Hát nem tom hogy segít-e, de korábban Én is szétszedtem a karbit, hogy kitakarítsam, majd összerakást követően fél gáztól csutka gázig fulladt a gép! A karbi ismételt szétszedését követően láttam, hogy az egyik fúvóka szó szerint kicsavarodott a helyéről, mert azt feltehetően gyengén húztam meg és a rázkódástól kicsavarodott. Meghúztam kajakból és azóta megy mint állat!
Segítség: ltz-m van s közepes fordulatnál fullad 1-2 másodpercre előtte is jól megy s utána is . cseréltem gyertyát ,aksit, karburátort csontra kitisztitva tank is benzint is kap ha főfuvókát is cseréltem nagyobra de azzal is ugyan annál a fordulatnál fullad . szerintetek mi lehet a gond?
Hellósztok!
Lenne egy kérdésem!
Most vettem egy LTZ-t és az lenne a kérdésem h váltásnál kell kuplungolni?(csak mert nem minden motorblokk olyan aminél kell)
köszi!
köszi szépen de nem bírtam kivárni bementem 1 csavarboltba vettem 1 fasza erős csavart, amit aztán elvittem esztergáltatni mert kevés volt rajta a menet! Kész lett jó lett össze lett rakva igaz picit hosszabb lett de bőven elfér!
ir.ár.150eft.
06-20-5-636-213