Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na és mivan akkor ha van záradék a forgaliba! azt hogyan lehet kijátszani, hol és mennyiért?

az enyémen még van 1 év műszaki, de nagyon szeretném, ha a következő vizsgánál már nem írnának záradékot max a sebességre!
nincs záradék,ha a forgalmiba nem írtak előtte nem írnak már bele ott sem.
Szia.Van kapcsoló 10 ezer.06 30 2317920
Hol?
Mennyiért?
Záradék nélkül L7E kategória vagy szimplán motorkerékpárként?
az idén már a 2. motoromat vizsgáztatom!
szia
a szalonba rendeltünk asszem a drz-hez való
szia
kellene nekem a kormány kapcsoló
és az ára
köszönöm
ne csigázz.....
keresünk júniusban neked egy patakot a Dolomit hegységben, vagy a Grossglockner-en
brutál átkelés lett volna ha teljesen sikerül :-)
Hali

Nézem a patak átkeléses fotóidat, te miket tudsz
wszabi!

9 cm hosszú, 12-es csavar, 1,5 menetemelkedéssel

üdv: cs
Szia.Van bontott cucc.Lánckerék:4 ezer,alsó müanyag:10 ezer.Ha még érdekel hivj:06302317920
Szia Zsé!
Köszi hogy próbáltál gyorsba főtengely csapágyat szerezni. Este sikerült beszerezni japán csapágyat. A sportmotoron hirdette egy ember. Elég jó árban volt, de van sokféle csapágya ami meg nincs megszerzi. Még egyszer köszi. Zsé-t hívjátok ha valami kell intézkedik!
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani a hátsó tengelynél az agyban milyen méretű szimering kell? A csapágy méretét tudom (40x68x15).
Köszi előre is.
Szia Zsolti,

Hátsó lengőkar aljára lánckerék ill. féktárcsa védőd van-e? Jó a gyári műa. is de ha van valami profibb akkor a is érdekelhet. Írj léci ára(ka)t is.
Köszi, P.
Megjavult a jószág lehet újra csapatni
Köszönöm mégegyszer a segítséget
"L7e kategóriájú jármű esetén" itt van a kutya elásva...

Magyarország....
Szia.Nekem van bontott ha még érdekel.06302317920
Köszi!

Wszabi! Nekem pont szét van szedve, holnapra lemérem!

Van valakinek hátsó lengővillája eladó?

köszi:
cs
Üdv mindenkinek !

LTZ-400-hoz kéne egy kis segítség!

A hásó tengelybe lévő láncfeszítő csavar mérete és hossza érdekelne mert szeretnék esztergáltatni ugyanis beletört csak nem tudom milyen hosszú a csavar és nem akarok se rövidet se hosszabbat!

Esetleg ha van valakinek feleslegbe és nincs rá szüksége akkor természetesen megvenném!

Köszi !
DRZ 400 Komplett blokk eladó!
Bontva is!
06-20-5-636-213
Köszi a segítséget!