Hali, elnyalt, berohadott csavarokra milyen tippeket trükköket tudnátok mondani? a csavarok az első fékeket fogják, szóval nem nagyon akarok oda benyulni flexel meg hegesztőpálcával :S
Helló Zsééé! érdekelne h nincs e Használt Sportkormány Quadhoz? mert ma quadoztunk és buktam és meghajlott és vennék nem akarnék újat ha nem lenne muszáj ... :S pazazzaz Kormányom van valami hasonló vagy ugyan ilyened Nincs ?
olyasmi mint ami a képen van csak arany Szinü ! Bocsi de nem találtam nagyobb képet :S
Hello. Félre értések elkerülése végett nekem semmi bajom nincs ZSÉ-vel! Én nem veszekedni járok erre a fórumra! Amint mondta ZSÉ én már máskor is kérdeztem tőle a dúsítókart igen, de nem hivtam fel egy karért, de most sajna kell egy gázkar bowdennel ezért irtam neked zsé! Elhiszem hogy nem egyszerű bontani,értékesíteni az alkatrészeket.Én ezt aláírom.Ha esetleg megsértettelek Zsé akkor bocsánat, nem állt szándékomban!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én jómagam is többször vásároltam Zsé-től, és maximálisan megbízható, korrekt partnernek tartom na és persze mindenki számára ajánlom. Soha semmi problémám nem volt a tőle vett alkatrészekkel és mindent jóval kedvezőbben kaptam az új árnál! Ha valakinek nem tetszik az ár akkor javaslom, hogy azt vele beszélje meg és alkudjon. Vagy vegye meg az újat jóval többért.
Sziasztok.
Szeretném elmondani, hogy én világ életemben a bontókat jártam, persze autóbontókat és nem minden esetben van tisztában az eladó az új alkatrészek árával. Nem is ez a dolga. Én személyesen ismerem Zsét és el kell mondjam, hogy nagyon korrekt üzletembernek tartom. Szerintetek neki tudnia kell, hogy ilyen csip-csup faszom-baszom alkatrészek mibe kerülnek újonnan? Végig gondolja, hogy neki mennyiért éri meg eladni 3ezer, 5ezer, 10ezer.
Utána jár, megveszi, szétszereli, tárolja, feljavítja egyszóval dolgozik vele. Úgyhogy ha nem tetszik az ár akkor hívd fel és alkudjatok meg ha nem tudtok, tartsd meg magadnak a véleményedet de ne egy fórumon degradáld le, tartsd tiszteletben. Zsé köszönjük, hogy te foglalkozol LTZ alkatrészekkel és hogy van kihez fordulni segítségért.
Üdv
Szia.Én is megértem az embereknek az anyagi problémáit és próbálok úgy segíteni,hogy mindenkinek jó legyen.Sajnos ez az ár iránt érdeklődő úrnál sosem sikerül,mert ezt a szituációt már többször eljátszotta.Ennek ellenére ha tudok valamiben segíteni hivjatok!
Tényleg nem vitatkozni járok ide én sem.
Engem nem az zavart, hogy megpróbálod ennyiért eladni az alkatrészt, hanem az utána következő hozzászólásod.
Ha valaki ismeri az új alkatrész árakat akkor ne akarjon tőled bontott cuccot venni? Mert amit írtál az ezt jelenti.
Valószínűleg félre értések történtek.Kb száz emberből te egyedül gondolod lehúzásnak.Talán meg kéne próbálnod alkatrészben kiárulni egy quad-ot amit több száz ezerért vásárolsz a ti gondolkodásotokkal az ár egy harmadát sikerülne össze szedni.Gondolkodj el rajta,hogy akkor vajon megérte vele foglalkozni? Az LTZ-sek 90%-a örül,hogy valaki foglalkozik és tud segíteni rajtuk,hogy tudjanak a hobbijuknak élni!(Szóval: ez téged minősít!)
Nem kell így felháborodni! Zsé egy korrekt és segítőkész ember. Nekem utánajárt, elintézte és hozta. Ha valakinek nem tetszik az ár nem kell megvenni, nincs is ezzel semmi baj.
Te, nehogy má még Ő legyen lebaxva, mert le akarod húzni!
Még jó hogy utánajár, és nem engedi magát átverni.
Bontott alkatrészt általában azért vesznek az emberek mert olcsóbban megkapják mint az újat, és persze azért kéne hogy olcsóbb legyen mert használt és kopott.
Lehet, hogy a gyári új cuccra várni kell egy hetet, de legalább új (és ezek szerint olcsóbb is). Mivel egy Quad nem munkaeszköz általában, ezért ennyi várakozás mindenkinek belefér szerintem.
Hello. kellene nékem Ltzhez gázkar bowdennel bal felső lengőkar szilent(2db) csak felső! és dúsítókar.Árat mondjatok akinek éppen van. Képet is kérnék ha tudtok.előre is kössz!:)
olyasmi mint ami a képen van csak arany Szinü ! Bocsi de nem találtam nagyobb képet :S
Szeretném elmondani, hogy én világ életemben a bontókat jártam, persze autóbontókat és nem minden esetben van tisztában az eladó az új alkatrészek árával. Nem is ez a dolga. Én személyesen ismerem Zsét és el kell mondjam, hogy nagyon korrekt üzletembernek tartom. Szerintetek neki tudnia kell, hogy ilyen csip-csup faszom-baszom alkatrészek mibe kerülnek újonnan? Végig gondolja, hogy neki mennyiért éri meg eladni 3ezer, 5ezer, 10ezer.
Utána jár, megveszi, szétszereli, tárolja, feljavítja egyszóval dolgozik vele. Úgyhogy ha nem tetszik az ár akkor hívd fel és alkudjatok meg ha nem tudtok, tartsd meg magadnak a véleményedet de ne egy fórumon degradáld le, tartsd tiszteletben. Zsé köszönjük, hogy te foglalkozol LTZ alkatrészekkel és hogy van kihez fordulni segítségért.
Üdv
Igy már más a helyzet. Ez esetben én hibáztam, és elhamarkodottan írtam. De azért ebben benne volt a rossz megfogalmazásod is
Elnézésed kérem!
Engem nem az zavart, hogy megpróbálod ennyiért eladni az alkatrészt, hanem az utána következő hozzászólásod.
Ha valaki ismeri az új alkatrész árakat akkor ne akarjon tőled bontott cuccot venni? Mert amit írtál az ezt jelenti.
Úgyhogy:
Még jó hogy utánajár, és nem engedi magát átverni.
Bontott alkatrészt általában azért vesznek az emberek mert olcsóbban megkapják mint az újat, és persze azért kéne hogy olcsóbb legyen mert használt és kopott.
Lehet, hogy a gyári új cuccra várni kell egy hetet, de legalább új (és ezek szerint olcsóbb is). Mivel egy Quad nem munkaeszköz általában, ezért ennyi várakozás mindenkinek belefér szerintem.
Szóval:
Van gázkarom bowdennel 10ezer forintért.
Ha érdekel hívj: 06-70-580-11-60