Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tud véletlen eladó első ütközőt? (de nem a gyárit)
s a felni mennyí?
Szia! 4000Ft/db a gumi
Szia!
A gumira mondasz egy árat?
Sziasztok! Ha valakit érdekel? Hátsó tengely(csak a tengely!), 2db Maxxis gumi 20 11/9 , 9-es gyári alufelni
06-20-662-8724
Esetleg tedd majd fel ide, ha lesz másik!
Előre is köszi!
Szia.Az már elkelt,talán 2-hét múlva lesz másik,ha még aktuális lesz hivj
Szia Zsé! Láttam a korábbi oldalon, h van első lámpád! Milyen állapotban van? Nem törött a bura? Foncsor? És mennyiért adod?
Köszi előre is!
Helló ! Lenne 1 kérdésem ! most rendeltem cuccokat a suzuki ltz 400 ra és az a problémám h a kézvédőt sehogy se tudom felrakni a pazzaz kormányra pedig azt mondták h minden kormányra jó és azt szeretném kérdezni h szerintetek! mit csináljak vadonat új...!?!

A másik meg a tesleszkóp harisnya nagyon feszes a teleszkópon és az nem baj? nem fogja kisurolni a teleszkóp ha rugózik? Help!
KB:8 órátol-20 ig.
köszönöm szépen
mettől meddig hívható a szám ?
06 30 231 79 20
oké ... egy telefon számot kérhetnék ?
Szia.Nagyon szívesen.25-ezer,posta megoldható.
Eladó Magura vastag quad kormány ,Accel kormánybefogókkal .Érdeklődni :06208009003
Helló!
Dobj majd légyszi egy mailt a polarisoutlaw@gmail.com-ra, lenne néhány kérdésem. ;)
Köszi!
Suzuki LTZ 400-hoz az alábbi termékek ELADÓK! Tel.: 06-70-3717-342
Nincs valakinek suzuki ltz400-hoz tartozó gyári légszűrő kosár és rögzítő? Az ábrán lévő 3-as és 4-es darabra lenne szükségem!
az arrow szimpatikus ... van a végén az a kis leömlő cső amivel fel lehet rakni az LTZ-re ? árra mennyi lenne az arrow ? köszönöm a segítséget és a választ ;)
Szia!Ok hívj mielött jönnél.
Szia!Van bontott főtengely hajtó karral egyben.60.ezerért.
Szia.Van egy arrow és egy rozsdamentes de nincs rajta márkajel.54. oldalon van kép,a két szélső még megvan.
Haj. Hajtókar milyen árban mozog. 40-ért PROX jó?
Szia zsé!
a kézvédő sajnos nem lett jó, mert nem bírom felrakni a kormányra. úgyhogy majd be cseréjük valamire, ha nem probléma. segítségedet pedig köszönöm
gyári van az enyémen is ...a sport az milyen márkájú ? és mi a legjobb és legnépszerűbb a sport dob az LTZ-hez ?
A tiédhez van össze kötő kis cső a dob végén ?
Esetleg valahol képet lehet róla látni valahol ?