Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni egy alkatrész beszerzésben. A mellékelt képen szereplő műanyag csavarra lenne szükségem!(szivató bovden és a karbi csatlakozásánál lévő csavar)
Előre is köszönöm!
ehhez sajnos nincs mit hozzászólni, sajnos ez van , és nem tegnap óta él ez így..........
aminek nincs e-s papírja, az felejtős.......
De ügyes emberek eddig is voltak, reméljük ezek után is lesznek és nem tünnek el még jó ideig a rendszámok az ltz-k ről
Gyáritól annyiban más h az alsÓ része lelet vágva s erősebb vasból van megcsinálva mert így szinte bármit elbír azaz nekem 10 l benzin volt rajta meg kaja s nem hajlik el meg ilyenek amit küldtél email cimet nem küldi el oda levelet.
100 üzemórát nem tartom soknak. Meg kell nézni a quadot, ha motorikusan rendben van és rendesen cserélték az olajat meg ilyenek akkor ezzel a tipussal sok baj nem lehet szerintem. Ha a váz nincs sérülve sehol meg nem lóg mindene akkor szerintem nem rossz. Mibe kerül? mert 550-600 körül mennek. Az is fontos milyen extrák vannak rajta. Mert az is még elég sok pénz mire megveszel rá mindent ami kell.
Köszi előre is!
Előre is köszönöm!
aminek nincs e-s papírja, az felejtős.......
De ügyes emberek eddig is voltak, reméljük ezek után is lesznek és nem tünnek el még jó ideig a rendszámok az ltz-k ről
Vélemények, hozzászólások, tapasztalatok megosztást várom!
Teljes haspancel,kerekezo vas,20,22es gumikkal
06302532485
Én Medgyesbodzáson lakom. Gondolom te az ország túlsó végéről írsz.
vagy 30-9749 204
Érdekelne az ára, illetve, hogy miként jut el hozzám?
LTZ alkatrész ügyben hívhatlak Én is ?
KÖSZÖNÖM!