nem Zsé vagyok, nem normál áron, nem ötszázért, de tudok egy pöpec gépet rendszámmal 650 hirdetési áron
(mellesleg a volt gépemről van szó így bátran ajánlom....most egy kereskedés tulajdonában van mióta eladtam nekik)
Sziasztok!
Igazából csak szeretném megosztani veletek, hogy ma is mentem Pomázról Budakeszire főúton LEGÁLISAN. Igazán jó érzés. Én már évek óta vágytam erre, hogy rendszámos műszakis Quadom legyen.
Szívesen mennék valakivel túrázni nem feltétlenül farolgatni vagy ugratgatni, hanem inkább várost nézni .
(mellesleg a volt gépemről van szó így bátran ajánlom....most egy kereskedés tulajdonában van mióta eladtam nekik)
Igazából csak szeretném megosztani veletek, hogy ma is mentem Pomázról Budakeszire főúton LEGÁLISAN. Igazán jó érzés. Én már évek óta vágytam erre, hogy rendszámos műszakis Quadom legyen.
Szívesen mennék valakivel túrázni nem feltétlenül farolgatni vagy ugratgatni, hanem inkább várost nézni .
LTZ 400 normál állapotban, működőképes nem tudsz jó áron 500 köröl ?
quad társat keresnénk Tatabánya környékéről.
felraktam a kipufogót, de rettenetesen hangos, úgy hogy szerintem maradnék a gyárinál Köszönöm
Én venni akarok szabadonfutót, és ezt az árajánlatot kaptam.
Kicsit sokallom ezért érdeklődök.
mennyit kérsz értük?
06-20-662-8724
Kenőanyagokkal foglalkozok
Castrol, Repsol, Mol,
Keresek kék színű ülést, gyári kormányt vagy valami jó sportkormányt, és extra halk ( gyári ) kipufogót 30 5200250
A bontott ára is érdekelne.
előre is kösz