Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alábbi termékek ELADÓK! Tel.: 06-70-3717-342
tudsz képet küldeni róla nagyon szépen köszi meg hogy menyibe fájna az nekem !
Van egy gyári kipufogóm és egy gyári kormányom Progrip markolattal, ami feleslegessé vált. Ha valakit esetleg érdekelne, baráti áron megválnék tőle.
nem Zsé vagyok, nem normál áron, nem ötszázért, de tudok egy pöpec gépet rendszámmal 650 hirdetési áron
(mellesleg a volt gépemről van szó így bátran ajánlom....most egy kereskedés tulajdonában van mióta eladtam nekik)
Sziasztok!
Igazából csak szeretném megosztani veletek, hogy ma is mentem Pomázról Budakeszire főúton LEGÁLISAN. Igazán jó érzés. Én már évek óta vágytam erre, hogy rendszámos műszakis Quadom legyen.
Szívesen mennék valakivel túrázni nem feltétlenül farolgatni vagy ugratgatni, hanem inkább várost nézni .
Zsé!
LTZ 400 normál állapotban, működőképes nem tudsz jó áron 500 köröl ?
Sziasztok! Ha valakit érdekel lesz egy eladó használt gyári hátsó tengelyem. 06-20-662-8724
sziasztok
quad társat keresnénk Tatabánya környékéről.
Szia Zsé!
felraktam a kipufogót, de rettenetesen hangos, úgy hogy szerintem maradnék a gyárinál Köszönöm
Szia
Én venni akarok szabadonfutót, és ezt az árajánlatot kaptam.
Kicsit sokallom ezért érdeklődök.
Szia.Szerintem 35-40 jobb.Az önindítót sokan inkább javíttatnak.Ezért érdemes olcsóban adni.
20.000 Ft-ot kérnék értük. Plusz adok ajándékba a kormányhoz egy pár Progrip markolatot.
Szia!
mennyit kérsz értük?
Szia nekem van gyári kipuffom, ha érdekel.
06-20-662-8724
Az idom bal oldalán van egy lemeztábla, azt esetleg nem adnád el róla?
Nekem van gyári kormány és gyári kipufogó is. Ha esetleg valakit érdekel, mert láttam egy páran keresték.
Sziasztok!
Kenőanyagokkal foglalkozok
Castrol, Repsol, Mol,
És még hátsó lámpát is szeretnék ha tud valaki
Sziasztok!
Keresek kék színű ülést, gyári kormányt vagy valami jó sportkormányt, és extra halk ( gyári ) kipufogót 30 5200250
Önindító szabadonfutó plusz agy gyári 50 rugóért az reális?
A bontott ára is érdekelne.
előre is kösz
A szélesítő 15 rugó.
Forgalmis ltz-400 váz eladó
Szia.Van 2 db gyári gumival kb:98%-os.
Szia.Van gyári ltz 400 gázos.
Szia.BUDAPEST