezni?
Már működik az oldal! Minden BME-s motorosnak ott a helye! Szombaton kiállításra megyünk, és kb 2 hét múlva lesz az idei első közös gurulás is. Várunk motoros szeretettel
egy nagy kérésem, kérdésem volna... nincs valakinek elfekvőben egy jobb oldali hasidomja és egy jobb oldali légterelője ami az oldalidom belső felén van a hűtő mellett. már csak ez a két alkatrész hiányzik a szépségemről... előre is köszi...