Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ KOMPLETT BLOKK ELADÓ!
ir.ár.150eft.
06-20-5-636-213
Sziasztok! Pali módon elhagytam a karbiból azt az állító csavart ami alul le van dugózva. Ha valakinek van,köszönettel megvásárolnám. köszi.
Sziasztok. érdekelne hogy milyen méretű hátsó gumik jók a felnire? kössszenet
Szevasztok tudna valaki segíteni abban hogy hogyan lehet leműszakiztatni az ltz-ket,és hogy mi kell hozzá.Elöre is köszi
http://universalmotor.hu/shop.... Van eladó kilépő és kerekezővas bolti ár alatt 20/4354010
Hát nem tom hogy segít-e, de korábban Én is szétszedtem a karbit, hogy kitakarítsam, majd összerakást követően fél gáztól csutka gázig fulladt a gép! A karbi ismételt szétszedését követően láttam, hogy az egyik fúvóka szó szerint kicsavarodott a helyéről, mert azt feltehetően gyengén húztam meg és a rázkódástól kicsavarodott. Meghúztam kajakból és azóta megy mint állat!
Levegőszürö is tiszta?
Meg van a levegőszűrő házon a szívócső az ülés alatt?
Szívócsonk nincs kirepedve?
Segítség: ltz-m van s közepes fordulatnál fullad 1-2 másodpercre előtte is jól megy s utána is . cseréltem gyertyát ,aksit, karburátort csontra kitisztitva tank is benzint is kap ha főfuvókát is cseréltem nagyobra de azzal is ugyan annál a fordulatnál fullad . szerintetek mi lehet a gond?
mailben küldöm..
Hát elindulni és megállni biztosan nem tudsz, ha nem használod.
Menet közben meg szépen lassan eldarálod a fogaskerekeket a léptetővillának is kampec.

A fogaskerekek darabja14.000 forint!

Ajánlom használd rendesen

üdv: cs
szia!
elindulás + megálláskor jó lenne ha behúznád!
amúgy + nem muszáj picit vissza engeded a kart és már váltod is.
Zsolti,

Erről lenne szó.

P.
számos olyan motor van amin van kuplung de nem muszály használni váltásnál!
Jesszusom ezt komolyan kérdezed? Akkor minek lenne kuplung, ha nem kéne?
Hellósztok!
Lenne egy kérdésem!
Most vettem egy LTZ-t és az lenne a kérdésem h váltásnál kell kuplungolni?(csak mert nem minden motorblokk olyan aminél kell)
köszi!
Sziasztok!
Továbbra is szükségem lenne a hátsó agyban a szimering méretére.
Ha valaki tudja írja meg .
Köszi
DRZ 400 Komplett blokk eladó!
150e ft.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
OK, szerzek neked.

E-mailbe dobd át légyszi a kontakt nevét számát, aki intézi a vizsgát.
mmc@freemail.hu

köszi
oké folyamatban ! Köszi
szerezz nekem ilyen tükröket!
a tiedre csak irányjelző kell "nem látom rajta" és mehet is!
küld el a forgalmi másolatot e-mail-ben.
megnézetem
kobra1973@citromail.hu
Szia Krisztián!

Hol tudom levizsgáztatni, hogy nem babrálják a forgalmit?

Lassan nekem is lejár a műszakim (nincs semmi korlátozás beírva)

köszi:cs
köszi szépen de nem bírtam kivárni bementem 1 csavarboltba vettem 1 fasza erős csavart, amit aztán elvittem esztergáltatni mert kevés volt rajta a menet! Kész lett jó lett össze lett rakva igaz picit hosszabb lett de bőven elfér!

Köszönöm még 1 x